garaisown miniblogs

  • garaisown
    0

    Nu ko laikam cilveki var teikt buus panakusi to,un jagex visticamak daris to del naudas ofc .gf private servers. http://services.runescape.com/m=forum/c=kHlJ...64217453,goto,1

    • Havamal
      0

      Tl;dr versiju lūdzu

    • kazha05
      0

      Nekur jau netika minēts, ka tiks atgriezta old combat system..

    • garaisown
      0

      Tas ir majiens visticamak. ka par to vini doma,so ye palubom atgrieziisies no taaa.

    • latvian1111
      0

      Drīzāk uztaisīs 2k12 serveri bez eoc, nejau 06. Jo agrāk jau tika prasīts kas un kā būtu ar pirms-ge serveri un tur bija problēmas ar to, ka laikam nav saglabāti tā laika dati un tas būtu liels darbs.

      • kazha05
        +1

        Ja tiktu atgriezta kaut old combat system, varētu apsvērt domu atjaunot membership, bet pašlaik nē paldies.

        • latvian1111
          0

          Ja nepatīk spaidīt pogas, izmanto momentum un viss. Nav jau nekādas starpības tad ar agrāko.

          • kazha05
            +1

            Still, EoC ir vēl demotivējošāk kā comp cape iegūšana.

          • latvian1111
            0

            @kazha05 kādēļ? Vienkārši jāapgūst un viss. Tur jau pat nav īsti ko apgūt, dažās stundās visam var cauri izskriet. tl;dr - tagad vairs nav meleescape, kgan range dažkārt ir nedaudz par vāju, bet tā ir +/- balanced. Bosi ir interesantāki ar abils (es nerunāju par kkādiem newfag bosiem kā graador, tos ar momentum arī var sist ātri). Sarežģītībā wowam pat ne tuvu nestāv, daudz vieglāks.

          • kazha05
            +2

            Laikam pārāk ilgs laiks pavadīts old combat sistēmā, lai kaut ko vēlētos mainīt.

      • latvian1111
        0

        Un no īstās spēles viņi eoc neņems nost, nav jēgas. Eoc daudziem arī patīk, varētu būt 50/50.

      • lemonwave🍋
        0

        Over the last few months, we’ve been more active than ever on our own forums, Twitter Facebook, , YouTube, Reddit, and all the fan sites, reading your thoughts regarding our recent posts and updates. I’m thrilled to see so many people talking about what first made - and still makes -RuneScape special. It’s clear that many feel passionately about older aspects of the game; we're certainly listening to everything you're saying.

        There are many suggestions, including some radical new ideas. These range greatly in scope: there have been requests for new versions of the game where everyone starts from scratch; servers that run the old combat system; complete single-player versions of the game with the option to pick and choose updates; and a return to RuneScape as it was in 2006. Some of you have asked for servers with more specific special conditions: no Grand Exchange; higher risk or old wildy; old Bounty Hunter; permadeath; old magic shortbow specs; old 2h melee dominance...everything up to “bring back the old three-hit-pk-anywhere system from Classic days," if you remember back that far!

        In particular, there are many ideas focused around your love of the old combat system and all its even-earlier incarnations, and your level of passion and interest speaks volumes. Huge thanks for taking the time and effort to tell us how you feel.

        It’s been a fascinating read, and everyone has their own opinion on what was good, bad, ugly or epic about older versions of the game. Right now, we’re looking into all of your comments, suggestions and ideas: specifically about combat, both old and new. Were committed to making this year something special, and we really want look into those ideas that you feel most strongly about.

        Researching and exploring these ideas take time. With all the other great content we have planned this year, what we can promise right now is to look into these things with all the energy and enthusiasm we have. Expect more information about this on the 20th of February during our next Q&A session: Around the Campfire with..._

        Don’t forget that we are always working on improvements to the core game. We are still refining the EoC based on your feedback and aiming for at least one significant batch of improvements a month. I know it’s frustrating for some of you that we still need to tweak it, but we want to make it as great as we believe it can be by working with you. If you’d like more info on the changes and updates we're making in February, watch out for an Og Blog and February's Behind the Scenes article, both of which are coming soon.

