Kamēr atgūstamies no RuneFesta un no dažām episkām Helovīnu ballītēm, ir jauki apzināties, ka ir gaidāmi patīkami atjauninājumi, kas palīdzēs man atgūties. Atjauninājumi ir manu prātu novirzījuši no saldumiem un no ķirbja pīrāga, ko es tā arī nenotiesāju. Godīgi!

2011.  gada pateicības diena

Mēs vēl šķietami neesam beiguši ballēties, kaut gan RuneScape tītariem ir atšķirīgas idejas par to, kā svinēt Pateicības svētkus šajā gadā. Kapteinis Turkertons un viņa tītars Brethren plāno protestēt par to, ka viņu suga parasti nonāk Pateicības dienas ēdienkartē. Ja viņu prasības netiks uzklausītas, šķietami nenovēršams būs tītaru iebrukums, jo viņi ir jau sagatavojušies, noslaucīt visus no zemes virsas. Vai Tu vari rast miermīlīgu risinājumu? Vai Tu vari iztikt bez tītara ēdiena Pateicības dienā?

Nemaksājošie un maksājošie spēlētāji pabeidzot tītaru pasākumu (event) būs spējīgi atslēgt Pateicības dienas lādi, kur atradīsies herald apmetņi, kas varēs mainīt tītara emociju tikai, ja šī emocija tiek lietota tad, kad šis apmetnis ir uzvilkts. Savukārt maksājošajiem spēlētājiem būs iespēja arī tikt pie jauniem tītaru mājdzīvniekiem!

Interfeisa pārstrāde

Mēs vēl projām turpinām strādāt pie dažādu RuneScape vietu pārstrādes, jo jūtam, ka būsim spējīgi to izdarīt arī ar nieka paint programmu. Šie uzlabojumi nebūs tikai par NPC modeļiem, apkārtējo vidi, gameplay... Lai gan, tie arī atsakās saderēt ar galveno spēles ekrānu, ko parasti mēs saucam par „augšējās malas interfeisu”.

Augšējās malas pārstrāde ietvers sevī pamatīgu interfeisu pārbūvi, ko spēlētāji izmanto visu laiku. Mēs uzlabosim tā stilu, funkcionalitāti un iepazīstināsim jūs ar vibrējošu krāsu projektu. Šīs izmaiņas sevī iekļaus:

  1. Jaunu informācijas vietu, atļaujot izstudēt (examine) vēstules, kā arī nospiežot peles labo taustiņu parādīsies izvēles  iespējas, kas ies pāri priekšmetam uz kura Tu spied. Vairs nebūs nepieciešams pārbaudīt augšējo kreiso stūri priekš NPC vārdiem – tie parādīsies blakus tavam datorpeles kursoram, protams, ja šī iespēja Tev būs ieslēgta. Ieslēgt to varēs manuāli.
  2. Jaunas „akmeņa pogas” (tās, kuras izmanto, lai atvērtu savu somu (inventory), kvesta pamācību utt. ). Tās tiks aizstātas ar jaunām ikonām (nesatraucies, tās būs balstītas uz vecajām ikonām).
  3. Būs jauni minikartes rāmīši, iekļaujot sevī jaunu „metālisku” izskatu.
  4. Jauns sakārtojums sānmalas paneļa interfeisam.

Jaunā tīmekļa vietne

Mēs tuvojamies pamatīgai RuneScape mājaslapas dizaina izmainīšanai, kā par piemēru var minēt bildi apakšā. Jaunais dizainas būs ļoti atšķirīgs no tagadējās vietnes dizaina, kā arī mēs centīsimies radīt jaunu atmosfēru. Mēs mēģinām iegūt padziļinātu spēles izjūtu un piedzīvojumus, kā arī mēs mēģinām izspiest maksimāli visu no mums, lai šī tīmekļa vietne būtu perfekta, lai tā būtu pilna ar dažādām fīčām un interesantu informāciju.

Jauna Slayer pazemes mītne

Ja, Tu esi kā es, proti, liels Slayer prasmes cienītājs, Tu būsi ļoti patīkami satraukts un ieinteresēts izlasot šī uzlabojuma virsrakstu! Tiklīdz Tu ieiesi jaunajā pazemes mītnē, Tu attapsies kādā apbrīnojamā, iespaidīgā scenārijā, taču nebīsties, jo šī pazemes mītnē būs liela „dziļuma” sajūta.

