Sveicināti, mākslas fani! Ir jauns mēnesis un tas nozīmē jaunu Galeriju pilnu ar radošu cilvēku darbiem. Mēs nezinām vai pasaules otu ražotāji ir turējušies jums līdzi, bet mums šķiet, ka jūs esat bijuši aizņemti!

Šī mēneša iesniegto darbu kvalitāte kā jau vienmēr ir bijusi ļoti augsta, mums bija grūti izlemt, kuras bildes izvēlēties. Mēs ceram, ka jūs esat vienasprātis, ka mēs esam izvēlējušies iespaidīgu atlasi ar dažu no mūsu talantīgāko RuneScape mākslinieku darbiem. Mums ir daži gardumi faniem, kuriem patīk brīnišķīgi tērpi iekļaujot dažas algotņu bruņas, bailīga paskata Abyssal bruņu komplektu un nāvīgā Kharidian slepkavas tērpu. Pārliecinies, ka esi samaksājis par Players Gallery 10 apmeklējumu, lai tu varētu apbrīnot visus brīnišķīgos tērpus.

Tie nebija tikai galerijas kuratori, kuri bija iespaidoti. Mēs parādījām jūsu darbus citiem RuneScape veidotājiem un viņi bija tik laipni, lai sniegtu komentārus par šī mēneša piedāvājumiem. Tu vari redzēt ko viņi ir teikuši zem katra attēla. Kā arī viņi mums palīdzēja izvēlēties šī mēneša ''Featured Artist'', kurš saņem mēneša RuneScape abonamentu! Apsveikumi tiek Mr Daedalus par viņa ''Daedalean Armour'' dizainu. Mēs ar tevi sazināsimies caur tavu ziņu iesūtni, lai nokārtotu, kuram profilam tu gribi pievienot bezmaksas abonamentu. Bet pagaidām mēs tevi apsveicam un pateicamies par tavu lielisko darbu!

Nākamā Players Gallery būs apmēram pēc trīs nedēļām, kad mēs jums parādīsim dažus RuneFest saistītus attēlus. Pagaidām mēs ceram, ka jūs turpināsiet sūtīt savus mākslas darbus priekš Septembra Players Gallery. Un neaizmirsti, helovīni jau tuvojas, tāpēc, ja tu gribi izveidot kaut ko īpašu priekš tiem, sāc to plānot jau tagad!

Kā vienmēr tu vari iegūt informācija par iesūtīšanas procesu un apspriest galeriju Feedback & Ideas forumā. Izbaudiet spēli un paturiet to radošo noskaņu!

 

Mod Emilee & Mod Howes

RuneScape Community Management

Tulkoja Zemgals16

Laboja , labots 3x