Šajā rakstā nedaudz par to, par ko tad tu īsti iegūsti vai zaudē pieredzi iekš Dungeoneering "pagrabiem".

Punkti un pieredze

Par katriem 10xp, ko tu dabūsi, tu iegūsi arī 1 tokenu. Atceries! Ka noapaļos vienmēr uz leju! Piemēram. Ja tu iegūsi 19xp, tad tik un tā iegūsi tikai 1 tokenu. Ja iegūsi 29xp, tad iegūsti tikai 2 tokens, nevis 3. Jagex šim skilam nav devis noteiktu xp daudzumu par noteiktu izdarītu lietu. (Visos citos skilos ir skaidri zināms, cik xp dabūsi par to un to)  . Saņemtais Xp daudzums ir atkarīgs no dažādiem faktoriem.

Pamata Pieredze

Pamata pieredzi var sadalīt 3 daļās: stāvu pieredze, prestiža pieredze un vidējā pieredze.

  • Stāvu pieredze: Katrs stāvs dod noteikt skaitu XP, kas atkarīgs no tava līmeņa. Ir arī daudzi citi faktori, kas var palielināt XP, vai arī tos samazināt.
  • Prestiža pieredze: Šim pamatā ir divas lietas: no tā, vai tu esi pārmeklējis to stāvu jau iepriekš un cik daudz dažādus stāvus esi izgājis pēc kārtas. Ja tu esi izgājis jau šos stāvu, tu saņemsi 0 prestiža pieredzi. Ja tu neesi izgājis stāvu iepriekš, tad tu saņems XP balstoties uz tavu līmeni.

  • Vidējā pieredze: The average between your floor experience and your prestige experience. This is your true "base" experience. All modifiers will apply to the average experience, not the floor or prestige experience.

 

  •  “Pagraba” izmērs: Mazs “pagrabs” nedod nedz bonusus, nedz sodus. Tas ir ļoti piemērots priekš solo. Tad, kad tev ir lielāka komanda, komandas vadītājs var izvēlēties vidēja vai liela izmēra “pagrabu”. Par to, protams, nāk papildu XP.
  • Bonusu istabas: Jo vairāk istabas tu atklāj, jo vairāk XP tu saņemsi. Ja tu atklāsi tikai tās istabas, lai varētu tikt pie bossa, nekādu bonusu nesaņemsi. Ja atklāsi visas istabas, saņemsi 13% bonusu. Bonusu istabas nav pieejamas, ja esi ieslēdzis palīdzību. (guide mode)
  • Grūtība: Ja tu iesi solo, tad grūtība neatiecas uz tevi. Ja tu ej ar komadu, tad šis bonuss ir atkarīgs no tā, kādu grūtības līmeni tu izvēlies. “pagraba” grūtības līmenis ir atkarīgs no cilvēku skaita komandā un arī no pārēju prasmju līmeņiem.
  • Points mod: Atkarīgs no tā, cik mosntrus tu nenosit.
  •  Sarežģītība: Jo zemāka sarežģītības pakāpe, jo mazāk xp saņemsi. Palīdzība: Ja tu esi ieslēdzis pamācību ieejot “pagrabā”, tad tu arī saņemsi attiecīgu xp sodu.
  • Nāves: Ja tu nomirsti, to dabūsi sodu. Jo vairāk reizes nomirsi, jo lielāks būs sods (tas izpaužas tā, ka tev noņems xp, kad būsi pabeidzis “pagrabu”) 

Laboja , labots 1x