Augustā mēs izveidojām Runescape spēles rīkjoslu, kas sniedza jaunāko informāciju par Jūsu RuneScape kontu. Kopš izlaišanas desmitiem tūkstošu dalībnieku jau ir lejupielādējuši un uzinstalējuši šo rīkjoslu, un kopumā atsauksmes bija tādas, ka jūs gribējāt, lai tam būtu vairāk iespējas!
Man ir gods paziņot, ka mūsu pēdējais atjauninājums ir palaists un ļauj jums redzēt, kurš no jūsu draugiem ir tiešsaistē. Tas ir lielisks līdzeklis, lai redzētu, kuri no draugiem spēlē Runescape, atrodoties tālu prom no Runescape; rīkjosla nodrošina, ka jūs nekad nepalaidīsiet garām kādu no saviem draugiem.

Citas rīkjoslas iespējas:

  • Informācija par Grand-Exchange piedāvājumiem.
  • Atkārtojamo nodarbju atgādinājumi, kad tu atkal varēsi spēlēt Tears of Guthix, vēlreiz iziet Phoenix Lair, cīnīties ar Bork un Skeletal Horror, un kad varēs iegūt vēl vairāk Thieves’ Guild Hanky Points.
  • Ātrās saites uz Runescape forumu, spēles padomi un adventurer's log, kā arī daudz kas cits.
  • RSS un jauno komentāru informācija. 
  • "Play now" poga, lai ātri varētu sākt spēlēt Runescape.
  • Meklēšanas josla.

Ja Jums ir kādi ieteikumi par citām funkcijām, ko varētu pievienot spēles rīkjoslai, apmeklējiet RS rīkjoslas izmēģināšanas foruma tēmu! Izlasiet forumu.
Lai uzstādītu spēles joslu, vienkārši noklikšķiniet uz saites un izpildiet norādījumus. Pašlaik, rīkjosla atbalsta tikai Internet Explorer, Mozilla Firefox un Safari. Rīkjoslas BUJ var atrast šeit.

 

Mod Oliver K
Head of Online Strategy

Laboja , labots 1x