Sarežģītība: MASTER.

Garums: Garš.

Kvestu prasības:Legacy of Seergaze, Legends' kvests.

Līmeņi: 76. Woodcutting, 70. Fletching, 70. Magic, 67. Slayer, 64. Crafting, 63. Agility un 63. Farming līmenis.

Nepieciešamās lietas: Cirvis, labs apbruņojums, labs ierocis un ēdiens.

Kvestā iegūtās lietas: Darkmeyer hood, Darkmeyer torso, Darkmeyer trousers, Darkmeyer boots, Darkmeyer vyrewatch disguise (saplīsuši un nesaplīsuši)*, Smoke bomb, Blisterwood logs, Blisterwood polearm, Blisterwood staff, Blisterwood stake, Drakan's Medallion, Vertida's bottle of holy water, Knife, Needle, un Thread.

Quest Points: 1 QP.

Balvā: 20K Agility XP, 50K Woodcutting XP, 20K Farming XP, 40K Fletching XP, 20K Crafting XP, 25K Slayer XP, 35K Magic XP, XP tome ar 50K XP 3 Prasmēs (kas augstākas par 60. līmeni), pieeja Darkmeyer, spēja izgatavot blightwood ieročus, Darkmeyer vyrewatch maskēšanās tērps, un lieta, kas ļauj ātri ceļot uz, un apkārt Morytania.

* Tev būs jāsalabo.


Parunā ar Veliaf Hurtz zem kroga Burgh de Rott. Viņš tev pastāstīs, ka Vanstrom Klause ir ticis pamanīts un, ka Vyrewatch uzbrucis iedzīvotājiem. Viņš tev lūgs palīdzību alu izmeklēšanā, kuras atrodas uz dienvidiem no bankas, kur pēdējo reizi tika pamanīts Vanstrom Klause.

Piezīme: Spēlētājiem nav ieteicams aktivizēt kartes lokācijas vietas kvesta sākumā un it īpaši laikā, kad Tu ceļo pa Meiyerditch.

Dodies ārā un ielien alā uz dienvidiem no bankas. Kad esi ticis iekšā tunelī,  pacel netālu esošo vēstuli un izlasi to. Tad dodies uz austrumiem un izlasi divas lapaspuses no satrūdējušās grāmatas, kas guļ uz grīdas. Kad esi visu izlasījis, dodies uz zārku un pārmeklē to. Tu atradīsi medaljonu ar 10 lietošanas reizēm (charges). Vēlāk, ja tev savajadzēsies to uzlādēt, iemērc to asiņu baseinā pie ziemeļu sienas.

Dodies atpakaļ pie Veliaf Hurtz un paziņo viņam par saviem atradumiem. Viņš tev ieteiks iegriezties Meiyerditch un parunāt ar Safalaan, jo viņš būs spējīgs noteikt, kuram pieder vēstules. Veliaf Tev piedāvās bezmaksas teleportu uz viņu bāzi, tāpēc pieņem šo iespēju un parunā ar Safalaan.

Safalaan domā, ka šīs var būt lamatas viņam, tāpēc viņš ierosina satikties augšā ar vēstules rakstītāju ar diviem apsargiem. Viņš iedos Tev norādes, lai tev būtu skaidrs kā nokļūt uz to vietu, kas bija norādīta vēstulē un viņš apburs tavu medaljonu, kurš atļaus tev atkal teleportēties atpakaļ uz bāzi.

Pamet bāzi, dodies cauri durvīm un kāp augšā pa kāpnēm. Pārlec pāri grīdas šķēršļiem un dodies uz rietumiem, un kāp lejā pa kāpnēm.

Dodies uz rietumiem un ej iekšā nākamajā mājā, un kāp pa kāpnēm. Pēc tam Tev parādīsies neliela filmiņa. Pārlec sienai rietumu pusē, atkal dodies lejā pa kāpnēm un pamet ēku. Skrien uz rietumiem uz ēku, kurai ir virsū sirpis uz ziemeļu puses sienas, tur Tu satiksi pirmo Myreque aizsegu. Kāp augšā pa sienu un runā ar otro Myreque aizsegu, kurš palūgs tev nostāties uz grīdas, kur virsū ir sirpis. Tad parādīs īsu filmiņu.

Filmiņas laikā parādīsies maza meitenīte vārdā Nessie, pie kuras tev būs jādodas. Kāp lejā pa sienu un runā ar viņu, viņa atklās sevi kā Vanescula Drakan, kas ir Lord Drakana māsa. Izvēlies uzbrukt viņai un Vertida un Mekritus tiks aizteleportēti prom.