        Thanks for reading. If you want to reply here with your own ideas or thoughts regarding this subject, please do so. We plan to keep this thread open for 24 hours and I’ll be posting replies to your comments whenever I can. After that, we can get back into the research work mentioned above. If you’ve posted elsewhere, we will find it and give it the full attention it deserves.

        • Niggah
          0

          Skatīšos kas notiks un domāšu.

        • garaisown
          0

          Man patiik old combat sistema. ja atgriezisies tad visticamak,busu par to.

          • zemesdievs
            0

            Ja tas būs kāds 2006-2008gads, tad visu februāri, anna kulačkova tiks bersta un ekrāns aizaimots... ja nē, braukšu ar nottaru spelēt riču raču..

            p.s šodien taču ir perfekta diena. 

            • Zaps
              0

              Tā tik būs perfekta diena..

          • onerunx
            0

            Man dg patīk labāk eoc...

            • Mārtiņš
              -1

              Ak jel, ja tas notiks, es sataisīšu screen'us visiem tiem, kas teica, ka tas nenotiks - un noniecināšu jūs visus mūžīgi mūžos, amen.

            • Mahjarrat
              0

              Man riebjas jūsu debīlā attieksme. Jūs nemākat EOC... Tas, ka jums nepatīk, nenozīmē, ka viņa ir slikta, sūds vai kā savādāk.

              Saprotiet to, saku no pieredzes, un tas nemainās NEKAD:
              Ja eoc noņems un jūs atgriezīsieties, tad nebūs uz ilgu. Jums šā vai tā apniks un noquitosiet atkal, un būsiet sabojājuši spēlēt prieku citiem.

              • Mārtiņš
                -1

                Klausies, neiet runa par EOC vai tā nemācēšānu, ir liela daļa cilvēku, kas izbauda ''old'' combat-system pk'ing un laipni palūdz paralēlus serverus, kur to varētu baudīt.

                • Mahjarrat
                  0

                  Runa neiet tikuntā biggrin_mini2.gif
                  Tas tas pārvērtīsies par sūdu čista, jo cilvēki būs izbārstīti, un nebūs nosvērta ekonomija...

                • Mahjarrat
                  0

                  Jā protams, liec mīnusus, jo tu saprati, ka man ir taisnība un tas nesakrīt ar tavu "ideālo" variantu.

                • Mārtiņš
                  0

                  Par visu tiks pārdomāts un tas būs lielākais kompromiss/pretim nākošs solis, ko Jagex jeb kad būs izdarījis. Par ekonomiku ir dažādi varianti. - Par cik viņi veidos no 2006-2012 gada versijai, GE/vai bez tā - būs cits veids kā iegūt ieročus. Iespējams GE nebūs. Viss tiks pārdomāts, nelaidīs taču visu kopā, kā nekā tie ir 2 dažādi RS periodi, tur ekonomiku kopīgu laist būtu murgs, viss būs atsevišķi un domāju būs no 0 jāsāk.

                   

                  P.S Es tev neesmu licis mīnusus..

                • Mahjarrat
                  0

                  Pirmkārt nekas nav 100% - tu esi pārāk ļoti sapriecājies. Otrkārt ekonomika tiktu sabojāta, jo daudzi spēlētāji tad pārietu uz to otru serveri, un visa ekonomika būtu pakaļā. Manuprāt tas ir stulbākais kas var būt, man nepatika RS bez G.E.

                • Mārtiņš
                  0

                  Piekrītu i luv u.
                  Protams, esmu sapriecājies, no 1000x šādām petīcijām tās parasti apklusa pēc mēnesi, šoreiz pirmo reizi paši modi uztaisa topiku, tas nozīmē, ka šāda doma ir pavīdējusi viņu galvās.

              • Niggah
                +1

                Citiem patīk rs ar GE, citiem patika bez. Ko nu tagad darīsim? Laikam automātiski jāatceļ visas cerības, jo redz tas sadirsīs ekonomiku serverī par kuru daudziem tāpat būs vienalga uzsākot spēlēt jaunizveidotajā serverī. :/

            • failed
              -1

              Eoc daudz labaks neka old biggrin_mini2.gif eoc daudz intresantaks pk neka old kads prikols skatiities ka prosta cilvecins dur ar spiekii otram? kkada miza pedeja...

