Ziemassvētku brīvdienu sezonai tuvojoties, mēs stājamies pretī ledainiem vējiem un saliem, lai nodrošinātu superīgu gada nobeigumu kopā ar Festive Aura.

Šī aura izskatās tikpat forši kā ledus; aktivizējot to, tā dod pārsteidzošu bonusu katru decembra dienu: 30 minūtes, lai savāktu pēc iespējas vairāk XP ar masīvu 50% boost!

Iesāc decembri kā maksājošs spēlētājs, un tu savās rokās dabūsi Festive Aura. Detaļas par to kā dabūt šo auru, tiks drīz izziņotas. Pievienojies kā maksājošs spēlētājs jebkurā citā dienā un auru saņemsi inventārā.

Un vēl kas - katru decembra sestdienu un svētdienu būs Winter Weekend, katru reizi ar citu sirsnīgu bonusu maksājošajiem spēlētājiem. Sākot ar šo nedēļu - 1;2 decembrī būs Double Drops. Kopā būs piecas nedēļas, kur maksājošajiem spēlētājiem būs bonusi, kā Double Dungeoneering XP un Double Minigame Rewards.

Decembris būs ļoti īpašs mēnesis, jo mēs palaidīsim jauno kvestu - Tzhaar Grandmaster Quest: The Brink of Extinction, Player-Owned Ports un Ziemassvētku Klaiņojošā Suņa pasākums. 

Lai Sākas Svētku Sezona!

RuneScape Komanda.

Visbiežāk Uzdotie Jautājumi Šeit.

Apspriediet Šeit.

Oriģinālais Raksts Šeit.

Laboja , labots 1x