• Kas ir P2P Uzticības programma?

Maksājošo spēlētāju Uzticības programma ir mūsu veids, kā mēs pateicamies Jums par to, ka esat maksājošais spēlētājs. Pats koncepts ir visai vienkāršs, Jūs saņemat Uzticības punktus par to, ka esat maksājošais spēlētājs un, jo ilgāk esat ar maksājošā spēlētāja statusu, bez apstājas, jo vairāk punktus Jūs saņemsiet. Un, jo vairāk Jums ir punkti, jo vairāk un labākas balvas Jūs varēsiet iegādāties. Iegādāties var tādas lietas kā: lielu klāstu ar jauniem apģērbiem, cēliem tituliem, pavisam jaunām un ekskluzīvām grimasēm un kustībām un, iespējams, daudziem spēlētājiem visvairāk gaidītākā balva būs lielais auru klāsts.


 

  • Kur un kādēļ būtu jāreģistrējas Uzticības programmai?

Reģistrējoties mēs varēsim Jums ziņot par jaunākajiem piedāvājumiem un citām informatīvām lietām, kā arī, Jūs varēsi pats sekot līdzi savu punktu skaitam.


  • Kā Uzticības programma strādā?

Par katru mēnesi, kad esat iegādājies maksājošā spēlētāja statusu (P2P) Jums tiek automātiski ieskaitīt noteikts skaits Uzticības punktu, ja Jūs to darat bez pārtraukuma, piemēram, divus un vairāk mēnešus pēc kārtas, Jūs saņemsiet vairāk punktus.


  • Kas ir Uzticības Punkti?

Uzticības punkti ir kā valūta, ar kuru var iegādāties visādas lietas pie Xuan, viņa Uzticamo veikalā. Dažas no šīm lietām, kuras var iegādāties, ir – auras, eksotiski apģērbi, grimases, dažādas kustības u.c.

Tas, cik Uzticības punktus Jūs saņemsiet, ir atkarīgs no tā, cik mēnešus, bez pārtraukuma, esat bijis ar maksājošā spēlētāja statusu. Paturi savu maksājošā spēlētāja statusu pāris mēnešus un redzēsiet, kā sāk uzkrāties Jūsu Uzticības punkti!


  • Kur var izmantot Uzticības punktus?

Par saviem Uzticības punktiem Jūs varēsiet iepirkties pie izslavētā pārdevēja Xuan pilsētā Burthrope. Viņa veikaliņu var atrast tieši pie Warrior ģildes.


 

  • Kas notiks, ja es pazaudēšu kādu no nopirktajiem priekšmetiem?

Jūs varēsiet atgūt jebkuru priekšmetu, kuru būsiet pazaudējis, izņemot pārkrāsojamās lietas (mīļakmeni un Robina Huda cepuri), vajadzēs tikai parunāt ar pārdevēju.

Nevarēs atgūt pārkrāsojamās lietas, jo tos Jūs nenopērkat no Xuan, bet gan pats aiznesat viņam pārkrāsošanai. Bet nav tā, ka būs atkal jāmaksā par konkrētā priekšmeta krāsošanu, tā ir iespēja, kura jāpērk tikai vienreiz.


 

  • Kā un cik pieskaitās man Uzticības punkti?

Kā jau 4. punktā izskaidroju, uzticības punkti pieskaitās par mēnešiem, kad esat ar maksājošā spēlētāja statusu, jo vairāk mēnešus pēc kārtas esat ar maksājošā spēlētāja statusu, jo vairāk punktus saņemsiet.

Ja Jūs atkārtoti iegādājaties maksājošā spēlētāja statusu 7 dienu laikā, pirms esošā termiņa beigām, punktu turpināta skaitīšana netiks iespaidota un Jūs saņemsiet vairāk punktus. Ja Jūs atkārtoti neiegādājaties maksājošā spēlētāja statusu 7 dienu laikā, pirms esošā termiņa beigām, punktu skaitīšanu tas ietekmēs. Šī ietekme būs tāda, ka līmeņu ziņā Jūs nokritīsiet atpakaļ par vienu vai pat vairākiem mēnešiem. Ja Jūs atkārtoti neiegādāsieties maksājošā spēlētāja statusu 30 dienu laikā, tad sakrātais attiecīgais līmenis nokritīsies uz nulli, jeb, Tev būs jāsāk krāt pavisam no jauna.

Piemēram, ja Jūs esat samaksājis par maksājošā spēlētāja statusu 4 mēnešus uz priekšu un, kad šis termiņš beidzas Jūs 7 dienu laikā (bet mazāk kā 30 dienu laikā) neveicat atkātotu maksājošā spēlētāja statusa iegādi, tad Jūs nokritīsi līdz 2. līmenim un saņemsiet tik Uzticības punktus, cik paredzēts saņemt otrajā mēnesī.

Mēnesis

(līmenis)

Iegūstamais punktu skaits

Kopējais saņemtais punktu skaits

Pirmais

500 LP

500 LP

Otrais

3’000 LP

3’500 LP

Trešais

5’000 LP

8’500 LP

Cetrutais

7’000 LP

15’500 LP

Piektais

9’000 LP

24’500 LP

*LP – Uzticības (lojalitātes) punkti

 

Ja Jūs pēc 4 mēnešu termiņa 30 dienu laikā atkārtoti neiegādāsieties maksājošā spēlētāja statusu, tad Jūs nokritīsiet līdz pirmā mēneša iegūstamajiem punktiem, respektīvi – 500LP.

