Pirmais jaunums martā būs jauns, aizraujušs mūzikas uzlabojums. Drīzumā tu varēsi dzirdēt
"Visu Iemīļotā Feja un karš", "Romancing the Crone" un citas dziesmas tieši tā kā mūziķi iecerējuši.
(Pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu)

Harmonijas salas mūki ir pazaudējuši saprātu, kad nelietīgie pirāti pierunāti pārņemt harmonijas salu. Brālis Tranquility ir spējis aizmukt, tomēr viņam ir nepieciešama palīdzība. Kā vienmēr esi gatavs cīnīties un tev par prieku, uzdevuma laikā varēsi iegūt jaunu ieroci, jauno veseri "maul-esque weapon" kuram ir pašam savs īpašais sitiens! Yarrr! Kvests tevi aizraus ar tiešām pasakainajiem pirātiem un jaunajām animācijām… arrrr!

Morytanian cīņas sekotāji varēs izpētīt jaunu maršrutu, kurš būs iestaigāts tuvākajā laikā. "Temple Trekking" serviss, kurā tev būs jāpavada izmisušus NPCs uz drošu vietu "Paterdomus", cauri samātātajai vampīru zemei. Jaunas takas nozīmē arī jaunas briesmas un risku. Bet būs arī ļoti labi apbalvojumu, tajā skaitā lielās grāmatas, kuras dos pieredzes punktus tavām prasmēm.

Alu goblini, kuriem tu palīdzēji tik daudz nolēmuši tev izdarīt nelielu pakalpojumu. Viņi atvērs jaunu pazemes pilsētu. Pilsētā varēsi atrast jaunu agility trennēšanās vietu, jaunus veikalus ar pilnīgi neredzētu maģijas ekipējumu un vēl daudz ko. Tas vēl nav viss, būs arī jauna Slayer vieta, kurā mājos nezināmas būtnes - ķirzaku un kurmju krustojumi, kā tad viņi izskatīsies? Daži dzīvnieki šomēnes iegūs jaunu izskatu, viņi būs vairāk pievilcīgi.

Visbeidzot, tev būs iespēja ieskatīties tumšajā, vecajā varokas sirdī. Kas guļ zem pilsētas? Kurš rada intrigas? Nesagaidi nekādu vieglo iesākumu šim uzdevumam..

Šomēnes arī tiks uzlabots Fishing Trawler. Spēlētāji, kuri bieži devās zvejot bija ievērojuši, ka tīkli nesaķer pietiekami daudz zivju. Mērfijs šo problēmu atrisinās un tu varēsi noķert daudz vairāk jūras bruņurupučus un rajas.