Isafdāras provinces priežu mežos ir uzradušies jauni medījumi priekš kastu-medniekiem*. Divi nesen atklātie dzīvnieki ir izdzīvojuši izvairoties no lamatām, bedrēm un Isafdāras vilkiem. Un ir diezgan nenotverami, pat priekš piedzīvojušiem un zinošiem medniekiem.

Pawyas ir nedroši radījumi, kas skraida pa mežu meklējot ēdamus augļus un slēpjoties pazemē, pie vismazākā troksnīša. Klīst baumas ka tie ir īpaši mīloši pret papaiju** - ļoti retu lietu viņu apzdzīvotajā teritorijā.

Grenwalli, tur pretēji ir plēsonīgi gaļēdāji ar neierobežotu apetīti un briesmīgu attieksmi. Tie būs jūsu sāncenši jebkuras, viņu ceļu neveiksmīgi krustojošas, Pawyas medīšanā.Lai pāspētu viltībā šos zinošos medniekus, jums būs nepieciešama īpaša ēsma to notveršanai.

Tos kuriem paveiksies ķerot kādu Grenwalli, sagaida pieeja paprāvai medību XP daļai, tāpat kā adatām, kas klāj šo radību ķemeni. Tā kā tās ir cietas un izturīgas, tad tās ir ideāli piemērotas bultu uzgaļiem. Īpaši dedzīgi ir Yanilles un Nardahas Medību veikalu īpašnieki, kuri tā vien grib pielikt savas rokas šīm adatām, tākā tur varētu būt arī kāds labums priekš tevis.




Kur atrast Pawyas un Grenwalles:
Vairākās vietās Isafdārā

Nepieciešams:
Pawya
: 66 medību līmenis un papaija** kā ēsma
Grenwalles: 77 medību līmenis un jēla pawyas gaļa par ēsmu

Pieeja:
Diviem Liela līmeņa medījamiem dzīvniekiem
Lielai medību XP summai, ja paveicas kādu no šiem zvēriem noķert





Citās ziņās: Mēs esam pievienojuši jaunu augļu koku audzēšanas lauku Lletyā. Tas ir vairāk domāts tiem kas grib audzēt papaijas** prieks ēsmas Pawyām.


*box-trapper, tie aks medījot izmanto kastes (box)
**papaya- auglis