Šonedēļ Mēs izveidojām dažus uzlabojumus, lai Jūs gūtu labāku „dropu" cīnoties ar citiem spēlētājiem PvP pasaulēs.

Mēs esam novērojuši to, ka daudzi spēlētāji PvP pasaulēs nepaceļ savu guvumu, jo tam ir pārāk maza vērtība. Tas ir tāpēc, ka visbiežāk „dropi" ir pārāk nevērtīgi, lai no tiem gūtu vērā ņemamu peļņu. Tādēļ Mēs esam ieviesuši divu jaunus, noderīgus uzlabojumus PvP pasaulēs:

  1. Labie „dropi" tagad būs biežāk nekā sliktie vai vidējie.
  2. Katrs „drops" būs vērtīgāks.

Uzmanību: Tas neattiecas uz „parasto" dropu. (t.i. ēdiens un potions.)

Mēs vēlējāmies jums labāk paskaidrot to, kas Jums ir jādara, lai dabūtu labāku dropu. Galvenie noteikumi, kā strādā dropu sistēma:

  1. Katram spēlētājam ir izveidots „dropa potenciāls". Tavs „dropa potenciāls" palēnām pieaug, tad ja tu riskē ar savām mantām PvP pasaulēs.
  2. Tad, kad tu kādu nogalini, daļa no „dropa potenciāla" tiek automātiski izmantota, lai izrēķinātu tavu dropu. Viss neizmantotais „dropa potenciāls" tiks saglabāts un izmantots citās reizēs.
  3. Jo lielāks būs tava „dropa potenciāls",   jo labākus tropus tu saņemsi.

Kā palielināt dropa vērtību?

Lai dabūtu labu dropu PvP pasaulē ir daži, vienkārši noteikumi, kuri ir jāievēro, lai palielinātu savu „dropa potenciālu" un dabūtu labus dropus.

Kā palielināt „dropa potenciālu"?

Pirms cilvēku sišanas PvP tev ir jāpiepilda tavs dropa potenciāls, lai dabūtu labu dropu.

1) Pavadi pēc iespējas vairāk laika ārpus safe zone.

Katras 30 minūtes, kuras tu pavadīsi PvP pasaulē ārpus safe zone, tavs „dropa potenciāls" palielināsies. Tev nav šīs 30 minūtes bez apstājas jāpavada ārpus safe zone. Tu drīksti izlogoties, vai iet safe place, bet sistēma skaitīs tikai tās minūtes, kuras tu būsi ārpus safe place. Tavas nopelnītās minūtes nekur nepazudīs, tā ka neuztraucies wink_mini.gif

Tavs „dropa potenciāls" pieaugs vairāk, ja tu laiku pavadīsi hot zone. (Ardougne, Varrock, Falador and the Wilderness).

2) Memberiem ir jāriskē vismaz ar 75k lai „dropa potenciāls" pieaugtu!!!

Tavs „dropa potenciāls" NEPIEAUGS tad, ja tu neriskēsi ar 75k kā memberis vai ar 25k kā nemeberis. Netiks skaitītas lietas, kuras var aizsargāt ar protect item. Šiem 75k vai 25k jāsastāda no mantām, kuras tu mirstot nevarēsi izglābt!!! Ja tu neriskēsi ar lietām kuras ir vērtas noteikto summu, un kuras tu vari zaudēt „dropa potenciāls" nepieaugs!!!

Sava  „Dropa potenciāla" izmantošana.

1) Tad, kad tu esi dabūjis pietiekami lielu „dropa potenciālu", tev ir jāatrod un jānosit kāds cits spēlētājs, lai dabūt labu dropu. Bet šim spēlētājam ir jāriskē vismaz ar 25k vērtīgām lietām, kuras nāves gadījumā tas zaudē. (25k attiecas gan uz memberiem gan uz nememberiem) Ja spēlētējs, kuru tu nosit neriskē ar vismaz 25k tu dabūn parasto dropu. Šādā gadījumā tavs „dropa potenciāls" netiks izmantots!!!

Izbaudiet!

Mod Benny RuneScape Developer