"Viņi ziņo par savu ierašanos ar spalgu kliedzienu un atstāj aiz sevis vien pelnus, liesmas un iznīcību. Visi sāk trīcēt tiklīdz viņi ierodas zemes rīboņas pavadījumā."

Ir zināms par postošu uzbrukumu Mos Le'Harmless. Sir Tiffy tev lūgs palīdzību. Baumas liek nojaust par senu ļaunumu, kas agrāk tika uzskatīts tikai par mītu. Tā atdzīvošanās sekas varētu izraisīt neiedomājamo katastrofu. Nav skaidri zināms, ko viņi vēlas un nav zināms, kāpēc viņi ir atmodušies tieši tagad.

Tomēr, pēc viena drauda seko nākamais: planētas ir nostājušās blakus viena otrai tādējādi izraisot Mahjarrat rituālu. Šīs varenās un godkārīgās radības meklē dzīvības, kuras varētu upurēt, lai atjaunotu enerģiju un saviem kauliem varētu pievienot miesu. Rituāls arī piedāvās gandrīz neierobežotu spēku vienam vienīgam Mahjarrat, kuram jau piemīt pārdabisks spēks un prāta spējas. Ar kaudzi ieročiem, kas paņemti no dieviem, vai rituāls varētu būt tava pēdējā iespēja apturēt viņu pirms jau ir par vēlu?

Ar pāris draudiem kā šie, cilvēce riskē ar pilnīgu iznīcību. Iesaistoties cīņā Tev vajadzēs drosmīgu armiju un beizbailīgus kareivjus, jo tikai samērā maz cilvēku ir gatavi stāties pretī viņiem. Jautājums: vai Tu esi gatavs piedalīties Runescape aizstāvēšanā?

Izdzīvo līdz pat Mahjarrat rituāla beigām un Tu vari būt pārliecināts par vērtīgu atlīdzību saņemšanu. Neskaitot lielo daudzumu pieredzes, Tev tiks dota pieeja jaunai burvestībai, jaunai pazemes atlīdzības vietai, lokšaušanas un burvju drēbēm, iespēja saņemt trīs jaunus zābaku pārus un citus atalgojumus, kurus labāk paturēt noslēpumā!

Ja Tu vēlies piedalīties un atrasties vadošajā lomā vienā no lielākajiem pasākumiem Runescape vēsturē, mēs jūs mudinām pieslēgties spēlei tūlīt pat...


Lai sāktu kvestu:

Parunā ar Sir Tiffy Cashien Faladoras parkā.

 

Prasības:

 

Paul, Mod Chris L un Mod Srowley

RuneScape satura izstrādātāji


 

Laboja Static, labots 12x