... 

Sarežģītības pakāpe: Viegls

Ilgums: Īss 

Nepieciešamās prasmes: Nav

Nepieciešamie kvesti: Nav

Nepieciešamās mantas: Apbruņojums un ēdiens, ja tev ir mazs combat līmenis 

Apbalvojums- 2,500 coins, 250 XP Agility lampa (maksājošajiem spēlētājiem), 250 XP jebkura Combat prasmes lampa, 250 XP Constitution prasmē, 250 XP Thieving lampa (maksājošajiem spēlētājiem), 4 dažādi thief titles (maksājošajiem spēlētājiem) un 2 spini Squel of Fortune.

Kvesta punktu apbalvojums: 3

Kvesta sākums: Jārunā ar Ozanu Draynor ciematā.  

map

...

Pēc tam, kad esam parunājušies ar Ozanu un piekrituši uzdevumam, dodamies iekšā blakus esošajā mājiņā uz pagrabstāvu. Lai tiktu iekšā pagrabā, izmantojam draudus jeb 3. sarunas iespēju. 

Tur satiekam bārmeni Khnum un izspiežam no viņa pēc iespējas vairāk informācijas. Pēc tam jādodas atpakaļ pie Ozana.

...

Ar Ozanu nospriežam sekot bārmenim un gaidam pie mājiņas līdz Khnums iznāk un sekojam viņam līdz pat Draynor ciemata cietumam. Kad viss ir redzēts, ir kaut kas jādara un nolemjam ieiet iekšā, lai aprunātos ar bārmeni.

Sarunas laikā uzrodas kāda svešiniece, kuru sauc Leela.

...

Lai trijatā uzzinātu no bārmeņa vairāk informācijas par to, kur dotos, vajag atkal viņam piedraudēt un tad divatā doties uz rietumiem no tilta, kas ved uz Wizard tower. 

map

Pie ūdens noris saruna ar Lady Keli un viņas padotajiem, kurus viņa nobur un aizlaižas. Jums uzbrūk trīs otrā līmeņa karavīri. Pēc tam kopā ar Ozanu jāskrien uz Al-Kharid, lai dotos uz pili. 

varoka

Varokā dodamies uz pili, kur priekšā durvīm stāv sargs un ne par ko nelaiž mūs iekšā. Tāpēc runājam ar Ozanu un viņš, kā jau audzis Varokā, zina, kā savādāk var tikt pilī.  

ceļš 

Mājā uzkāpjam līdz jumtam, pārejam pāri dēlim uz otru jumtu

...

 no tā jumta nolecam stāvu zemāk un dodamies iekšā pa durvīm, izejam cauri istabai un kāpjam pāri striķim. Pēc tam augšup pa kāpnēm un pāri dēļiem. 

...

Tad augšup pa kāpnēm un lecam lejā pa jumta malu uz zemāku jumtu. 

...

Tad jākāpj pa kapnītēm un jāpārlec uz jumtu. Kad esam uz mazā jumtiņa, tālāk jālec uz auduma gabala, kurš darbojās kā batuts un tiekam tālāk. Kad esam otrā pusē, rāpjamies augšup pa ķieģeļiem. Tad, spiežot uz Flagpole liekam Ozanam pāršaut virvi uz pili un tad tik atliek rāpties pāri.

...  

 Pēc tam domājam kāpt pa ķieģeļiem augšup, bet sadzirdam sarunu... Un ar Ozanu klausāmies. 

Pēc sarunas beigām kāpjam augšā un lienam iekšā pa jumta ieeju, kas redzama nākamajā bildē.

...

Kad esat iekšā, atveriet vienu no lādēm, kur atradīsiet tīstokli ar norādēm kā atvērt durvis.

...

Kad esat ieguvis norādījumus, spiediet uz statujas, ap kuru stāv 9 mazākas statujiņas zelta krāsā. Jums atvērsies šāds logs: 

...

Šī ir kvesta sarežģītākā daļa. Tātad, jums ir jāliek statujiņas uz svariem un jāmeklē pati smagākā. Lai pārbaudītu smagumu, uzspiediet uz zaļā dimanta, kas atrodas zilajam bruņiniekam uz apkakles. Kad būsiet vairākas reizes pārbaudījis, jums atvēries iespēja ievietot statujiņu somā un tad novietojiet to vietā, kur spīd saules stari.

Ienāk sargi un sākas saruna ar karali un viņa galma pārstāvjiem. Pēkšņi karalim neiztur sirds un viņš mirst.

...

Apsveicu! Kvests ir iziets. 

...

Laboja , labots 2x