              • Mārtiņš
                0

                Miza - no taviem 75k online spēlētājiem 70k ir botu un Wild's ir kā nosprāgusi pele pažobelē, aptuveni tik pat dzīva.. Par to, kas ir interesantāks vari nesākt. Cik cilvēku, tik viedokļu.

                • Mahjarrat
                  -2

                  Mārtiņ, nevienam nevajag tos PvP'rus... reāli bez pvp var iztikt. Tas, ka tu nemācēji, negribēji un tev nepatika nekas cits, tā ir tava vaina. Jāiemācas adaptēties. Un nedirs par botiem. Online ir 85k -100k cilvēku vidēji un MAX 5-10k varētu būt boti. Jā, tas ir daudz, bet lēnu garu viņus iznīdēs...

                • Mārtiņš
                  -1

                  5-10k botu? - Aptaurēts esi?
                  Nevienam to nevajag.. - Pasaki tiem 33k, kas ir parakstījuši petīciju un skaitlis krietni aug.
                  Man par botiem ir pajāt, vienkārši skaitlis ''īsto'' spēlētāju ir krietni samazinajies.

                • S J
                  0

                  Botus nevar iznīcināt. Ja jagex to izdarīs, viņi bankrotēs. Esmu diezgan drošs, ka boti ir aptuveni tik pat, ja ne vairāk, kā īsto spēlētāju.

            • S J
              -1

              RS tāpat nekad vairs nebūs tāds, kā bija agrāk.

              • Mārtiņš
                0

                Nekas nevar būt tāds, kāds tas ir bijis pagātnē.
                Katrā ziņā spēlē būtu daudzreiz baudāmāka, jo tādi WoW ir simtiem, rs bija, kkas unikāls.

                • Mahjarrat
                  -1

                  RS vēlaizvien ir unikāls. Viņš nelīdzinas nevienai citai spēlei. Nesāc par Wow-Scape un ko tik vēl ne. Tur nekā kopīga nemaz nav.

                • S J
                  0

                  @Mahjarrat tu vienkārši nevēlies atzīt patiesību.

                • Mārtiņš
                  +1

                  Es domāju mums nav jēga diskutēt, jo katrs uzskatām atšķirīgi, cik noprotu, tev vairāk pie sirds iet skilling/bossing, kas tagad varētu būt mazliet interesantāki, par cik ir nākuši dažādi jaunumi šajās sfērās, man kā pk'erim te pat nav, ko teikt. Lai nu kā, laiks rādīs, tad jau skatīsimies, kas un kā izdosies.

                   

                  P.S Starp citu, 

                • Mahjarrat
                  0

                  @S J Sven tu to spēli esi spēlējis?! Kādu patiesību... Jūs neko par RS nezinat, bet runājat. (Nav runa par tevi Mārtiņ)

                  Saprotu, ka tev patika pk. Bet tas nebija spēles galvenais elements. Man tas nelikās interesanti, man kādreiz patika skillings un tagad vēl jo vairāk. Bosoju es samērā reti.

                • S J
                  0

                  Tu varētu spēlēt pat kautkādu RuneScape singleplayeru un pat nepamanītu atšķirību.

                • Mahjarrat
                  0

                  Sven beidz sapņot un spamot sūdu... ^.^
                  Vienkārši ja jums patiktu tā spēle, jūs viņu atbalstītu nevis noliktu.

                  Šeit sāk parādīties vidējā cilvēces līmeņa princips - Brīdī kad patīk, slavē un popularizē, kā kautkas nav pa prātam - uzreiz ir sūds un nevienam nevajag aiztikt utt.
                  Tikai vēl pasakiet, ka tā nav!!!

                • Mārtiņš
                  0

                  Tā nav, es teiktu, ka spēle burtiski pārmainījās vienā dienā uz pavisam ko citu.

                • Mahjarrat
                  0

                  Es nesaku, ka bez EOC nevar iztikt. Neko neteiktu arī ja izņemtu, bet es negribu kautkādu vēlvienu serveri... Es gribu lai visi ir vienā serverī (Worldi neskaitas)