Rūķis Vinkins ir aiznesis savu ražu uz tirgu, un tā fermeris Blinkins ir palicis viens pats uzraudzībā. Ir atstāta gaužām vienkārša instrukcija :apstrādāta labības laukus kamēr Vinkins ir prom. Diemžēl izsalkušu trušu ģimenīte ir ievākusies kaimiņos, un apēd visu iestādītu pirms Blinkins spēj noteikt :"ārā no manas zemes!"

Un ja tā nebija pietiekami liela nasta, tad tev būtu jāzin ka nolīgtie palīgstrādnieki, ir maķenīt par dauz ierāvuši Blurberijas īpašos* un ir aizmirsuši kur ir iestādītas visas sēklas. Tas nabaga Blinkinam jua ir par daudz, un tā viņš ir atvēris savas fermas durvis visiem palīdzēt gribošajiem ceļotājiem.

Bet viss jau nav nemaz tik slikti, kā zināms rūķi ir apveltīti ar īpašām, maģiskām spējām, un viņi savu fermu ir īpaši apbūruši, tā lai tu zinātu kad tu tuvojies kādai no sēklām. Tāpēc paņem lāpstu un sāc rakt, tā uzlabojot savas Dārzniecības* prasmes, kamēr izpalīdzi Blinkinam

Ā jā, un neaizmirsti apmeklēt Vinkinas kundzes Dārzniecības lielveikalu. Tur tu varēsi tavus grūti nopelnītos punktus iemainīt pret balvām, kā sēklām un Dārzniecības pieredzi.


  • Blurberijas īpašais- bruberry special (nopērkams grand tree bārā)
  • Dārzniecības- Farming



Kopsavilkums:

Kur sākt Vinesweeper:
Parunā ar kādu no Farming Lebrechauns

Nepieciešams:

Vismaz 10 līmeņa Farming

Pieeja:

Jaunai Farming mini-spēlei
Iespējais iegūt augsta līmeņa sēklas


Jauns Darzniecības amulets!

Taverlijas zinošie druīdi ir revidējuši Dabas amuletu* lai apveltītu daudzsološos fermerus ar vēl lielāku palīdzību. Tas netikai pildīs tā iepriekšējās funkcijas, tas arī ir uzlabots ar pavisam jaunām iespējām. Piemēram- tu varēsi caur to runāt.

Tu varēsi sazināties ar fermeriem kas ir tava apstrādājamā lauciņa* tuvumā, un tu varēsi izmantot amuletu lai teleportētos pie saviem saslimušajiem augiem*. šīs izmaiņas noteikti tev ļaus pārvaldīt tavus laukus daudz efektīgāk

Bet tas nav Viss! Druīdiem ir iznācis ielikt dažas no orģīnālā amuleta īpašībām pa visam jaunā Dārzniecības amuletā*, kurš būs pieejams visos Dārzniecības veiklaos* cauri Runescape pasaulei. šiem amuletiem ir ierobežots pielietojumu skaits un tie darbosies tikai ar dārzeņiem un puķēm. Tie informēs tevi par tavu Dārzniecības lauku stāvokli, līdzīgi kā dabas amulets darīja iepriekš.

  • Dabas amulets-amulet of nature
  • Apstrādājamais lauciņš-farming patch
  • Saslimušie augi-diseased plants
  • Dārzniecības amulets-amulet of farming