Tornis šī mēneša beigās atklās savu, Polypore pazemes mītni. Ramokeem ir ielavījusies RuneScape un, izmantojot savas spējas, ir izveidojusi lielu vairumu ar šaušelīgiem briesmoņiem, kurus var nogalināt tikai liela līmeņa slepkavas un tie, kuriem cieņā burvestības. Tie, kuri būs spējīgi sakaut Ganodermic beasts (lai nogalinātu nepieciešams vismaz 95. Slayer līmenis) varēs sastapties ar jauniem vienreizējiem kaujas zižļiem un dažādiem materiāliem, lai izgatavotu neticami stipru un aizsargājošu maģijas apbruņojumu. Kaut kur citu pazemes mītnē, būs maģijas apbruņojums priekš zemāka līmeņa cīnītājiem un ļoti aizdomīga sēne, priekš PKeriem, kura domāta ēšanai.

Ramokee liktenis bija jau iepriekš paredzēts kopš dzimšanas, proti, lai kalpotu viņas ciltij kā dziedniecei, taču viņa ir atteikusies no likteņa un pametusi cilti. Tagad viņa ir celta tronī dziļajā alā, uzdzīvojot par brīvību un drošību, jo viņai taču pieder spējas, kas ir ļoti dīvainas, taču noderīgas. Kopā ar šīm spējām, pazemes mītne ir mājas maziņam dīvainam vīram ar skumju dzīvesstāstu. Viņš pārdot ekscentriskus apģērbus, kas ārēji izskatās kā parasts maģijas apbruņojums.

One Piercing Note

Ja esi raudzījis savām acīm jaunāko 'Lores and Histories' stāstu, tad Tu drošvien jau zini Novembra mēneša kvesta nosaukumu: One Piercing Note. Leģenda ir par to, ka apmeklējot God Wars, ir dzīvojusi viena svētīta sieviete vārdā Elspeth, kuras balss bija tik perfekta, ka nedz dēmons, nedz lācis nav varējis sadzirdēt to. Pēc laika, grupa ar svētajām Saradomina sievietēm atrada Elspethas atliekas uz tālās tuksneša plāksnes, tur viņi arī esot uzbūvējuši klosteri viņas piemiņai. Līdz ar klostera smilšu sienām Māsas svētās Elspethas veltīs savas dzīves lūgsnām un reliģiozām melodijām.

Nu ir notikusi slepkavība klosterī un māsa Benite lūdzās par kādu piedzīvojumu meklētāju, kurš būtu spējīgs izmeklēt šo mīklaino lietu. Lai atjaunotu patieso skatījumu uz šo mīklaino notikumu klīstošs trubadūrs ir uzstādījis nometni ārpus klostera, pat par spīti tam, ka tajā ir jābūt atbaidošai reliģiskai mūzikai. Viss ir atkarīgs no Tevis, tieši Tev ir jāatklāj klostera melnos noslēpumus un jāatrod slepkava!

Kāds iesaistīties trubadūrā un svētajā korī, skaņā un mūzikas spēlē un spēlēs izcilu lomu kvestā One Piercing Note. Mūzika tiks ieausta vēsturē un tā iekļaus sevī īstus mūziķu un dziedātāju ierakstus. Piezīme: pirmo reizi RuneScape vēsturē, visi NPC dialogi būs ieskaņoti, proti, tie runās un to varēs sadzirdēt. Tāpec, pagriez savus skaļruņus skaļāk un izbaudi mūsu pēdējo dziedāšanu un dejošanu kvestā!

One Piercing Note kvesta prasības:

  • Pilnīgi nekas (izņemot to, ka ir jābūt maksājošajam spēlētājam).
  • Lielāka līmeņa spēlētājiem, kuriem pieder dieva grāmata (god book) var atgriezties pēc kvesta pabeigšanas pēc jaunas aktivitātes iemēģināšanai, kurā, lai ieietu būs nepieciešams 60. Prayer un 60. Crafting līmenis.


Wilderness grafiskie uzlabojumi

Pēdējais, taču ne nesvarīgākais uzlabojums. Mēs plānojam pārstrādāt lielos Wilderness zemes teritorijas plašumus. Daži no ieplānotajiem uzlabojumiem:

  • Daudzas robežzīmju atrašanās vietas ieskaitot King Black Dragon’s midzeni, teleportācijas obeliskus, Mage Arena un Agility training arena apkārtni.
  • Jaunu un reālistiskāku lavas vidi.
  • Lielāku izšķirtspēju.

Apmeklē šo vietni, lai iegūtu dažus priekšskatījuma ekrānuzņēmumus!

 


Mod Mark

RuneScape vadošais izstrādātājs

Laboja , labots 8x