Slayer Challenges

Šonedēļ pievienots unikāls izaicinājums pie visiem slayer masteriem. Spēlētājiem, kuri ir sekmīgi pabeiguši vairākus uzdevumus (slayer tasks) būs laiku pa laikam iespēja saņemt īpašu uzdevumus ja apmeklēs savu iecienītāko Slayer Master. Piedāvātie uzdevumi atšķiras atkarībā no tā, kuru no meistariem jūs apmeklējat. Viņiem katram ir savs unikāls lūguma, sākot no Vannaka's pūķu medībām līdz Sumonas asinsatriebībai pret Kalphite Queen.

Šos jaunos uzdevumus varēs arī nepildīt un izvēlēties regulāros slayer tasks (bez soda). Smoking Kills quest, Slayer points too.">Ja jūs izvēlaties pildīt šos uzdevumus, pēc uzdevuma izpildes jūs saņemsiet papildus slayer pieredzi, un ja jūs būsiet izpildijis Smoking Kills questu jus ari saņemsiet slayer punktus.

Smoking Kills quest, Slayer points too.">Citi jaunumi:

Dungeoneering atlīdzības mantām tagad ir samazinātas cenas. Ikviens kas jau nopircis kādu no balvām tiks atgriezti punkti ko tie pārmaksāja.

Tagad balsis ir visiem NPC kurus sastop tutoral. Mēs esam izveidojuši Demo režīmu iespējamu visiem spēlētājiem. Demo režīms ir ātrs veids, kā izmēģināt spēli no sākuma bez nepieciešamības izveidot kontu. Mēs iesakām izmēģināt atjaunināto apmācība, izmantojot mūsu jauno demo režīmu.

Jaunais  bankas NPC pie Musa Point tagad var pārvērst jūsu zivis naudaszīmēs, kam vajadzētu būt ļoti noderīgam.

Farming laukumos tagad ir tīrīšanas iespēja uz mirušiem augiem, tāpat kā grābekļa iespēja uz nezālēm.

Avots: runescape.com

Laboja mad, labots 5x