Parunā ar Vanescula, lai noskaidrotu, ko tad viņa īsti dara šeit. Izej cauri visām pieejamajām iespējam un tad viņa tev pastāstīs, ka tic taviem spēkiem. Viņa arī tev pastāstīs, ka tavs Ivandis flail nestrādās. Taču, viņa tev pastāstīs par ieroci, ko var izveidot no Blisterwood koka Darkmeyer pilsētā, lai Vampīriem nodarītu ļaunu. Lai Tev palīdzētu, viņa apturēs Vyrewatch no uzbrukšanas tev Meiyerditch un nodrošinās tevi ar vēstuli, kas jāpiegādā Safalaan.

Vai nu izmanto medaljonu, lai teleportētos netālu uz bāzi, vai atkārto iepriekšējos soļus, lai nokļūtu pie Safalaan. Iedod viņam vēstuli, un viņš tev ieteiks parunāt ar Vertida par nokļūšanu pie Darkmeyer. Paņem dažas bumbas, kuras atrodas netālu no ieejas, kā arī paņem cirvi, lai tu varētu atrast sēklas, lai palīdzētu Myreque iestādīt Blisterwood koku.

Lai nokļūtu pie Darkmeyer, pamet bāzi un kāp augšā pa kāpnēm. Pārlec uz nākamo ēku un kāp lejā pa kāpnēm. Dodies cauri ziemeļu ēkai un ej uz ziemeļiem, kamēr Tu sasniegsi ziemeļu sienu. Tad izlien cauri režģim sienā un parunā ar Vanescula. Viņa pastāstīs Tev, ka viņas aizsardzība vairs nav iespējama, un viņa iesaka tev atrast Blisterwood Tree, lai tiktu garām Vyrewatch. Ja tev nav adatas (needle) vai diega (thread) viņa Tev tos iedos.

Lai atrastu maskēšanās tērpu, tev jāceļo cauri arēnai izmantojot dūmu bumbas, lai novērstu sevis atklāšanu un notveršanu. Ja tevi notvers, vienīgais sods būs teleportācija atpakaļ pie Vanescula. Maskēšanās tērps ir paslēpts kastēs iekšpus izcilajām ēkām: Šīs ēkas ir atšķiramas pēc to melnajām taisnstūru zīmēm uz mini kartes. Tur ir četri gabali, kuri jāsavāc. Un tos vajag salabot (repair) ar tavu adatu un diegu.

Kad tu esi viņus salabojis, uzvelc savu maskēšanās tērpu un dodies pie Vanescula. Par nožēlu, tev vairs nav dūmu bumbas ar ko pārvietoties apkārt nepamanītam. Viņa tev paziņos, ka vampīri neuzticas Tev, un, ka tev vajag ar viņiem saieties un iedraudzēties, lai pierādītu savu piederību. Viņa arī tevi atzīmēs ar savām asinīm, lai vampīri tevi neatpazīst kā cilvēku.

Lūguma piezīme: Savu maskēšanās tērpu nekad nenovelc! Ja tu to novilksi, katrs, kas tevi pamanīs sāks uzbrukt. Pat, ja tu to uzvilksi atpakaļ, tu nebūsi drošībā. Vienīgais veids, kā novērst šo problēmu ir teleportēties prom no šīs vietas un uzvilkt savu tērpu atkal.Dodies uz ziemeļaustrumiem un ielavies augstākajā sabiedrībā un runā ar Sentinal Mortshade, kurš Tev savukārt uzdos Tev izvēlēties vārdu. Izveido jebkuru vārdu no dotajām iespējām.

Piezīme: Šim vārdam nav nekāda ietekme uz kvestu, bet tu to vairs nevarēsi nomainīt, tāpēc izvēlies apdomāti!

Parunā ar Sanguinus Varnis, kurš tev prasīs palīdzēt apzīmēt afišas (uzzimējot uz tām „jaukas” bildītes). Piekrīti tam un skrien pie afišām, kuras apzīmēt. Tās kopā ir 4. Kad esi apzīmējis visas, atgriezies pie tā, kas tev uzdeva šo uzdevumu, lai iegūtu cieņu.

Dodies uz rietumiem un runā ar Grigan Kanunis, kurš zaudēja jaunajiem bloodvelds. Piedāvā viņus visus atrast priekš viņa – viņu kopējais skaits ir 6. Atgriezies pie viņa, kad būsi atradis visus.

Nākamais, dodies uz cietumu, kurš atrodas ziemeļaustrumu stūrī un piedraudi ieslodzītajam, lai vēl iegūtu vēl lielāku cieņu. Tu vari arī izmantot arī emocijas, kā Trick, lai viņu nobiedētu. Tas arī palielinās tavu cieņu.

