Spēlētāju Spēles Statūtos februāra izlaidumā, kā jau mēs apsolījām, mēs sniegsim ziņas par to kā mēs progresējam ar mūsu uzlabojumiem. šonedeļ mēs jūtam ka ir īstais laiks pieķerties Summoning prasmei, Viens-pret-vienu minispēlēm un dažiem citiem projektiem.

Summoning uzlabojumi:



notikumi ap Summoning otro daļu ir progresējuši, un mēs ceram izlaist uzlabojumus līdz mēneša beigām. Tie pašlaik ir pēdējajā testēšanas posmā.


Daudzi no jums ir jautājuši ko sevī ietver izlīdzināšana. Nu, mēs negribam izjaukt pārsteigumu pilnībā, bet mēs varam pačukstēt, ka esam mainījuš mūsu filozofiju attiecībā uz dzīvnieku izsaukšanu. Tā vietā lai piešķirtu kaudzi visādu labumu kas uzlabo visus esošos dzīvniekus. Mēs pārleicināsimies lai katram no tiem būtu kautkas vienreizējs, kas padara katru no tiem unikālu.

Paņemsim bebru par paraugu: pašlaik tas uzlabo tavu woodcutting prasmi, pārstrādā tavu malku un piedāvā Multi-cirtiena speciālo kustību. šīs visas lietas to padara labāku, bet ne unikālu. Ar mūsu pārmaiņu politiku, bebrs taisīs tev pagales un deļus neskatoties uz to ko tu dari attiecīgajā momentā, līdzīgi kā Avas Akumulators pievelk dzelzs priekšmetus, neskatototies uz to ko tu dari.

 

Vēl mēs varam piebilst ka Cīņu dzīvnieki dos tev EXP kad tiks izmantoti cīņai. Katram no dzīvniekiem būs viena specifiska prasme kurai tas piešķirs noteiktus bonusus. Piemēram Spirit Jelly dod Strenght exp.

 

Draugu saraksta pāramiņas:



Kad mēs izlaidām pārmaiņas draugu sarakstam 25. Februārī mēs nekādīgi negribējām lai šis uzlabojums izjauktu jūsu spēlēšanas prieku. Patiesībā šīs pārmaiņas tikai veiktas lai atvieglotu čatošanu starp FunOrb un RuneScape spēlētājiem.

Diemžēl kā daudzi no jums norādīja, tekstu čata logā dažiem bija grūtāk izlasīt, novedot mūs pie sprieduma ka ir jāmaina krāsu shēma. Tas biaj vienīgais pagaidu risinājums, lai nu kā FunOrb un RuneScape inženieri pašlaik strādā pie kautkā tāda kas aptiks gan Skeiperiem gan arī Orbistiem

Priekšmetu aizdošana:




Priekšmetu aizdošanas opcija ir progresējusi kopš tās pēdējās stadijas. Diemžēl, spēles Spēles Dzinēja attīstītājiem ir načies šo projektu uz laiku atlikt, kamēr tie strādā ar Audio nedēļas izraisītajiām problēmām, . Tas ir attiecināms uz gadījumiem kad pasaules beidza darboties uz laiku, un tehniķi strādā lai tas vairs neatkārtotos.


Mēs tēmējam uz šīs problēmas atrisinājuma dažu nākamo nedēļu laikā, tā lai priekšmetu aizdšana kļūtu atkal par prioritāti. Mēs tikai varam peibilst ka šī opcija būs pieejam sesijās, tas ir: tu varēši aizņemties kādu no viņa priekšmetiem uz laiku kamēr jūs abi būsiet online.

Jauna viens-pret vienu mini-spēle


Mūsu jaunā viens-pret-vienu mini-spēle ir jau finša taisnē. Daudzi no jums Forumos ir prasījuši par to kāda tā būs. Pārsvarā apr to kā tā atšķirsies no Dueļu arēnas.

Pirmkārt: mēs varam solīt, ka tā ne pavisam nebūs tāda kā Dueļu arēna, un arī ne tāda ka Atlīdzības mednieku mini-spēle. Šajā spēlē būs jāizmanto stratēģa spējas, ne tikai cīņas prasme. Tā prasīs ziņāšanas abās, gan aizsardības, gan uzbrukšanas mākslās. Un piedāvājot Fantastiskas atlīdzības, kādas nevar iegūt nekur citur.

Mēs plānojam šo mini-spēli radīt pieejamu gan F2P, gan arī P2P spēlētājiem, kas ļauj visiem gaidīt pavisam jaunu ekipējumu ar lieliskiem Statu efektiem. Mēs turpināsim uzlabot gan F2P, gan P2P viens-pret vienu mini-spēles, tādēļ gaidiet jaunumus šajās jomās mūsu Spēles Statūtu ziņojumos.

 

Klanu Karu pārmaiņas:




Mēs uzmetām aci spēlētāju ieteikumiempar Klanu Kariem un lūk ko mēs izlēmām:
Pirmkārt meš esam izlēmuši pieivenot "Skrien-iekšā" opciju, kas ļautu doties atkal iekšā spēlētājiem kas jau vienreiz ir miruši. Mēs arīden plānojam ieviest vairākas papildus arēnas, ar jauniem apstākļiem, ko pārvarēt, un pat šo to "bīstamu". Tāpēc gatavojies vēl jauniem informācijas pieplūdumiem.

Nejaušo (random) notikumu pārmaiņas:



Mēs jau ieplānojām šādas, tādas pārmaiņas šajā kategorijā labu laiku atpakaļ. Mēs apsveram domu daļu no tiem izņemt no spēles, jo daži no tiem neveic tiem paredzētās funkcijas, tas ir apstādināt botus, Kopš vairums Botu un Macro ir pazudis, mēs jūtam ka ir pavērusies lieliska iespēja pievērsties šai problēmai no jauna. Pašlaik mūsu prioritāte ir viens-pret-vienu mini-spēles, bet arī uzlabojumi nejaušo notikumu sakarā jau ir uz starta līnijas.

Lielā tirgošanās (grand exchange):



 

Problēmas ar Lielās tirgošanās priekšmetu attēliem, nozīmē ka lielās Tirgošanās Datubāzes labošana ir novilkta līdz aprīļa vidum. Mēs ceram izlaist datu bāzi pa jaunu tad kad tā sniegs to ko mēs jums vēlamies sniegt. Ideālu vizuālo priekšstatu par tirgus cenu izmaiņām laika gaitā.

Mūsu Lielās tirgošanās cenu maiņa joprojām kustas, un pateicoties jūsu atsauksmēm, tādiem priekšmetiem kā Godswords, iepakotajām mēbelēm cenas tiek uzlabotas vēljoproojām.