Obligātās prasmes: nav!

Vajadzīgās mantas: 25 parastie kauli (bones), 1gp

Misijas izpilde:

Runājiet ar Gypsy Aris, kura atrodas tuvumā pie Varrock centra. Paprasiet, lai viņa Jums izzīlē nākotni par 1 gp. Viņa būs izzīlējusi, ka Jūs kaujaties ar dēmonu vārdā Delrith. Viņa teiks, ka Jūs esat izvēlētais, kuram jāuzvar šis dēmons, tāpēc Jums ir nepieciešams speciāls ierocis - Silverlight. Viņa teiks, ka, lai uzvarētu dēmonu, nepieciešams pateikt buramvārdus(magical incantation). Buramvārdi katram ir savādāki, tāpēc obligāti tos pierakstiet!

gipsy

Lai atrastu Silverlight un uzveiktu briesmoni, Jums jādodas uz Varrock pili, kur jārunā ar Sir Prysin. Viņš teiks, ka viņam ir Silverlight, bet tā ir ieslēgta kastē, kuru ir iespējams atvērts, izmantojot 3 atslēgas - viena ir pie viņa, otra ir pie Captain Rovin, trešā - pie burvja Traiborn. Diemžēl savu atslēgu Sir Prysin ir pazaudējis - atslēga iekritusi kanalizācijas caurulē.

Sir Prysin

Ejiet uz pils ziemeļ-austrumu stūri - uz virtuvi. Tur kāpiet vienu stāvu augstāk. Otrajā stāvā pie kāpnēm būs istaba, kurā atrodas spainis(Bucket), paņemiet to.

otrais stavs

Pēc tam piepildiet spaini ar ūdeni virtuves izlietnē.

sink

Kad Jums ir spainis ar ūdeni, ejiet ārā un ielejiet ūdeni kanalizācijas caurulē.

kan caurule

Tagad atslēga ir ieskalota kanalizācijā. Lai to dabūtu, Jums jāiet uz austrumiem no Varrock pils, kur atradīsiet kanalizācijas lūku. Ejiet tur iekšā!

manhole

Kad esat vietā, kur atrodas atslēga, paņemiet to! Nu Jūs varat iet ārā no kanalizācijas.

Pazemes karte
Atslēga

Tagad ejiet atpakaļ uz Varrock pils ziemeļ-rietumu stūri. Tur kāpiet uz trešo stāvu un runājiet ar Captain Rovin. Viņš Jums iedos otro atslēgu.

Captain Rovin

Turpiniet trešās atslēgas meklējumus Wizards Tower(atrodas uz dienvidiem no Varrock(skatīt RuneScape karti, lai atrastu šo vietu)), kur Jums jāatrod burvis Traiborn(viņš dzīvo torņa otrajā stāvā). Kad ejat uz Wizards Tower, neaizmirstiet atnest 25 kaulus, kurus Jums vajadzēs viņam iedot, jo viņš esot uzlicis atslēgai burvestību, un to varot noņemt, izmantojot rituālu ar kauliem.

Traiborn

Kad Jums ir visas trīs atslēgas, aiznesiet tās pie Sir Prysin, un viņš Jums iedos Silverlight. Dodieties uz dienvidiem no Varrock. Tur Jūs atradīsiet maģisko apli.

Varrokas karte

Ejiet tam pa vidu. Neaizmirstiet pirms iešanas sagatavoties cīņai ar dēmonu - paņemt bruņas, ēdienu! Kad esat pieveikuši dēmonu, Jums tiks prasīti buramvārdi. Nosauciet tos!

Runescape Demon
last

Laboja , labots 2x