Apraksts: Melnie bruņinieki taisās izdarīt sazvērestību pret Faladoru. Kurš ir atbildīgs par noslēpumaino Commodore Matthias nāvi? Vai Valluta ir īsts vai tikai veca izdomāta Voida pasaka? Iefiltrējoties melno bruņinieku cietoksnī, tu tiksi aizvests pa atbilžu ceļu, bet patiesība tā nemaz nav tik pūkaina, kā tu varētu domāt. Un atceries: ja tu Voidu uzlūkosi pārāk ilgi, Void var atkāpties...

Sarežģītība: Grandmaster

Garums: Vidēji garš

Kvestu prasības: A Void Dance

Prasmju prasības: 80 Magic, 78 Attack, 78 Strenght, 71 Firemaking, 70 Construction, 70 Crafting, 70 Smithing, 55 Summoning, 10 Defence

Citas prasības:Jābūt izietai Conquest apmācībai, ieteicamais Combat līmenis 100+, spēja izmantot aizsardzību no maģijas (37 Prayer līmenis), spēja izmantot aizsardzību no tuvcīņas (43 Prayer līmenis)

Priekšmeti, kas nepieciešami, lai sāktu šo kvestu: Nav

Priekšmeti, kas nepieciešami lai pabeigtu kvestu: Nav

Ieteicamās lietas priekš kvesta: Jebkurš no Summoning radījumiem, kas var paturēt lietas tavā vietā (Terrorbird, War Tortoise, utt.), somā gan Saradoming brews, gan Restore potions, vai labs ēdiens kā Rocktails. Kā arī Hammer, Tinderbox, Hard leather, Limestone brick, logs, Black Fullhelm, Black Platelegs, Black Platebody

Kvesta punkti: 1

Atlīdzība:  2 grāmatas, kas dos tev 50k pieredzi katrā Combat prasmē, kuru līmenis ir pāri 75, Korasi’s zobens, elite Void Knight Torso ( 100 Void Knight cildinājuma punkti nepieciešami, lai to saņemtu, ja tu to esi pazaudējis), iespēja uzlabot Void Knight bruņutērpus, un 20k pieredze dažādās prasmēs

Sākuma vieta: Faladoras parks

Lai sāktu kvestu: Parunā ar kapteini Korasi


 1. Parunā ar kapteini Korasi Faladoras parkā. Viņa tev pastāstīs par to, ka tempļa bruņinieki cenšoties atrast kubus ir bijuši ļoti neveiksmīgi un nemākulīgi. Korasi vēlas, lai tu ierastos Black Knights’ Fortress, viņa tev piešķirs speciāli veidotu melno bruņinieku apbruņojumu. Viņa sekos tavam progresam.

  

 2. Uzvelc piešķirtās melno bruņinieku bruņas, kā arī paņem līdzi kādu ieroci un ēdienu, un ej uz ziemeļiem no Faladoras uz Black Knights’ Fortress. Tiklīdz tu ieiesi, tevi uzrunās Commander Colby, kurš domā, ka tu esi jauniesaucamais un viņš tevi teleportēs uz  noliktavas ieeju Black Knight Strongholdā, kas savienots ar Taverley Dungeon.


3. Parunā ar Captain Gilroy. Tev parādīsies neliela filmiņa, kur Black Knight mēģina atvērt durvis, kas ved uz Black Knight slēptuvi, taču tā ir elektrizēta. Tu esi izvēlēts, lai mēģinātu atvērt durvis atkal. Apskati (examine) kasti, kas ir istabā un tu sapratīsi, ka visi numuri ir sajaukti uz kastēm. Paņem atslēgas kluci (key block) no katras kastes un maini svaru, katru no zemākā uz augstāko. Captain Gilroy būs spējīgs noteikt, kuri no diviem atslēgu klučiem sver visvairāk, ja tu izmantosi divus klučus uz viņa. Klucis ar numuru 2 sver 4, numurs 3 sver 2, numurs 4 sver 6, numurs 5 sver 3, numurs 6 sver 5.

