Tā kā RuneScape pasaulē ir milzums ieroču un bruņu mēs esam ieviesuši šo uzlabojumu! Kad jūs vēlēsēties iegādāties kādu ekipējumu, jūs varēsiet apsktīties šī ieroča vai bruņu plusus un mīnusus. Kā arī varēsiet redzēt kāds līmenis vai kvesti ir vajadzīgi, lai to uzvilktu.

Vēl mēs esam uzlabojuši uzvilkto mantu** ekrānu. Tagad jūs arī redzēsiet ranged strength bonusu lokiem, jevelins un citiem ranged ieročiem.

Tagad mēs arī ietaupīsim pāris sekundes jūsu laika. Mēs ieviesām 'Quick prayer' sistēmu. nospiežot ar labo peles pogu uz prayer ikonas labajā augšējā stūrī jūs varēsiet piesaistīt to pogu pie kādas no lūgšanām. tad vienkārši atkal nospiežot uz tās, tas prayer ieslēgsies.

Esam veikuši izmaiņas Culinaromancer's chest Lumbridge pilsētā un Fruit'n'veg Grand Tree. Tagad cenas būs pamainījušās un jūs varēsiet pārdot atpakaļ nopirkto.

Beigu beigās esam ievērojuši jūsu ieteikumus un esam izlabojuši sastopamākās problēmas. Visas opcijas, kuras būs kvestam pēc iziešanas no spēles saglabāsies. Mēs arī esam samazinājuši pārslēgšanās ātrumu starp quest listu un achievment diary.

Paldies ka lasījāt.

Šis ir mans desmitais raksts ^^