Mēs esam veikuši dažus uzlabojumus "pest control" minispēlē. Lielākais un svarīgākais uzlabojums ir 3 dažādas pest control laivas. 1)"novice" ir prieks 40-69 combata cilvēkiem. 2)"intermediate" 70-100 combata cilvēkiem un 3)"pro" ir prieks 100+ combata cilvēkiem!

Tātad, šis uzlabojums sper lielu soli minispēles spēlēšanas komfortā. Nācās smagi strādāt lai uzlabotu visu "pest control" Laukumu un spēli kā tādu. Mums nācās pārliecināties ka katra līmeņa laiva piedāvā spēli, kas ir perfekti sabalancēta priekš šo līmeņu cilvēkiem. Tas nozīmēka katrā laivā mums nācās samazināt/palielināt briesmoņu spēku, izmainīt biļešu izsniegšanas sistēmu, izmainīt to cik daudz pieredzes punktus dod katra biļete un mainīt veidu kādā portāli tiek iznīcināti.

Pirms tam tu ar kaudzi biļešu varēji tās izmainīt pret punktiem tikai pa 1 un 100. Tagad biļetes var mainīt arī pa 10, kas tev dos 1% pieredzes punktu daudzumu bonusā!

Mēs stipri palielinājām "void knights" briņu spēku!

Mēs arī esam izlaiduši klajā jaunas lietas, kuras tu vari pirkt pa saviem spēlē iegūtajiem punktiem. Mēs izlaidām 3 jaunas ķiveres. Viena ir priekš burvnjiem, viena priekš lokšāvējiem un viena priekš bruņiniekiem. Ja uzvelc šīs ķiveres kopā ar "void knights" džemperi, svārkiem un cimdiem, saņemsi pilna tērpa bonusu, kas būs atkarīgs no tavas izvēlētās ķiveres! Lai saņemtu pilna tērpa bonusu nav jāvelk "voig knight", jeb "guthix" mace. Tagad arī POH (player owned houses), savās kostīmu istabās var glabāt jaunās ķiveres!

Vēlviens jauns priekšmets uz ko vara tērēt savus spēlē iegūtos punktus ir "void knight seal", šis priekšmets tev palīdzēs "pest control" spēlē. Šim priekšmetam ir 8 uzlādes un tas uzsitīs 8-12hp visiem briesmoņiem, kuri tev uzbrūk, kad vientu liksi! Šis priekšmets ir izmantojams tikai "pest control" spēlē, un dzīvības punkti ko tas noņems netiks pieskaitīti pie minimālajiem 50 punktiem ko obligāti jāsavāc spēlē!

Spēles laikā pie laivas "void" bruņiniekam tagad ir labā klikšķa peles taustiņa opcija "aiziet". Tagad tu varēsi pamest spēli arī tad kad tev uzbrūk!

Atgādināšu ka par uzvarētu spēli "novice" (lvl 1 ][40-69 cmbt][) laivās tev dos 2 punktus par vienu spēli, "intermediate" (lvl 2 ][70-100 cmbt][) dos 3 punktus un "pro" (lvl 3 ][100+ cmbt][) dos 4 punktus.

Paldies ka lasījāt, ceru jums patika!