Šajā guide jums pastāstīšu kā iegūt ļoti ātru exp Smithing prasmē. ( līdz pat 700k + hr )

Nepieciešamas prasmes : Lvl 78 Magic, 52, 67 vai 96 summoning ( priekš atrāka xp ), Kā arī vismaz 20 combat līmenis lai varētu tikt PvP world!

Nepieciešamie priekšmeti : Smithing brawlers ( var iegūt dropā PvP, BH worldos ), Sacred clay hammer ( iegūstams apmaiņā pret 20 stealing creation punktiem ), Runes priekš Dareeyak teleport. Ring of dueling ( priekš teleportēšanās uz banku ). Ieteicams Dhide sets ( lai pasaragātos no mageriem, kas Tev var uzbrukt ). Nedaudz food vai sara brew gadījumā ja jums uzbrūk. Staff of fire prieks teleport.

F2p vai p2p? : Only p2p

Questi : Desert Treasure ( priekš Ancient spellbook ).

Inventory un Gear :                                                                                                              

 

Tātad ieejiet jebkurā Pvp world ( parastā world brawlers nestrādās ), piepildiet savu inventory un familiar ar bars pēc savas izvēles, tad lietojiet maģiju ''Dareeyak teleport''.

Jūs nokļūsiet šeit :

Ejiet pie Anvil, kas ir atzīmēta kartē un sākat savus bars taisīt par platebodys ( labākais xp ). Uzmanaties no Pkeriem ( daudzreiz tur sēž klani un meklē tādus cilvēkus, kas izmanto brawlers wildā ). Kad esat visus bar, kas ir jūsu somā un familiarā partaisijuši, teleportējieties uz Fist of guthix vai castle wars banku ar savu ring of dueling!

Stingri iesaku Lietot labāko familiar ko vien varat, tas ļoti pāatrina xp! Kā ari iesaku lietot Sacred clay hammer.

Kāpēc izmantot šo vietu nevis Anvil, kas atrodas netālu no mage arena bankas? : Jo pie mage arena bankas parasti ir daudz cilvēki un tā jūs varat ļoti viegli zaudēt savus brawlers.

Mage bank Anvil, ja kāds tomēr vēlas izmantot, Vienkārši skraidat no mage bankas uz anvil.

Ceru, ka kādam šī pamacība noderēs!

Veidoja : Kokijs.

Laboja , labots 5x