Visbeidzot, dodies uz rietumiem un runā ar Valentina Kaust, lai iedzertu pāris asiņu vīnus un, lai visbeidzot saņemtu pietiekamu respektu. Kad esi piebeidzis asinis, saki, ka esi pieradis pie augstākas kvalitātes asinīm.

Ja tev vēl projām nav sasniegts pietiekams atbalsts jeb cieņa, tad tu vari doties pie Sentinel Draemus, lai to iegūtu.

Dodies uz rietumiem un kāp pa kāpnēm uz dienvidiem, lai tiktu augstākajā līmenī. Tu vari izmantot banku un altāri šeit, ja tas ir nepieciešams. Runā ar Sentinal Noctantine, kurš jautās tavu viedokli par Lord Drakan. Izvēlies iespējas, kas parāda, ka tu nepiekrīti Drakana plāniem vai viņa vadībai, lai iegūtu cieņu.

Dodies uz dienvidiem un runā ar Misdrievus Vakan, kurš pastāstīs tev, ka viņš ir nogarlaikojies un viņš vēlas, lai tu izklaidētu viņu. Pieej viņam klāt. Izvēlies sitiena (punch) iespēju, lai iegūtu cieņu. Pastāsti Vakan, ko tu esi izdarījis, un viņš Tev teiks, lai tu dodies uz ēku, kas atrodas rietumos. Jau atkal parādīsies neliela filmiņa, kas parādīs kā mirstīgie tiek sodīti ar Tithe meistaru, jo tu sadauzīji viņa dziras pudelīti (vial) ar asiņu paraugu. Izvēlies viņu sodīt un nogalini mirstīgo, lai iegūtu vēl vairāk cieņas.

Dodies uz dienvidiem un runā ar Vanescula, kura vēlas palīdzēt Tev ievākt vēl vairāk cieņas, ja tu viņai sekosi. Jau atkal parādīsies īsa filmiņa, tad seko viņas norādēm, lai iegūtu vēl cieņu parādot apvienības torņus Lord Drakanam.

Dodies tālāk uz dienvidiem un runā ar Vyrewatch sargiem. Viņi tev jautās, lai tu nogalinātu cilvēkus, lai palielinātu cieņu, tāpēc nogalini 10 vai vairāk cilvēkus, pirms pamet viņus un runā ar viņiem.

Tev vajadzētu beidzot būt pietiekami cieņas, lai turpinātu virzīties, tāpēc dodies uz ziemeļaustrumiem uz Arboretum. Ranis Drakan parādīsies un prasīs tev piederību, pirms ļaut tev ieiet Arboretum. Ej uz nākamo istabu un pārbaudi Blisterwood koka stāvokli. Kokam vajadzēs ūdeni (zilu), gaismu (dzeltenu) un barību (zaļu), tādā kārtībā.

Dodies uz ziemeļiem pie lielās puzles un parauj slēdzi. Parādīsies puzle, kurā tev vajag salīdzināt rindas, lai tās būtu tādā secībā un kārtībā, kā kokam vajag. Spied uz lodēm (orbs), lai grieztu visus četrus kopā.

Līdz būsi tos salīdzinājis un salicis pareizi, parauj slēdzi un pārbaudi koka stāvokli jeb veselību. Šoreiz tev būs 4 kombinācijas.

Kad būsi pabeidzis, tu saņemsi mīklu jeb izaicinājumu, kas domāts puzlei. Pārbaudi koku atkal un tu atradīsi puzli. Dodies atpakaļ uz slēdzi un atrisini to.

Pavediens: Nav ūdens enerģijas, var pieskarties vēl vienai ūdens enerģijai horizontāli, vertikāli vai diagonāli. Nav barības enerģijas, var pieskarties vēl vienai barības enerģijai horizontāli, vertikāli vai diagonāli. Ūdens un barība var pieskarties viena otrai, un gaisma var skart jebko.

Angļu valodā: No water energy may touch another water energy horizontally, vertically or diagonally. No nutrition energy may touch another nutrition energy horizontally, vertically or diagonally. Water and nutrition may touch each other, and light may touch anything.

Pavediens: Nav gaismas, var skart ūdens enerģiju horizontāli, vertikāli vai diagonāli. Gaisma var skart vēl vienu gaismu, ūdens vēl vienu ūdeni. Barība var skart jebko.

Angļu valodā: No light energy may touch a water energy horizontally, vertically or diagonally. Light may touch another light, water may touch another water.
Nutrition may touch anything.

