Troļļi ir sagūstijuši Dunstana dēlu un tas ir tavs uzdevums, ceļot cauri Trollheim līdz Troll Stronghold, lai izglābtu viņu!


Sarežģītība: Vidēja

Kvesta garums: Vidējs

Nepieciešamie kvesti: 

Death Plateau

Nepieciešamās prasmes:

  • 15 Agility
  • 30 Thieving
  • Spēja pieveikt 77. un 91. līmeņa troļļus.

Nepieciešamās lietas:

  • Rock climbing boots
  • Pickaxe
  • Apbruņojums
  • Jebkura veida ierocis (Melee/Magic/Ranged)

Ieteicamās lietas:

  • Prayer potion (4)
  • Ēdiens

Kvesta atalgojums:

  • 1 QP
  • 2 pieredzes punktu lampas (atalgo 10,000 pieredzes punktu jebkurā prasmē, kurā ir vismaz 30. līmenis)
  • Pieeja Trollheim un Troll Stronghold
  • 2 Treasure Hunter atslēgas

1. Lai sāktu kvestu, dodies uz Burthorpe, pie Commander Denulth, un pajautā viņam:"How goes your fight with the Trolls?". Viņš atbildēs, ka Dunstana dēls, Godriks, ir nolaupīts. Piekrīti viņam palīdzēt atrast sagūstīto dēlu. 

2. Dodies pie Sabbota, kurš dzīvo alā, kas atrodās uz ziemeļrietumiem no kvesta sākšanas punkta, aiz Troll Invasion sienas.


3. Ieej alā un rietumu sienā ir caurums, kāp tajā iekšā. Tagad dodies cauri alai, pievarot dažādus šķēršļus, nonāksi pie izejas. Izej ārā.

4. Kad esi ticis ārā, kāp augšā pa akmeņaino klints sienu, kas atrodas tieši blakus, uz ziemeļrietumu pusi. Tālāk dodies pa taku austrumu virzienā, pa ceļam pārkāpjot pāri šķēršļiem.

5. Kad nonāksi pie arēnas vārtiem, redzēsi Dad (77. līmenis). Parunā ar viņu un tiksi izaicināts uz kauju, lai turpinātu savu ceļu. Piekrīti un sāc kauju. Uzliec Protect from Melee. Ja nav, tad Dad var diez gan stipri iesist un tu aizlidosi pret tuvāko sienu. Ja vēlies sist ar Ranged vai Magic, tad stāvi pie vārtiem tā, lai netiek klāt un bez problēmām nosit trolli.

6. Trollis lūgs želestību, kad būsi tuvu tam, lai viņu nosistu. Atjauno savu prayer punktus, ja nepieciešams, jo tie noderēs vēlāk. Dodies tālāk pa taku, kas ved uz ziemeļiem līdz alai. Izej cauri alai un būsi Trollheim kalna pakājē.

Piezīme: Ja tomēr izdomā nogalināt Dad, tad tev uzbruks Troll Spectator. 

7.Tagad dodies pa taku (skat. kartē zemāk) un ej līdz ieraudzīsi Thrower Troll grupu. Slēdz iekšā Protect from Ranged. Ja nav, tad sagatavo ēdienu, jo kopā viņi spēj atņemt diez gan daudz dzīvības. 

8. Kad esi paskrējis garām Thrower Trolls, ej pa ceļu, kas ved uz Stronghold alu. Ej tajā iekša un paskrien garām dažiem Mountain Trolls. Nonāksi pie koka durvīm, ej pa tām iekšā.

9. Ieej pa durvīm un ej uz ziemeļiem līdz satiksi Troll General (91. līmenis). Nosit viņu, lai iegūtu Prison Key. Ja vēlies sist ar Magic vai Ranged, tad izmanto alas stūrus, lai pretinieks netiktu klāt.

10. Pacel atslēgu un dodies ārā pa tām pašām durvīm, kurām ienāci. Tagad ej uz ziemeļiem un pašā galā būs trepes. Kad nokāpsi lejā, redzēsi, ka uz austrumiem ir cietuma durvis. Atver to izmantojot Prison key, un dodies pa trepēm lejup uz trešo stāvu.

11. Kad būsi trešajā stāvā, redzēsi vairākus krātiņus, kā arī divus troļļus. Mēģini apzagt viņus, lai iegūtu Cell key 1 un no otra troļļa Cell key 2. Izmanto Cell key 1, lai atbrīvotu Godriku, bet Cell key 2, lai atbrīvotu Eadgaru. Skrien līdzi bēgļiem uz dienvidiem, kur būs izeja.

Piezīme: Ja neizdodas apzagt troļļus, tad viņi uzbruks. Atslēgas var iegūt arī nogalinot troļļus.

12. Dodies atpakaļ uz Burthorpe un runā ar Dunstan, Godrika tēvu, kurš atrodās uz ziemeļaustrumiem no Burthorpe pils, lai saņemtu savu atalgojumu.

Apsveicu! Kvests pabeigts!