Ja tu paskaties uz pēdejajiem dažiem mēnešiem, tad tev varētu rasties tāda dalītu jūtu sajūta par visiem uzlabojumiem un izmaiņām. Nesabalancētās tirgošanās noņemšana, Atlīdzības mednieki* un Klanu kari*, Guvuma dalīšana*, Asistēšanas sistēma un Lielā tirgošanās*: tās visas bija milzīgas pārmaiņas, kuras skāra vēl milzīgākas spēlētāju grupas. Pārmaiņas bija tik ļoti lielas un tika realizētas tik īsā laikā, ka mēs pat nevarējām likt visam darboties kā nākas un tai pašā laikā likt spēētājiem justies laimīgiem. Mēs protams gribējām to izdarīt, un cenšamies vēl joprojām.

Pēc izmaiņu izlaisšanas mēs zinājām ka ar tām varētu rasties daudzas problēmas. Jūsu viedoklis forumos tiešām ir palīdzējis, un mēs varējām konsultēties par daudziem jautājumiem. Un tas mūs noved pie "Nākotnes uzlabojumiem pašreizējajām izmaiņām":saraksts ar mūsu piedāvātajiem nesenajiem uzlabojumiem, kuri būtu jāmaina. Ir pagājis laiks, kopš mēs ziņojām par dažām no šīm izmaiņām, un drošvien daudzi bija satraukušies ka mēs esam aizmrsuši apr solītajām pārmaiņām ar Guvuma dalīšanu*, Lielo tirgošanos* un citiem mūsu jauninājumiem. Varam droši tekt ka nēesam gan aizmirsuši. Pietam, varam pat galvot ka esam pie darba nolikuši pusi mūsu satura attīstītāju lai visas jaunās izmaiņas savestu kārtībā.

Mēs plānojam izlaist šādu Spēles Stāvokļa atainojuma rakstu regulāri, lai parādītu tev kā nesenākie uzlabojumi progresē, tāpēc turi savas acis vaļā lai nepalaistu garām vēl vairāk ziņu nākotnē.

Zaļās attīstības strīpiņas ļaus jums sapast cik tuvu katrs no projektiem ir tuvu galamērķim.


Lielās trigošanās uzlabojumi:



Dažas no izmaiņām priekš Lielās tirgošanās darbavirsmas jau ir finiša taisnē un pašreiz tiek testētas. Mēs uzklausījām jūsu viedokli un tagad beidzam darbu pie darabvirsmas uzlabošanas, padarot pirkšanu un pārdošanu daudz vieglāku un pārskatāmāku.

Vēl mēs tikām solījuši jaunu weblapu.. kura ļautu jums noteikt priekšmetu cenas pēc liela laika perioda. Tas jau ir tuvu beigām un pašlaik gar to darboajs mūsu kvalitātes testēšanas grupa. Tam būs ļoti vispārīga un vizuāla nozīme, kas ļaus tev salīdzīnāt priekšmetu vērtību un redzēt kā to cenas ir mainījušās laika gaitā. Kā tu to spēj iedoma'ties, mēs uzskatām ka tas būs ļoti noderīgi visiem tirgoņiem.

Galu galā, Lielās tirgošanās cenu problēmas arī tagad būs izlabotas, un pašreiz pie tā jau strādā mūsu grupa. Mums ir komandas biedri kuri vāc ziņu forumos un spēles iekšienē un tu redzēsi pārmaiņas jau šīs nedēļas laikā. Lūk daži piemēri cenu problēmām kuras mēs jau labojam:

  • Pirms tam mēs ļāvām Izsaukšanas* priekšmetiem tikt pārdotiem lielākā cenu lokā, un ļaut to cenām augt, līdz ar to daudzuma augšanu.
  • Mēs esam izlabojuši cenas tādiem preikšmetiem kā juvelierizstrādājumi, saindētie dunči un mehāniskās rotaļlietas, lai tu vienmēr spētu veikt veiksmīgu darījumu.
  • Mēs esam devuši dāsnāku cenu starpību priekšmetiem kurus var nopirkt galvenajos veikalos*
  • Mēs arīdzen esam izlabojuši dažas problēmas, par kurām lasījām forumos. piemēram par to kā uzvedās burvju dziras*

Mēs arī gribētu atgādināt ka mūsu forumos sadaļa 'Grand Exchange Price Feedback'
ir vieta kur jūs varat izteikt savas idejas par mūsu veikalu cenām.