Vajadzētu parādīties nelielai filmiņai. Kad tiks parādīts, ka koks beidzot ir pilnīgi vesels un gatavs nociršanai. Cērt koku līdz 3 malkas pagalēm (logs), pirms uzrodas cita īsfilma, kura parādīs, ka Ranis Drakan nāk pēc tevis un, ka Vanescula Drakan ir iesaistījusies diskusijās ar viņu. Atver durvis un runā ar viņu, lai noskaidrotu, ko tad darīt tālāk. Viņa tev liks griezties atpakaļ pie Safalaan un co un brīdināt viņus par visu, kas noticis. Viņa arī atjaunos tavu medaljonu, kas būs līdz malām pielādēts ļaujot tev atgriezties šeit arī vēlāk.

Dodies atpakaļ uz Myreque bāzi un tu atklāsi, ka Safalaan ir pazudis. Pastāsti savai komandai, kas ir noticis un viņi tev teiks, lai tu nogalini Vanstrom Klause. Parunā ar Vertida Sefalatis, kurš ieteiks tev izmantot koka pagales, lai izveidotu 3 ieročus, lai cīnītos ar Vanstrom Klause. Viņš tev iedos nazi, lai varētu izgatavot ieročus. Parunā ar Kael Forshaw, lai saņemtu 2 sudraba sirpjus, un lai varētu izveidotu āvascirvi.

Teleportējies atpakaļ pie Darkmeyer, kad esi gatavs un sagatavojies grūtam un sūram bosa cīniņam. Būtu labi, ja tu atnestu līdzi labu ēdienu, ar Beast of Burden izsaucamo radījumu. Pārliecinies nobankot un paņemt visus nepieciešamos priekšmetus cīniņam. Dodies uz dienvidiem un ieej lielajā mājā, kad esi iegājis pārmaini savu tērpu un nogalini Harold the bloodveld pirmajā istabā.


Cīniņš ar Vanstrom Klause:

Lūdzu izlasi visu šo soli pirms iesaisties cīņa, ir daži padomi, kurus tev vajadzētu zināt!
Vanstrom galvenokārt uzbrūk tuvcīņā (melee) un ar burvestībām (magic). Aizsardzības lūgšana tevi pasargās pret vienu no šiem uzbrukumiem, un ir ieteicams izmantot aizsardzību pret tuvcīņas uzbrukumiem, kamēr uzvilkts ir augsts pretmaģijas tērps. Laba izvēle būtu black dragonhide leggings, black dragonhide top, ar neitiznot helm, snake boots, un augstākās kvalitātes kvesta Recipe for disaster cimdi vai black dragonhide vambraces (ar kebbit teeth).

Viņam ir četras īpašās spējas: tumsa, asinis, lidojums un dziedēšanās.

Tumsa: 

  • „Stājies pretī tumsai.” Ekrāns uz dažām sekundēm satumsīs. Pārliecinies, ka stāvi ar seju un ar kameru prom no viņa.

Asinis: 

  • Tu tiec teleportēts uz istabas vidu un zem tevis parādās maza peļķīte ar asinīm. Skrien cik ātri vien iespējams prom no turienes, lai izvairītos no dzīvības punktu zaudēšanas.

Lidojums: 

  • Viņš lidos gaisā un sāks uzbrukt tev ar maģiju. Tas ir perfekts brīdis, kad izmantot tavus Blisterwood darts pret viņu, protams, ja tev viņi ir.

Dziedēšana: 

  • Parādīsies divi bloodveld parādīsies un atjaunos viņam dzīvības. Novāc viņus, kamēr viņi tiek pie dziedēšanas.

Kad Vanstrom dzīvības punkti būs mazāk par 25%, viņš pārvērtīsies par dūmakas lodi (ball of mist). Ja tu ar viņu saskarsies, tas ievainos tevi. Šis ir laiks, gan izmantot svēto ūdeni un aizmānīt viņu peļķi, lai viņu ievainotu.

Uzmanību: Pirms viņš mirst, viņš izmantos uzbrukumu, kas var noņemt uzreiz gandrīz visus dzīvības punktus, tāpēc ir ieteicams atjaunot dzīvības līdz maksimumam.

Nobeigums: Parādīsies neliela filmiņa, kur Vanstrom Klause gandrīz nogalinās tevi, taču Vanescula Drakan nāks tevi dziedēt. Izmantojot Vanescula Drakan, sakauj bloodveldus, kurus Vanstrom Klause būs izsaucis.

Tagad tu būsi atgriezies Myreque bāzē Meiyerditch pilsētiņā. Runā ar Vertida un paskaidro, kas notika. Viņa tev ieteiks iet atpakaļ pie Veliaf Hurtz. Izmanto savu medaljonu, lai teleportētos uz Burgh de Rott un runā ar Veliaf bārā.

 

 


Lielākā daļa bilžu tika ņemtas no šejienes.

Laboja Static, labots 12x