Vajadzīgās mantas: Vismaz 40, 800gp, vienu poision ivy sēklu, divus dashing rabbit furrs, vienu adamantine bar, hammer, vienu wild pie, trīs cosmic runes, vienu unpowered orb, vienu battlestaff, vienu soft clay, vienu varroc teleport setu, (1 law, 1 fire, 3 air runes) Family crest gauntlets, vienalga kādu hatchet, paddewa teleport runes, (2 law, 1 air, 1 fire) un skull scepteri (vismaz ar vienu charge). Skili: 70 farming, 51 agility, 73 smithing, 32 cooking, 66 crafting, 40 construction, 25 magic, 57 woodcutting un 157 kudos. Lai sāktu šo daļu jums ir vienkārši jāparnā ar Vannaka.

1. Mape: 1. Noplūc no varrock farming patch poision ivy, vai izaudzē to pats no 70 farming: 2. Izmanto trubas īssceļu varroc seweros, vajadzīgs 51 agility:

3. Atnes Fancy Dress Seller'am priekš spotier cape'a divus dashing kebbit fur un 800gp lai ķertu dashing kebbit vajag 66 hunter: 4. Sasmitho adamatine med helmu dienvid-austrumon no varrock centra pie aubury rune shop, tev vajadzēs 73 smithing un 1 addy bar, kā arī āmuru:

5. Parunā ar Orlando smith, kad tev ir 153 kudos (no varrock museum mini questa):

6. Runā ar Romily Weaklax un iedo viņam wild pie Romily Weaklax atrodas cook's guild, kas ir netālu no G.E., šo pīrāgu jūs varat uztaisīt vai nopirkt:

7. Uztaisiet air battlestaff- jums vajadzēs unpowered orb, battlestaff un 3 cosmic runes jums viņus jāpasniedz air obeliskam, kas atrodas Edgeville dungeonā:

8. Runā ar varrock estate agent un samaini savu māju citā stilā. Māju no tropical wood vai fancy stone. Fancy stone-25k Tropikal wood-15k: 9. Uztaisi Varrock teleport tablet uz mahagony lecturnas, tev vajadzēs soft clay un varrock tele setu (1 law, 1 fire un 3 air): 10. Paņem jaunus family crest cimdus, tev jābūt izietam family crest questam, bet ja tev jau ir cimdi tad uzspied uz opcijas destroy un paņem jaunus:

11.Uztaisi waka canoe laivu ar 57 woodcutting līmeni tev derēs jebkurš cirvis šajam uzdevumam:

12. Uz savas ancient magic grāmatas uztaisi home teleport, der tikai ancient magic book, kuru tu vari dabūt izejot desert treasure: 13. Izmanto savu skull scepter un teleportējies uz barbarian village centru: Kad esat pabeidzis visas daļas aprunājaties ar Vannaku, kad esat pateicis, ka visu izgājāt apsveicu jūs dabūjat balvu! Lai ātrāk izietu visas daļas varat ievērot secību: 2, 8, 5, 4,, 10, 3, 1, 6, 13, 12, 11, 7, 9. smile_mini.gif Lūk balva: Vis labākā šo bruņu iespēja ir, kad jūs trennējat smithing un kausējat kopā bars viņu jums kausēs pa 2 tas ir 2x ātrāk nekā parasti.

Laboja , labots 3x