Summoning Nobalansēšana:

Tu vari sadalīt Summoning 2 divās daļās. Pirmā ir prasmes nobalansēšana izmantojot jūsu ieteikumus. Mēs izvēlējāmies to darīt, jo mēs gribam lai Summoning kļūst par jūsu pašu mīļāko prasmi, tādēl jūsu palīdzība bija nepeiicešama, lai dabūtu to atpakaļ uz trases.

Ko mēs uzzinājām forumos? Jūs rakstīāt ka izsaucamie dzīvnieki nepaliek ārā uz pietiekami ilgu laiku, un to atjaunošana jums radīja bezmaz vai sāpes. Ar šo uzlabojumu katrs no izsaucamajiem dzīvniekiem paliek ārā uz noteiktu laika periodu, neskatoties uz Tavu summoning līmeni. Tātad na vnekādas vaajdzības jūsu izsaucamos atjaunot. Katra izsaucamā laiks ko, tas var uzturēties ārā ir pamatīgi palielināts. Piemēram Izsaucamais Dagganots var palikt ārā veselas 57 minūtes!

 

Otrkārt! Jūs mums pieminējāt ka izsaucamie dzīvnieki nebija pietiekami atalgojoši. Līdz ar nobalansēšanu ēs esam devuši katram izsaucamajam savu unikālo iespēju, kas padara to izsaukšanu daudz noderīgāku. Iespēju pēc kuras daudzsološais Pikupstix kārot, kāro. Jūs sapratīsiet ka dzīvnieku izsaukšana ir daudz vētīgāka nekā to pārdošana vai pārvēsšana zeltā.

 

Daudzi no jums teica ka cīņu izsaucamajiem vajadzētu arī dot cīņas EXP. Mēs esam viennozīmīgi PAR, tādēļ taagd katrs cīņas dzīvnieks dos tev klāt noteiktu cīņas EXP, kad nodarīs kaitējumu tavam pretiniekam. Tas būs vienāds ar to cik daudz tu par tādu nodarījumu būtu saņēmis ja to būtu veicis pats. EXP tiks dots klāt vienā noteiktā Cīņas prasmē, kura būs piedēvēta katram noteiktajam Izsaucamajam dzīvniekam. Piemēram Izsaucamais Jelly dod EXP Strenght prasmē

 

Tava dzīvnieka ņemšana uz cīņu mūs noved pie nākamā uzlabojuma: katrs radījums ir kļuvis daudz apmācītāks. Viņi spēj izdarīt zaudējumus pretiniekiem, kā nekad agrāk un daudzi no tiem arī sitīs spēcīgāk, padarot tos daudz noderīgākus tādiem izaicinājumiem kā piemēram God Wars Dungeon, mēs varam tevi tikai iedrošināt: pamēģini paņemt savu dzīvnieku uz cīņu, un pārliecinie sapts par to ko tie spēj paveikt.

 

Charmu iegūšana arīdzen ir atvieglota. Tagad tie kritīs ārā no vairāk nekā 20 citiem Slayer radījumiem. UN tagd arī tiem kam labāk patīk zagt ir iespēja tos iegūt: aplaupot Dorgesh-kaan Lādes

 

Summoning punktu atjaunošana arī ir padarīta daudz vienkāršāka. Jo tagd ir radīti miniatūrie obeliski, izbārstīti pa visu RuneScape pasauli, tagad tu vari izsaukt savus dzīvniekus gandrīz jebkur, nebaidoties apr to ka tavi Summoning punkti varētu izbeigties. Ir izeidotas opcijas, kas vieglāk ļauj pārvietot priekšmetus no jūsu dzīvnieka uz tavu inventoriju un no jūsu dzīvnieka uz banku. Galvasrotas tagad var uzņemt vēl vairāk Summoning skruļļus. Daudzas jau pastāvošās cepures var tikt apburtas lai uzglabātu jūsu summoning skruļļus. Un dažu dzīvnieku inventoriajs ir paplašinātas līdz pat 30 vietām, tas nozīmē ka tavs dzīvnieks tagad varēs panest vairāk nekā tu! Fūū!

 

Ja tev ir vēl kādi jautājumi. Apmeklē mūsu zināšanu Datubāzi!

 


Jauni Summoning radījumi:


Otra Summoning 2, ir tā kuru mēs bijām ieplānojuši jau pašā sākumā izlaižot Summoning prasmi:dzīvnieku rindu papildināšana ar Augsta līmeņa, milzīgiem nezvēriem! Un šonedēļ, "lielie čiekuri" ieraudzīs dienasgaismu. šiem humanoīdiem nebūs tikai slepkavnieciskie instinkti; tie varēs arī palielināt tavu veiksmi nodarbojoties ar Mining un Firemaking, iekausēt spēlētājus viņu pašu apbruņojumā un pat pārlādēt Slavas amuletus! Un to līmeņi svārstīsies līdz pat 99!

 

Dažas pēdas īsāki, bet ne mazāk biedējoši, ir lielie kaķīši no Hunter prasmes. Tikai pimēram: Graahk un Larupia varēs aizteleportēt tev uz medību vietām, palielināt tavas iespējas autko nomedīt un izpalīdzēt ar milzīgu ķetnu tev cīņā, kad tev tāda nepieciešama

 

Mēs varam garantēt ka arī citi dzīvnieki spēs vairāk kā tikai labi izskatīties. Pes Control fani atpazīs Void Pestus ar savu iespēju teleportēt uz cīņas vietām. Kamēr citi atpazīs tādus radījumus kā Talon nezvērus, izsauzamos moskītus, ugunslordus un bezbailīgās milzīgās Chincompas. šie dzīvnieki ir izkaisīti pa visu summoning prasmi un dos tev vēlmi patrenēt to "mazlietiņ augstāk". Tāpēc paķer savus Charmus un uz priekšu!

 

 

  • Summoning-P2P prasme
  • Izsaucams [..]- Familiar
  • Slavas amulets- amulet of glory
  • Charm- amuleti izmantoti Summoning prasmē
  • Summoning skrullis- summoning scroll


Zināšanu datubāze- knowledge base