Runescape mājaslapas Lores sadaļā tiek izklāstīts jauns un elpu aizraujošs stāsts, kuru jūs varat droši doties izlasīt spiežot šeit.

Stāstā plašāk lasāms par Daemonheimas vēsturi un tas ir cieši saistīts ar jaunajām Fremenniku sāgām, lai jūs vairāk uzzinātu par Runescape un gūtu aizraujošu ieskatu dažās no mūsu populārākākajām apskates vietām un tēliem.

Lai ievestu tevi tālāk RuneScape mitoloģijā mēs svinam Runescape teiku nedēļu. Nedēļas gaitā notiks dažādi konkursi, kas jums, spēlētājam, dos iespēju dot vārdus galvenajiem personāžiem jaunajā stāstā un tas savukārt nozīmē, ka jūs būsiet atstājis ilgstošu ietekmi uz Runescape vēsturi, jo šis stāsts turpināsies ļoti ilgi.

Mēs pieņemsim jebkādus ieteikumus par personāžiem, kas tiks veltīts Personāžu vārdu izdomāšanas konkursam foruma sadaļai, kā arī mēs tos pieņemsim mūsu Facebook lapā. Tāpēc iededziet spuldzīti jūsu galvās un mēs no jums ar lielāko prieku gaidīsim superīgus personāžu vārdus. Būs arī iespēja laimēt parakstītu raksta kopiju, kā arī dažus Runescape labumus. Sīkākai informācijai pārbaudi konkursa sadaļu.

Kā papildinājums klāt nāks: Jautājumu un atbilžu konkurss ar stāsta autoru, pamācības, kā izveidot savu sapņu personāžu un iespēja sarakstīt stāstus priekš aizkulisēm, kuri iespējams tiks iekļauti stāsta sižetā un nākamajos aizkulišu rakstos.

Paliec uz viļņa! Ik pa laikam pārbaudot Runescape teiku nedēļas foruma sadaļu un mūsu oficiālo Runescape Facebook vietni.


Runescape komanda.

Laboja , labots 1x