Šonedēļ mums ir vesela kaudze ar jaunumiem, tostarp padarot  "Ring of Wealth" noderīgāku, jaunu izkatu troļļiem un spēles uzlabojumus priekš  "Dungeoneering".

Ring of Wealth

Tagad mēs esam uzlabojuši gredzenu, lai tas vēl vairāk palielinātu jūsu iespējas no briesmoņiem iegūt retas mantas vai "clue scrolls". Turpmāk jums tiks dota ziņa, kad gredzens ir palīdzējis jums iegūt retos labumus, lai jūs paši varētu izlemt vai ir vērts to nesāt pirkstā vai nē.

Valkājot "Ring of wealth" arī nedaudz palielināsies jūsu iespējas iegūt retas lietas no Slayer briesmoņiem, kā arī palielinās jūsu izredzes iegūt labāku atlīdzību un citas mantas no dažādām aktivitātēm, tostarp Barrows, Pyramid Plunder (tas arī palielina iespējas iegūt scepteri), Bork (vienmēr garantējot labākas mantas), ķerot kingly implings un lielāku iespēju iegūt dārgakmeņus, skaldot akmeņus.

Mēs arī esam gredzenam pievienojuši teleportēšanās iespējas. Tu varēsi teleportēties uz GE un ja esi izpildījis kvestu Throne of Miscellania,  varēsi teleprtēties arī uz Miscellania. Gredzena iespēju teleportēties var atjaunot tāpat kā Amulet of glory

Pielabojumi Dungeoneering

Visnozīmīgākās izmaiņas ir veiktas prestiža sistēmā. Kad jūs atkal iziesiet jau pabegtu stāvu jūs vairs nezaudēsiet xp soda dēļ, tā vietā cits stāvs tiks atzīmēts kā iziets un jūs saņemsiet atiecīgu daudzumu Dungeoneering XP. Šīs izmainās ir veiktas, lai spēlētāji varētu vieglāk un ātrāk atrast citus biedrus, ar kuriem iet Dungeoneering stāvus nebaidoties zaudēt tik svarīgo XP.

Precīzāku aprakstu attiecībā uz šīm izmaiņām lasiet Dungeoneering BUJ.

Tagad, kad pabeigsiet Dungeoneering stāvu, jūs varēsiet redzēt cik daudz laika aizņēma tā pabeigšana. Pilnu sarakstu ar visiem uzlabojumiem lasiet šeit.

Grafiskie uzlabojumi

Šonedēļ ir veikti ļoti daudz grafiskie uzlabojumi. Galvenie uzlabojumi tika veikti troļļiem un viņu kalnu mājām. Tagad, kad dosieties uz Trollheim, jūs redzēsiet kā šī vieta ir uzlabota. Arī yaks ir tikuši pie dažiem uzlabojumiem, precīzāk to skaņām un animācijām. Lumbridge purvs tagad ir pārtaisīts tā, lai tas izkatītos vēl drūmāks un protams purvam līdzīgāks.


 

Citi jaunumi

  • Sniegs visā RuneScape ir pārveidots līdzigi kā tas izkatījās 2010. gada Ziemassvētku pasākumā.
  • Tagad Summoning nezvēri var arī skriet, tātad jums vairs nevajadzēs tik bieži izmantot "call" iespēju
  • Vēlāk šomēnes tiks izlaists jauns pirātu kvests "A Clockwork Syringe’"

Laboja , labots 2x