4. Kad esi pārliecināts, ka tu zini visus svarus katram klucim, runā ar Captain Gilroy vēlreiz un stāsti viņam „I think I’ve got it sir” un stāsti viņam patiesos svarus katram klucim. Captain Gilroy pārmainīs skaitļus uz kastēm uz pareiziem. Kods, ko viņš tev pateiks ir 15. Spied "balance" uz sienas starp kastēm un izvēlies svarus tā, lai tu kopējo skaitu dabūtu uz 15, starp augšu un apakšu. Katram balansam ir galvenais centrs, ko arī vajadzēs balansēt.

5. Atver apsargātās durvis un ej uz nākamo istabu. Tev uzbruks void pests un tev vajadzēs nogalināt spinner, torcher, brawler un shifter. Vispirms nogalini spinneru, lai tas nedziedē pārējos monstrus. Ieslēdz aizsardzību pret tuvcīņu (protect from melee). Katrs no briesmoņiem izmetīs drošības kluci (security block) un viens izmetīs saplīsušu drošības kluci. Pacel visus četrus un runā ar Captain Gilroy, kurš pastāstīs tev, ka tev vajag salabot saplīsušo drošības kluci, bet krāsns, kas tika izmantota, lai to salabotu ir iznīcināta. Tev vajadzēs arī salabot krāsni.

6. Ej uz ziemeļiem uz Black Knights’ bāzes virtuvi, pārmeklē kastes līdz tu atradīsi malku. Pārmeklē kasti uz dienvidiem un tu atradīsi tinderbox un hammer. Dodies uz dienvidiem uz galveno istabu un uz austrumiem starp cietuma būriem tu atradīsi kasti ar hard leather. Ej uz rietumu istabu ar krāsns ikonu, pārmeklē kasti un tu atradīsi limestone brick. Izmanto limestone brick uz krāsns, lai to salabotu, kā arī hard leather . Izmanto malku  uz krāsns un iededzini to ar tinderbox. Tagad izmanto saplīsušo drošības kluci uz krāsns un salabo to.

7. Atgriezies uz to pašu istabu, kuru pameti atradis saplīsušo drošības kluci, un izmanto visus 4 drošības klučus uz sienas, lai tās atkal darbotos. Ej uz nākamo istabu un spied uz kontroles paneļa uz rietumu sienas. Captain Gilroy brīdinās tevi, ka panelis var būt lamatas un, kad tev tiek dota iespēja izvēlies: disarm the magical traps.

8. Kad lamatas ir padarītas nekaitīgas runā ar Captain Gilroy un viņš tev paskaidros, ka tev vajag pārvietot puzles gabalus uz režģa, lai turpinātos viena līnija atļaujot elektrībai mierīgi ritēt. Katru gabalu vajag novietot puzlē, taču tur jābūt vienai taisnai līnija no kreisās puses uz labo. Katram spēlētājam ir atšķirīgs atrisinājums.

9. Pēdējā istabā ir portāls, un Captain Gilroy izsauks Lord Daquarius, lai pastāstītu viņam par sabotāžu noliktavas istabās. Viņš tev lūgs novilkt tavu cepuri, lai viņš varētu atpazīt jauniesaukto. Tiklīdz tava identitāte tiks atklāta, viņš pavēlēs tevi arestēt, taču, kad tu sāksi skaidroties Korasi, Jessika un Sir Tiffy parādīsies. Visi piekritīs rīkoties pēc tava prāta. Parunā ar Captain Korasi, kura iedos tev tavu zobenu, lai vadītu armiju cīņā. Kad tu esi gatavs, ej iekšā portālā.

10. Parādīsies neliela filmiņa, kur atlāsies, ka Wizard Grayzag ir portālu izveidotājs Void Knight Outpostā. Viņš ir gandrīz gatavs izsaukt Pest karalieni un aizsūta viņai mazu spēku ar splatteriem, lai visus ielenktu, bet Jessica atrodas mazā nostūra alā. Savants aizsūta Conquest komandu, lai palīdzētu pretoties, kamēr viņa centīsies atbrīvot visus pārējos.

