RSPS

• 9000
    0

Kādam nav kāda kapeika Near Reality ko varētu atdot? Prasu,jo varbūt kāds varētu iedot,kad Legacy vajadzēja kādam items visiem devu,so tagad es prasu. Cerams,ka kādam ir.

• 9000
      0

Kurš to teica? abi sūdi,bet near reality ir cits staasts kaapec gribu naudu

• Cello.
      0

Man kādreiz bija pie 1b, bet viss papists.

• 9000
        0

Man kādreiz bija pie 350b, bet viss papists.

• SuPeRgOvS
      0

Kādā valodā būtu RSPS programmēšana un ar ko vislabāk sākt?

• DIPS
      0

Nakat spelet http://cram-scape.webs.com/cramscapewebclient
      ļoti labs serveris!

• S J
        0

Un visi pārkāpj noteikumus...

Aizliegts pievienot tiešas vai netiešas saites uz RSPS klientiem vai failiem. -.-

• Cropp
      0

Sveiki, kāds nevēlas iedot, soulsplit, extream acc. kaut cik satrenēt.?

• Lv RemBo
      0

Kāds varētu iesacīt kādu normālu rsps?

• Space
        0

SoulSplit

• 4fun
      0

Izdomāju, ka vajadzētu tomēr izmēģināt 317 revision. Kāds var ieteikt kādu serveri? Bez visādiem wingiem un citiem sūdiem, nekādus custom mapes, ja nu vienīgi kāds boss kkur pārvietots or smtn.

• Latv1an bow
        0

Itkā talītam palaidīsim tieši tādu serveri uz hosta! varēsi nākt spēlēt uzaicini mani skype: engure123

- 1 - 2 - 3 - ... - 23 - 24 - 25 - ... - 39 - 40 - 41 -

Miniblogi

AptaujaJaunākās grupas

RuneScape fakts

Pašos sākumos cilvēkus no spēles nebanoja, bet ieslodzīja tādā vietā kā "Black hole". Daudzi tīši pārkāpa noteikumus, lai redzētu kā izskatās šis melnais caurums, tāpēc tika radīta "The Black Hole Experience", jeb Black hole kopija, kurā varēja ieiet, ja tev bija Disk of returning. Tomēr tur bija tādi cilvēki, kuri mānija citus, lai tie nomet savus diskus, tādējādi tiekot iesprostotiem, jo tajā laikā vēl priekšmetus nevarēja uztaisīt nenometamus. 2001. gada decembrī no spēles izņēma "Black hole", bet Disk of returning palika kā retums, kas maksā daudzus desmitus miljonu.