Vecais sasniegums dienasgrāmatas interfeiss  ir aizstāts šonedēļ ar kaut ko jaunāku, spīdīgāku un elastīgāku, un ar šo ir jauns Nosaukums:  Tasks!

No jebkuras vietas pasaulē, Tasks interfeiss  piedāvās sešas piemērotas maksimālās pūles priekš jūsu atrašanās vietas un prasmju līmeņiem. No Tasks interfeisa, jūs varat arī atvērt uzdevumu sarakstu, lai skatītu visus uzdevumus, kas kārtoti pēc zonām (piem. Lumbridge/draynor) un grūtībām. Ir arī iespējams filtrēt tos uzdevumus kurus esat izpildījis un kuri nav aktīvi.

Mēs esam arī pievienojuši dažus papildu uzdevumus Lumbridge, kas neietilpst lumbridge/draynor, priekš tiem kuri Runescape ir jauniņie. Tās nevar radīt izaicinājumu pieredzējušiem spēlētājiem, bet tie var bruģēt ceļu, lai iegūtu non-set uzdevumus nākotnē. Šo vai jebkuru citu uzdevumu pabeigšana ir tā vērta, skaidra nauda, jaunas mūzikas un emocija, kuri tiks atklāti izpildot uzdevumus.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka atalgojums par visiem Tasks grūtības līmeni būs attiecīgs un jūs iegūsiet tos pašus rīkus un XP lampas kā to darīja vecais Achievement Diary.

Mēs esam arī noņēmuši OBJECTIVES (no tā vecās atrašanās vietas); mērķi var iestatīt tikai vienā prasmē vai kvestā. Tā vietā mēs esam pievienojuši Skill Targets, ko var iestatīt, ar peles labo pogu noklikšķinot uz kādas no prasmes. Kaut arī tas nozīmē ka vairs nevarēsiet uzlikt kvestu kā mērķi, tas nozīmē, ka jūs varat iestatīt atsevišķus mērķus katrai un ikvienai prasmei, un šis mērķis var būt vai nu līmens (kaut līdz 99; vai 120 dungeoneering) vai konkrēts daudzums XP (kaut līdz 200, 000, 000)!

Mod Moltare
RuneScape Content Developer

Laboja mad, labots 1x