Knight's Sword

Sākums: Runā Ar Squire Kas atrodas Faladoras Baltajā Bruņinieku Pilī. Prasmes: Tev vajadzīgs 10 Mining, Un Spēks lai uzvarētu 57 līmeņa Ice warrioru un 53 līmeņa Ledus Milzi (Ice Giant).
Kvesti: Nav.
Mantas Kuras tev vajadzīgas:
Redberry Pie, Portrets no  Sir Vyvin Zobena, Blurite Ore un 2 Iron Bars, Labas Bruņas un ēdiens.
1. Runā ar Squire kas atrodas White Knights Pils pagalmā (Faladorā).

Uzprasi viņam, kā iet pa dzīvi.Viņs tev pateiks ka ir Pazaudējis Sera Vyvina zobenu. Piedāva viņam Uztaisīt jaunu zobenu, bet viņs tev pateiks ka tādu Zobenu var uztaisīt tikai Imcano rūķi. Viņs tev pateiks ka Bibliotekārs Reldo var pateikt kur atrodas Imcando Rūķi. Reldo atrodas Warokas Pilī.
2. Aizej uz Varokas pili un runā ar Reldo.

Uzprasi Reldo ko Viņs zin par Imcando rūķiem. Viņs tev pateiks kur atrast vienu un ieteiks lai tu paņem līdzi sarkanogu pīrāgu (Redberry Pie). Redberry pie tu vari Nopirkt Grand Exchange Veikalā kas atrodas Tur par Varokā.
3. Ej Pie rūķa vārda Thurgo kas atrodas dienvidrietumos No Port Sarim.

Parunā Ar Thurgo un piedāva viņam Sarkanogu pīrāgu. Viņs paņems pīrāgu un to apēdīs. Izskaidro viņam visu kas noticis ar Zobenu un viņs tev pateiks ka viņam vajag bildi (Portretu) Priekš Zobena.
4.
Ej atpakaļ uz White Knights Pili pie Squire. Viņs tev pateiks kur atrodas portrets ar Zobenu kas atrodas skapī.Ej uz kāpnēm austrumos kas atrodas White Knights Pilī. Līdz tur nedaudz pastaigā un atrodi slepenu Telpu kur atrodas Skapis ar Sera Vyvina Zobena Portretu. Pārliecinies ka Sers Vyvins nav istabā un aizver durvis. Tagad pārmeklē skapi (Search) un atradīsi Portretu. Tagad vajadzēs 2 Iron Barus un 1 Blurite Ori un Ēdienu (Food)priekš Ice warriors un Giants.
5.
Atgriezies pie Thurgo un iedod viņam portretu.  Tagad viņs tev paprasīs2 iron Barus un 1 Blurite rūdu.Blurite ori tu vari rakt Ice Mountain kas atrodastur pat blakus Thurgo mājiņai. Ieej Ledus Mountainaa un pārliecinies ka esi paņeemis Cirtni (Pickaxe) . Skrien liidz Ice Mountain pašam galam un saroc vienu Blurite rūdu. Ja tev uzbrūk Ice warriors(Giants) Nosit viņus un Skrien atpakaļ pie Thurgo.
6.
Ej pie Thurgo iedod viņam visas lietas un viņs tev uztaisīs Blurite Zobenu. Paņem zobenu un Ej uz Faladoru Pie Squire. Viņš tevi apbalvos.
7.
Kvests Pabeigts. Balvas: 1 Kvesta Punkts, 12, 725 Smithing Punkti.

Instrukcijas:

1. Runā ar Squire kas atrodas White Knights Pilī Faladorā
2.
Runā ar Reldo Varokas Bibliotēkā.
3. Ruņa ar Rūķi Thurgo Port Sarimā.
4. Runā ar Squire Vēlreiz.
5. Meklē Blurite Zobena Portretu 3. stāva Faladoras Pilī.
6. Saroc 1 Blurite Ori Ice Mountain.
7. Iedod Thurgo 2 Dzelzs Barus, 1 Blurite Ori un  Portretu.
8. Iedod Blurite Zobenu Squire.
9. Kvests Pabeigts!

Laboja , labots 3x