Es bieži vien atminos un domāju par tiem monstriem, ar kuriem vēl cīnījos, kad biju maza līmeņa dēkainis, kam nebija nekā izņemot Mithril apbruņojumu un dažu tūkstošu siļķu. Toreiz, nogalinot Delrith vai arī dodoties cīņā pret ļauno vistu, bija liels sasniegums. Es būtu gandarīts cīnīties ar viņiem vēlreiz un ar maniem spožajiem līmeņiem un manu inventāru...tikai parādīt, kurš te ir boss tagad!

Iedomājies dzīvus torņus, kas var ceļot pa tavām atmiņām, dodot iespēju Tev aizsākt tos cīņinus pavisam no jauna, ar nodomu izveidotā arēnā. Iedomājies torni, kas Tev var mest izaicinājumus, kas saistīti ar vēl agrāk nepieveiktajiem bosiem dodot tev arkādes stila bonusus un vājības, kamēr Tu tiec līdz paša torņa virsotnei. Iedomājies torni, kas Tev var atlīdzināt ar unikālu apģērbu par izietajiem izaicinājumiem atļaujot Tev izrādītes un lielīties tavu ienaidnieku priekšā.

Tu varētu teikt, ka es esmu sapņotājs, taču es neesmu vienīgais...šī mēneša beigās maksājošajiem spēlētājiem mēs jums atklāsim... DOMINION TORNI!

 

Dominion tornis

Cīnies ar vairāk kā piecdesmit dažādiem monstriem; uzsāc savu ceļu tornī ar vairākiem cīniņu pārbaudījumiem, lai pārbaudītu savas prasmes izturības pārbaudījumā līdz pat alpīnista pārbaudījumam; mērojies spēkiem ar 20 jauniem Combat šķēršļiem; cīnies 8 pavisam jaunās specialitātes cīņās izmantojot dominion ieročus un sprāgstvielas. Kad esi pabeidzis to darīt, paslidini savu pelīti uz leju un apskaties savus sasniegumus, iepazīsties ar to, ko esi pabeidzis, ar ko esi sacenties un apskati vietu sadalījumu uz plakāta, tādējādi izsmejot savus pretiniekus par viņu neveiksmēm un izgāšanos. 

 

Čata pārmaiņas un kameras kontroles

Mēs esam izveidojuši jaunus veidus, kā kontrolēt tavas kameras kustības pievienojot jaunu pelītes* kameru. Diemžēl šis nav mazs grauzējs ar piestiprinātu CCTV pie viņa muguras (kas gan arī būtu diezgan aizraujoši), taču tas Tev atļaus izmantot vidējo peles pogu, lai pārmainītu kameras leņķi, kas nozīmē, ka tu vari kontrolēt savu skatu, uz spēli izmantojot savu pelīti. Lai izmantotu šo jauno fīču, Tev vienkārši vajadzēs turēt vidējo peles ripulīti, lai grozītu savu skatu leņķi. Mūsu čata fīča ir izgājusi cauri kārtīgai pārbaudi, lai piedāvātu iespēju pārveidot tekstu un čata režīmus, kas savukārt atļaus pārmainīt tavu noklusējuma čata rakstīšanas režīmu no ‘Public’ uz ‘Clan’, ‘Friends’, ‘Guest clan’ utt. Šī fīča ir izveidota, lai čatošanu vairākos režīmos reizē padarītu daudz atvieglinātāku, taču varat neuztraukties par veco, jo tas arī būs pieejams, ja nu kādam nepatiks jaunais.

Varat neuztraukties, jo lai varētu ietestēt jaunos kameras un čata atjauninājumus jums nevajadzēs obligāti būt maksājošam spēlētājam, jo šis atjauninājums būs pieejam visiem spēlētājiem, kā arī mēs ņemam vērā ieteikumus no mūsu spēlētājiem forumā un fanu vietnēs, kamēr tās atrodas spēlē.

*Ir neliela plastmasas kārbiņa ar noapaļotiem stūriem, kuru lieto, lai kursoru pārvietotu pa ekrānu. 

The Pit

Ja Tu sāksi trenēt savu Agility prasmi torņos šī mēneša beigās, tad Tu varētu attapties noslēpumaina un talantīga skauta lomā, kurš ir ieinteresēts atrast dažus kandidātus priekš ‘The Pit’, RuneScape jaunākais D&D. Tā ir vieta, kurā varēs ieiet tikai ar ielūgumiem, lai gan, izejot 6 atšķirīgus un trakulīgus pārbaudījumus Tev tiks dota pelnīta atpūta no tavas mīļākās Agility trenēšanās vietas. Tie, kam veiksies labi šajos pārbaudījumos saņems bagātīgu daudzumu XP, unikālu kosmētisku apģērbu un respektu no trakajiem personāžiem, kas atrodas šajā Agility trenēšanas vietā. Vai Tu esi pietiekami labs, lai notvertu talantīgo skautu aci? Sāc skriet apļus un uzzini vai esi spējīgs to paveikt!

Helovīns 2011 – Deathcon 2

Kur labāk pavadīt Helovīnu, kā ne pašas Nāves citadelē? Grim jūs visus ielūdz uz viņa paša Helovīnisko pili, lai palīdzētu ar Deathcon 2. Sastopies ar jauniem personāžiem un gan ar vecajiem, gan ar jaunajiem pārbaudījumiem, kas pilni ar sarežģītām puzlēm un ļoti āķīgām mīklām, kuru atrisināšana Tev dos jaunus kosmētiskus priekšmetus, jaunu emociju un iespēju nemaksājošajiem spēlētājiem iepazīt citadeli, jo parasti tā nav pieejama viņiem. Būs arī pievilcīgs smilšu pulkstenis pieejams tikai maksājošajiem spēlētājiem, kuru varēs iegūt tikai šajā Helovīnā, tāpēc pārliecinies, ka esi maksājoša spēlētāja statusā! Šajā gadā būs daudz, ko darīt palīdzot Nāvei, jo viņa jātniekam ir viss sagatavots priekš varen ļauna pasākuma šajā gadā.

Notiekot gan RuneFest, gan Deathcon 2 vienā un tajā pašā laikā, es brīnos, vai tik Grimam nav kaut kas īpašs veikalā priekš mums?

Lai jums velnišķīgs prieks!

 


Mod Mark

Vadošais dizaineris

Laboja Static, labots 3x