 

Citi piemēri:

-          Spēlētājs, kurš būs maksājis par maksājošā spēlētāja statusu 6 mēnešus pēc kārtas un 14 dienu laikā neatjaunos šos statusu, ietekmēs savu Uzticības punktu līmeni un tas nokritīsies uz ceturto.

-          Spēlētājs, kurš būs maksājis par maksājošā spēlētāja statusu 3 mēnešus pēc kārtas un 7 dienu laikā atjaunos šo statusu, neietekmēs savu Uzticības punktu  līmeni.

-          Spēlētājs, kurš būs maksājis par maksājošā spēlētāja statusu 4 mēnešus pēc kārtas un 30 dienu laikā neatjaunos šos statusu, ietekmēs savuUzticības punktu  līmeni un tas nokritīsies uz pašu sākumu.


 

  • Vai mani Uzticības punkti pazudīs pēc neatkārtota maksājošā spēlētāja statusa iegādāšanās?

Līdz ko ir nopelnīti Uzticības punkti, tie netiek atņemti no Jūsu konta, ja vien Jūs nenopērkat, kādu no piedāvātajiem priekšmetiem spēlē, kā auras, pilnīgi jaunās grimases un kustības, eksotiskos apģērbus vai kādu citu piedāvāto iespēju vai lietu.


 

  • Vai arī nākotnē būs atlaides un citas akcijas šiem priekšmetiem?

Iespējams būs, par to mēs ziņosim gan Jums, ja esi pieteicies šai programmai, gan pārējiem šīs programmas dalībniekiem. Pašlaik jau notiek akcija, kuras ietvaros vairākiem priekšmetiem, piemēram, gandrīz visām aurām ir ļoti liela atlaide un tās kamēr ir akcija maksā tikai 400 Uzticības punktus (akcijas periods ir 2 nedēļas, kopš Xuan veikala atvēršanas).


 

  • Vai būs gaidāmas jaunas lietas, ko pirkt?

Pašreizējais lietu klāsts nav viss, ko mēs esam plānojuši. Būs gaidāmas jaunas auras, vēl lielāks klāsts ar grimasēm un kustībām, vairāk priekšmeti, kurus varēs pārkrāsot un vēl vairāk eksotiski apģērbi!


 

  • Kā strādā tituli?

Kad esat nopircis kādu titulu, Jūs esat iegādājies to lietot. Nopērkot otro titulu jāatceras, ka Jūs nezaudējat pārējos iegādātos titulus, Jūs to varēsiet uzlikt, nomainīt un noņemt pēc vēlēšanās.

Titulus Jūs varat mainīt, noņemt vai iegādāties kādu citu pie pārdevēja Xuan.


 

  • Kas ir ar apģērbiem?

Eksotiskos apģērbus Jūs iegādājieties kā veselu komplektu nevis tikai atsevišķas daļas. Jūs arī vaati izvēlēties kādā krāsā Jūs vēlaties saņemt savu apģērbu no dotajām krāsām. Ja Jūs neapmierina pašreizējā krāsa, atcerieties, ka Jūs varat parunāt ar Xuanu un viņš to Jums pārkrāsos. Gadījumā, ja Jūs pazaudējat kādu no apģērba daļām va pat visu apģērbu komplektu, parunājat ar Xuanu un viņš Jums iedos trūkstošās apģērba daļas.


  • Kas ir ar emotes?

Līdz ko Jūs nopērkat kādu no emotes, tās uz visiem laikiem tiek ievietotas Jums pieejamo emote sarakstā.


 

  • Kā ir ar pārkrāsojamiem priekšmetiem?

Kad Jūs nopērkat iespēju pārkrāsot kādu no dotajiem priekšmetiem Jūs to varat pārkrāsot kādā no dotajām krāsām, piemēram, nopērkot iespēju pārkrāsot savu Robina Huda cepuri baltu, ja Jūs tā vēlaties. Ja gribat vēlāk pārkrāsot citā krāsā savu priekšmetu, tad Jums atliek tikai aiziet pie viņa, ‘lietot’ (use) priekšmetu uz viņa un tad izvēlies priekšmetu, kādā gribat to pārkrāsot. Pārkrāsot varat cik vien bieži vēlaties.



  • Kā strādā auras?

Auras ir netirgojamas lietas, tās Jūs nevarēsiet pārdot ne parastajā veikalā, ne GE, ne arī iedot kādam citam spēlētājam. Auras palīdz uzlabot attiecīgas spējas vai tās var palīdzēt dažos veidos, piemēram, ir aura, kura palīdz nenokrist ne reizi, piemēram, ejot pāri baļķim Gnome Agility trasē.

Jums jāatceras, ka tās nevar lietot visu laiku, tām ir vajadzīgs laiks, līdz tās atkal var lietot.

Ja Jūs iznīcinat savu auru Jūs to varat atkal atgūt, neko nemaksājot, parunājot ar pārdevēju Xuan.

Atceries, ka Jūs varat lietot tikai vienu auru reizē.

Laboja , labots 3x