Grūtība: vidēja
Garums: vidējs
Prasības: 20. līmeņa Crafting un 25. līmeņa Thieving.
Vajadzīgās lietas: Suitable desert gear - Desert robes, Desert boots, Water skin(s), Knife (lai nepieciešamības gadījumā no kaktusa iegūtu ūdeni), 4 Soft clay, Pestle un mortar, Papyrus un Vial (arī Hammer un Chisel ja jums gribas dārglietas).
Quest Points atlīdzība: 1

Sākums: Ruins of Uzer.

Lai sāktu runā ar golem
Ruins of uzer

Instrukcijas:

1. Runā ar golem.
Talk-to Broken clay golem

2. Izmanto uz viņa 4 Soft clay, lai salabotu viņu un tad runā ar viņu atkal. Viņš pateiksies jums un teiks ali jūs iznīcināt viņa ienaidnieku - a great demon. Viņš jums jautās palīdzību atvērt portālu uz šo dēmonu lai varētu viņu nogalināt.

3. Runā ar viņu atkal un viņš pateiks lai jūs sakārtojat statujas pareizajā secībā lejā nokāpjot pa kāpnēm, lai atvērtu portālu.

4. Paņemat Letter viņa ir uz grīdas ēkā!.


5. Ej lejā pa kāpnēm by the Golem un paņem black mushroom. Izmanto uz savu pestle un mortar,  lai dabūtu black ink jūsu tukšajā vial. Jūs varat nolikt jūsu pestle un mortar atpakaļ bankā. Nu ejat, runājiet ar Elissa.



6. Elissa var atrast uz ziemeļiem no Digsite. Runā ar viņu par vēstuli ko tu atradi. Viņa teiks lai tu atrodi ekspedīcijas piezīmes iekšā Digsite Exam center library. Ej uz ziemeļiem uz Exam Center. Pārmeklē bookcase dienvidaustrumu stūrī. Jūs atradīsiet "Varmen's notes".


7. Ej uz Varrock un runā ar curator par statuette. Saki viņam ka tu to gribi ņemt līdzi, bet curator neļaus. Nozodz no viņa key tad ej augšā pa kāpnēm un izmanto key uz display case lai dabūtu statuette un tad ej atpakaļ pie Uzer.

8. Šoreiz, kad šķērsosi tiltu, ej tieši uz ziemeļiem līdz tu
sasniedz sienu tad uz austrumiem līdz tu redzi dažus clay rocks. Tur tu redzēsi desert phoenix, uzkliko uz viņa lai dabūtu spalvu, tad ej tieši uz Uzer.

9. Nu jums ir jāsakārto statuettes pareizā secībā. Ej tempļa centrā un izmanto savu Statuette ar empty alcove.

10. Pagriez statuettes lai divas pie rietumu sienas ir to the left un divas pie austrumu sienas ir to the right. Un atvērsies durvis.

11. Ieej pa durvīm un examine skeleton uz austrumiem lai redzētu, ka demon ir miris.
bilde

Ja tu gribi gems, ej uz ziemeļiem uz istabas galu un izmanto savu Hammer vai Chisel uz Demon Throne.

12. Ej atpakaļ un grab the Strange implement kas ir ziemeļrietumu stūrī room of the temple. Tad ej pie Golem.

13. The Golem ir programmed iznīcināt demon and un nepieņems ka uzdevums ir izpildīts. Nu izmanto Phoenix feather ar ink, tad izmanto resultant quill pen ar Papyrus lai ziveidotu jaunu Golem program.

14. Izmanto Strange implement uz Golem lai atvērtu viņa skull un ātri ievietotu jauno Golem program (izmanto to uz viņa) pirms viņš closes shut. The Golem pieņems jauno programmu un ...

APSVEICU! KVESTS PABIGTS!
Quest completed

Laboja Mad182 @ 20 Jan 2008 10:16 pm

Bildes pielicis Ugunsputns @ 01.03.11. 23:09

Laboja , labots 6x