Sarežģītība: Vidējs

Kvesta garums: Vidējs

Nepieciešamās lietas: 3 Bronze Wire, Hammer, Needle, Spade, 5 Thread, Silver Bar, 50 Coins vai Telekinetic Runes (1 Air un Law Rune), 2 Ecto-Tokens (ja nav izpildīts Ghosts Ahoy kvests), apbruņojums un ierocis.

Nepieciešamie līmeņi: 25 Crafting, 20 Thieving, spēja pieveikt 51 līmeņa monstru.

Atalgojums: 2 kvestu punkti, 1K Thieving exp, Ring of Charos (ar šo gredzenu var ieiet Werewolf Agility/Skulball trasē), 2 iespējas griezt Squeel of Fortune.

Sākuma vieta: Canifis centrs.



Dodies uz Canifis centru un izlasi plakātu. Tu uzzināsi, ka Dr. Fenkenstrain meklē sev jaunu assistentu.

Piezīme: Vieglākais ceļš līdz Canifis ir ar Kharyrll teleport (nepieciešams 66 Magic līmenis un Desert Treasure) vai ar Fairy Ring (kods C K S).

Tālāk dodies uz pili, kura atrodas uz ziemeļaustrumiem no Canifis. Kad esi tur, parunā ar Dr. Fenkenstrain, kurš atrodas pirmajā stāvā. Pasaki viņam, ka esi šeit, lai pieteiktos darbā. Viņš tev uzdos 2 jautājums. Kad viņš tev teiks: ''How would you describe yourself in 1 word?'' atbildi: ''Brain-dead''. Tad viņš tev jautās: ''What is your greatest skill?'' atbildi: ''Grave Digging''. Tad tev liks atrast Decapitated Head, Torso, Legs un Arms.

Uzkāp dienvidrietumu tornī uz otro stāvu, tu ieraudzīsi pulksteni. Uzspied uz viņa un no tā izkratīs vēstule. Izlasi to un tu uzzināsi, kas īstenībā notiek pilī.

Uzvelc savu Ghostspeak Amuletu un dodies lejā. Parunā ar Gardener Ghost, kurš atrodas pils aizmugurē. Pajautā viņam, kas notika ar viņa galvu. Viņš tev pastāstīs, ka kads to nocirta, kamēr viņš raka jaunu grāvi. Piedāvā viņam palīdzēt atrast galvu. Tagad viņš tev sekos 10 minūtes un teiks uz kurieni jādodas.

Ej uz Haunted Woods, kurš atrodas uz austrumiem no Canifis. Dažus soļus uz austrumiem no Fairy Ring, tu atradīsi kapakmeņus. Izlasi visus līdz atradīsi kapakmeni, kurš pieder Ed ''Lestwit''. Uzroc kapu, izmantojot lāpstu, un tu atradīsi Decapitated Head.

Piezīme: Mežā ir 52 līmeņa Leeches, 61 un 72 līmeņa Vampires. Ietecams paņemt līdz ēdienu un Holy Symbol, kurš novājinās Vampīrus. 

Dodies uz Canifis' bāru un mēģini paņemt Pickled Brain no galda vai parunā ar bārmeni Roavar. Pasaki viņam, ka meklē kaut ko ēdamu un viņš tev piedāvās Pickled Brain par 50 monētām. Tu vari nopirkt Pickled Brain par 50 monētām vai paņemt no galda, izmantojot Telekinetic Grab burvestību (nepieciešams 33 Magic līmenis). Pievieno Pickled Brain Decapitated Head (empty), lai iegūtu Decapitated Head (full).

Tagad ej atpakaļ uz pili un pārmeklē grāmatu plauktus otrajā stāvā, rietumu un austrumu istabās. Rietumu istabā, pārmeklējot grāmatu plauktu, izvēlies grāmatu ''The Joy of Gravedigging'' un tu iegūsi Marble Amulet. Pārmeklē grāmatu plauktu austrumu istābā, izvēlies grāmatu ''Handy Maggot Avoidance Techniques'' un tu iegūsi Obsidian Amulet. Savieno abus priekšmetus, lai iegūtu Star Amulet.

Izej no pils un ej pa taciņu, kura ved uz austrumiem līdz tu nonāksi pie vairākiem kapakmeņiem. Izmanto savu Star Amulet uz kapakmeni, kurš atrodas visvairāk uz austrumu pusi. Tad pastum šo kapakmeni, lai atklātu trepes uz pazemi.

Nokāpjot pa trepēm, tu nokļūsi alā, kura ir pilna ar monstriem. Nogalini vienu Experimentu (meitene-vilks, 51 līmenis) un tu iegūsi Cavern Key. Dodies pa ziemeļaustrumu eju un izmanto savu Cavern Key, lai atslēgtu durvis. Tālāk uzkāp pa trepēm, kuras atrodas ejas beigās.

Tagad tu atrādīsies uz mazas salas. Uzroc trīs kapakmeņus, lai iegūtu Torso, pa pārim Legs un Arms. Pastum kapakmeni, nokāp pa trepēm un dodies atpakaļ uz pili.

Atdod visas ķermeņa daļas Dr. Fenkestrainam. Viņš tev palūgs, lai tu viņam iedod Needle un 5 Thread. Kad tu būsi iedevis šīs mantas viņam, tev palūgs salabot antenu, kura atrodas uz jumta.

 

Uzvelc savu Ghostspeak Amulet un parunā ar Gardener Ghost. Palūdz viņam Shed Key. Atver šķūņa durvis, izmantojot atslēgu. Ieej šķūnī, atver skapi un tu atradīsi Garden Brush. Izej ārā un paņem 3 Garden Canes no kaudzes. Savieno visas Garden Canes ar Garden Brush, izmantojot 3 Bronze Wires, lai izveidotu Extended Brush.

Dodies atpakaļ pilī un uzkāp pa rietumu trepēm. Ieej istabā, kura ir no tevis uz austrumiem un izmanto savu Extended Brush uz kamīna. No kamīna izkritīs Conductor Mould.

Tagad tev vajadzēs atrast krāsni. Ej uz Port Phasmatys pilsētu, kura atrodas uz austrumiem no pils. Krāsns atrodas uz ziemeļiem no bankas. Izmanto savu Silver Bar uz krāsns un izveido Conductor.

Piezīme: Ja tev nav izpildīts Ghosts Ahoy kvests, tad tev nāksies samaksāt 2 Ecto-Tokens, lai iekļūtu pilsētā. Visvieglākais veids, kā nokļūt līdz Port Phasmatys ir ar Ectophial teleportu.

Ej atpakaļ uz pili un uzkāp uz otro stāvu. Tālāk ej uz dienvidiem un uzkāp uz jumta. Izmanto savu Conductor un āmuru, lai salabotu antenu. Zibens iespers pa jauno antenu un atgriezīs pie dzīvības briesmoni.

Parunā ar Dr. Fenkenstrain un viņš tev iedos atslēgu, lai uzkāptu torņa galā. Viņš tev liks nogalināt Fenkenstrain's Monster.

 

Uzkāp uz otro stāvu un ej uz istabu, kura ir vidū. Uzkāp pa kapnēm uz trešo stāvu un parunā ar Fenkenstrain's Monster. Viņš tev pateiks, ka viņu sauc Lord Rologarth un, ka viņam kādreiz piederēja pils, līdz ieradās Dr. Fenkestrains.

Nokāp lejā un apzodz Dr. Fenkenstrain, lai pabeigtu kvestu.

Apsveicu! Kvests izpildīts!

Laboja Rõdzhs, labots 7x