Godīgāka Guvuma dalīšana:



Viens no mūsu pieprasītākajiem uzlabojumiem būs mūsu Guvuma dalīšanas iespējai, kura solīdi strādāja kopš tās palaisšanas brīža. Mēs šīs pārmaiņs sauksim "Naudas dalīšana"* Aktivizējot to jūs neiegūsiet vairs nekādus augstā līmeņa priekšmetus. Tie momentā nonāks lielās tirgošanās sadaļā un tiks pārdoti par vidējo cenu. Un katrs grupas biedrs kuram ir aktivizēta Guvuma dalīšana saņems vienādu daudzumu naudas par pārdoto priekšmetu. šis pagaidām ir finiša testēšanas taisnē.


Priekšmetu aizdošana:



Pašlaik tikai idejas līmenī ir priekšmetu-aizdošanas iespēja. Tas ir neticami grūti noteikt vidusceļu starp tā daudzpusīgumu un izbeigšanu ļaut spēlētājiem to ķengāt. Mēs ticam ka esam atraduši risinājumu tam, un sniegsim jums vairāk ziņu nākotnē.


Jauna Viens-pret-Vienu minispēle:

Klanu kari un Atlīdzību mednieki padarīja labu darbu piedāvājot jaunas PvP*klani siroja pa atlīdzības mednieku arēnu, ko mēs noteikti nebijām gaidījuši. Līdz ar šiem uzlabojumiem mēs brīdinām ka, turpmāk vienīgā iespēja cīnītites savā starpā vairāku cilvēku grupām, ģildēm vai klaniem būs iespējas, bet tam līdzi nāca arī attiecīgās problēmas. Milzīgi Klanu karos. Jo tie nav tik bīstami un nepiedāvā tādu atlīdzību, kā to darīja Atlīdzību mednieku mini-spēle. Tomēr mēs atklāsim ka jau priekšlikuma līmenī ir arī uzlabojumi priekš klanu kariem un nākotnē ir paredzēta jauna mini-spēle, kam vajadzētu atvieglot visas raizes.

Jāpiebilst ka Atlīdzības mednieki un klanu kari nekad nav bijušas vienīgās mini-spēles, kas tika plānotas Wildreness aizvietošanai. Mēs tās laidām klajā, kā pirmās no vairāku PvP minispēļu sērijas. sērijas kurai ar vēl citām spēlēm būtu jāspēj nomierināt visu veidu spēlētāju-slepkavniekus* jau ir gandrīz pabeigta un pašlaik mūsu . Nākamā mini-spēlekvalitātes pārbaudes grupa to testē. Mēs esam lielā mērā ļoti labā veidā uztraukti par šo solo, viens-pret-vienu, drošo mini-spēli.



Izsaukšanas uzlabojumi:



Kad mēs sākām izstrādāt Izsaukšanas* prasmi, mēs izlēmām ka tā būs interesant, jautra un atlīdzību sniedzoša, un tai pašā laikā prasīs ilgāku laiku lai uztrennētos nekā citas prasmes. Mēs uzskatām ka tā nebija tik ļoti atlīdzību sniedzoša kādu mēs to iedomājāmies, kas radīja traucējumus daudziem šo prasmi no sirds izbaudīt. Neraugoties uz atvieglojumiem, mēs joprojām nespējam noticēt, ka prasme ir tik atlīdzību sniedzoša cik vien var būt. Un ļaunākais ko mēs varam darīt ir turpināt veikt šādus atvieglojumus katru nedēļu.

Tādēļ mēs esam izlēmuši to nobalansēt pa jaunu un laist klajā ar Izsaukšanas partiju nummur 2. Šī balansēšana ir apmēram jau 20% pabeigta un mēs turpināsim jūs informēt par progresu. Kā jūs spējat iedomāties tā priekš mums ir milzīga prioritāte, tādēļ varat sagaidīt ka šis uzlabojums procentuāli
attīstīssies ļoti ātri.

Mēs saprotam ka visas šīs izmaiņas prasīs laiku, un to ka daudzi cilvēki šīs izmaiņas pacietīgi gaida. Tieši tādēļ tās priekš mums ir nostādītas kā primārās. šis nav pēdējais no mūsu Spēles Stāvokļa ziņojumiem kurus jūs redzēsiet. Tu avri gaidīt vairākus uzlabojumus nākotnē, un līdz ar to mēs arī sniegsim jums iespēju uzzināt par spēles stāvokli.

 

  1. Atlīdzības mednieki - Bounty hunter
  2. Klanu kari - Clan wars
  3. Izsaukšana - Summoning
  4. Spēletāji slepkavnieki - Pkers, player killers
  5. Galvenie veikali - General shops
  6. Naudas dalīšana - CoinsShare
  7. Burvju dziras - Potions
  8. Lielā tirgošanās - Grand exchange