11. Izmanto tādas pašas taktikas kā Conquest spēlē, sakauj pretējos void pests spēkus. Šeit būs dažas lietas, kas jāatceras:

  • Spinneri domā, ka ir pārāki pār visiem un viņi ir ļoti spēcīgi, tie var dziedēt pārējos
  • Ravagers iejūtas izlūka lomā
  • Shifters ir vāji, taču tev ir jārūpējas par saviem 100 dzīvības punktiem
  • Torchers un Defilers darbojas kā burvji un lokšāvēji
  • Splatteri eksplodē, nodarot tev 100 dzīvības punktu zaudējumu

Viņiem nav speciālu komandu, Battle-cry, Regenerate, Charge un Chastise viss, kas viņiem ir pieejams. Ja tu zaudē, tu parādīsies ārpus portāla un tu varēsi mēģināt vēlreiz. Zaudējot tu nezaudēsi savas mantas. Kad tu uzvarēsi, Savant teleportēs tevi un tavu komandu laukā no alas, kurā biji ieslodzīts.

12.  Tava iespēja nomirt pie Pest karalienes ir ļoti liela, ja tev nav liels Combat līmenis! Pārliecinies, ka paņem līdzi visu nepieciešamo pirms izpildi šo soli!

Korasi skries pakaļ Jessikai pēdējā kambarī, lai izglābtu viņu. Seko viņai caur durvīm un tu atradīsi Jessiku un Korasi noķertu. Wizard Grayzag ir gatavs izsaukt Pest karalieni. Tev ir jāizvēlas vai izglābt Jessiku vai Korasi. Kad esi izdarījis izvēli portāls atvērsies un Pest karaliene parādīsies.

 

13. Kad sastapsi karalieni, pārliecinies, ka tev ir uzvilkts Korasi’s zobens un aizsardzība pret tuvcīņu. Kad sit Elite Defiler, ieslēdz aizsardzību pret maģiju. Tavam pirmajam mērķim nevajadzētu būt iesist viņai tik daudz, cik var. Viņas pakļautie dziedinās viņu vairāk nekā tu viņai iesit (violetie apļi nozīmē dziedināšanu). Gaidāmie Void lokšāvēji uzbruks karalienes pakļautajiem, tātad pirmais tavs mērķis ir izveidot komandu no void bruņiniekiem un baltajiem/melnajiem bruņiniekiem. Lai vai kā, Void lokšāvēji var izdarīt bojājumu Elite Defilers un karalienes speciālajam sitienam. Kad tu ieraugi Elite Defiler, nosit to cik ātri vien iespējams. Kad karaliene paceļ savu ķermeni un stāv gaisā, sit viņai ar Korasi zobena speciālo sitienu. Savādāk, tu un tava komanda var saņemt 500+ lielu sitienu. Cīņa būs ilga, taču, kad tu būsi piešāvies un savu komandu izveidojis pēc iespējas labāk, tas būs ļoti viegli.

Recover special (4) dziras ir ļoti rekomendējamas cīnoties, jo tas atjauno tavu speciālo sitienu. Ja tu nomirsti, parunā ar Sir Tiffy Faladoras parkā un viņš tevi teleportēs atpakaļ uz portālu.

14. Kad tu būsi nogalinājis Pest karalieni, Valluta tev pateiksies tev un tev vajadzēs izlemt Wizard Grayzag likteni. Kad esi izlēmis viņa likteni, parunā ar Commander Tyr, lai saņemtu atlīdzību.

Kvests ir pabeigts!


Raksts ir eXs.lv īpašums un to aizliegts ievietot, kur citur bez autora atļaujas. Bildes, kas iekļautas rakstā tika ņemtas no Runehq.com.

Laboja , labots 3x