Hitpoint sauc arī par ”HP” vai ”Hits”. Tie dod Runescape tavam cilvēciņam dzīvotspēju. Ir svarīgi, lai tiem būtu augsts līmenis, jo tad var cīnīties ilgāk un drošāk. Taču, kad jūsu ”HP” līmenis ir 0, jūs nomirstat un nokļūstat noteiktā vietā.

Hitpoint ir vienīgais Runescape skill no kura jūs neko nevarat taisīt vai nēsāt, kad pienāk klāt jauns līmenis. Ja jums ”HP” ir 15/15 tad jums kopā ir 15 ”HP”. Par katru Hitpoint pienāk 0.25 Combat līmenis.

Lai trenētu Hitpoint prasmi, jums ir arī jātrenē kāda no pārējām Combat prasmēm. Hitpoint pieredzes punkti nāk tā, piemēram jūs iesitat 10 un jums pienāk nedaudz vairāk par 10xp pie Hitpoint. Sanāk ka 10x1.33=13.3xp. Hitpoint parasti trenē ar Burvestību, Lokšaušanas un Bruņinieka prasmēm. Ir arī citi veidi, kā trenēt Hitpoint. Taču memberiem ir vairāk iespēju nekā nememberiem.

Atcerieties: To ko var nememberi, var arī memberi.

Nememberiem:
*Genie lamp, kuru var dabūt no Genie event.
*Book of Knowledge, kuru var dabūt arī no event.

Memberiem:
*Pest-Control mini game
*Tears of Guthix mini game, ja ”HP” ir jūsu zemākais skill
*Antique Lamp kuru var dabūt no dažādiem questiem un no Varock museum mini game

Aizkavējot nāvi.

Ir vairākas lietas, kas pagarina dzīvību ilgumu, kā piemēram prayer, dārglietas un dažādas dziras.

Dārglietas.
Šīs dārglietas jūs teleportēs vai athealos(pieliks klāt dzīvības), kad jums būs maz ”HP”

Runescape dārglietas, kuras saistītas ar HPPrayers.
Prayeri izmanto cīnoties, arī ja paliek maz dzīvības, jo tas spēj atjaunot nedaudz jūsu Hitpoint līmeni noteiktā daudzumā, bet ne pilnībā.

Runescape prayer jeb lūgšanas, kas saistītas ar HPPotions.
Šīs dziras jūsu Hitpont līmeni spēs piepildīt līdz iespējamajam, un izārstēt, ja būsiet saindēts.

Šīs dziras jūsu Hitpont līmeni spēs piepildīt līdz iespējamajamSpells.
Ir arī dažādas maģijas ar kurām var piepildīt pilnu Hitpoint līmeni. Taču nepieciešams ir iziet Lunar Diplomacy kvestu un atalgojumā iegūsiet Lunar Magics spellsbook.

Ir arī dažādas maģijas ar kurām var piepildīt pilnu Hitpoint līmeniMiršana.
Nāve var piemeklēt jebkuru Runescape spēlētāju, kad viņa Hitpoint līmenis nokrītas līdz 0. Tas var notikt gan ar iesācējiem, gan ar pieredzējušiem spēlētājiem. Jūsu cilvēciņš pēc nāves nokļus sākumupunktā. Nememberi pēc nāves nokļūst Lumbridge, bet memberi var izvēlēties – Lumbridge, Falador vai Camelot. Lai jūs atdzīvotos Faladorā, jums jāiziet Recruitment drive kvests, bet lai Camelot, jums jāiziet Knight Waves Training Ground mini-game, ja ir iziets Kings Ransom kvests.

Vai saglabāsies kāda manta, ja nomiršu?
Saglabāsies 3 dārgākās pec veikala cenām/low level alchemy cenām. Taču ja jums ir 25 Prayer līmenis, tad jūs varat saglabāt papildus mantu.

Dabuju miroņgalviņu Wildernesā...
Diemžēl jūs zaudēsiet visas mantas izņemot, tad ja būs ieslēgts 25 līmeņa Prayer, saglabāsies 1 dārgākā manta pēc veikala cenām/low level alchemy. Miroņgalvu varu iegūt, arī tad, ja Wildernesā ejat uz Abyys, vieta kur varat taisīt rūnas.

Pēc cik ilga laika pazūd miroņgalva?
Miroņgalva pazūd pēc 20 minūtem, jeb ja jums ir Abyssal bracalet, uzvelkot arī pazudīs. (enchantota dimanta rokassprādze)

Trāpījumu krāsu veidi.
Pateicoties krāsu dažādībai var redzēt, kas ar tevi notiek – vai nu tu esi saindēts, tev kāds iesita, sita, bet netrāpīja.

Hitpoints simboli RunescapeFood.
Kamēr jums ir pilns hitpoint līmenis, viss ir kārtībā, bet kad, tas nav pilns vai ir tuvu 0 ieteicams ir apēst kaut ko, kas dod dzīvības klāt.

Biežāk lietotie ēdieni.
Šie nav paši labākie ēdieni, bet tie ir visvienkāršāk dabonami un atjaunu pietiekami dzīvības.

HP no parastajiem ēdieniem RunescapeLabākie ēdieni.
Šie ir labākie ēdieni Runescapā, visi dotie ēdieni atjauno 20 vai vairāk HP.

HP no labākajiem Runescape ēdieniemSlikts ēdiens.
Šie arī ir ēdami, bet tie jūs saindēs, atņems dzīvības vai samazinās jūsu pārējos līmeņus.

HP no sliktākajiem <strong>RuneScape</strong> ēdieniemCape of Achievement
Kad esat veikuši šo garo ceļu līdz 99 Hitpoint, jums būs iespēja iegādāties apmetni un kapuci par godu 99 HP. Šīs 2 mantas varēsiet iegādāties Duel Arenā, no Surgeon General Tafini pa 99.000gp. Protams būs iespēja izpildīt iespaidīgu animāciju.

Skill cape:
Runescape hitpoints skillcapeRakstu veidoja Tadspats
Materiāli ņemti no runescape.salmoneus.net

Laboja , labots 3x