Apraksts: Tuksneša smiltis reti kad piedāvā savas bagatības, bet kad viņas piedāvā, tad tas ieinteresē tos kam zelts ir acīs. Leela, Osamana aģente Draynorā ir dzirdējusi, ka ir uzrakta jauna piramīda un noslēpumi kuri ir kopš dienām kad vēl nebija ''God Wars'' var tikt atklāti.

Grūtuma pakāpe: Vidēji grūts.

Questa garums: Vidēji garš.

Nepieciešams:Jābūt pabeigtiem Questiem -  Prince Ali Rescue, The Golem, Icthlarin's Little Helper, Garden of Tranquillity.

Līmeņi: 25 Thieving, 35 Construction, 35 Cooking, 45 Crafting, 45 Prayer, 50 Magic.

Nepieciešamās lietas: Ierocis ar ''Crush'' uzbrukuma veidu. 200 Coins, 2 Shantay pases, Sq'irkjuice (jebkāda veida), Hammer, Saw, Al Kharid flyer, Jug of wine, Spice, Empty pot, Grain, Ring of Charos (a), 20 Fire runes, Willow logs, Knife, un Prayer potion. Bruņas un ēdiens.

Ieteicamās lietas: Amulet of Glory (4), Ring of Dueling (8 ), Explorer's Ring (3), Dramen/Lunar staff, Waterskins (4) vai Enchanted water tiara. Varrock teleports arī noderētu.

Quest Points atalgojums: 1.

Balvā: 5K Coins, 7K Hitpoints XP. Kā arī 2.1K Construction XP, 2.1K Cooking XP, 3350 Crafting XP, 7.7K Magic XP, 6.5K Prayer XP un 3K Thieving XP, ja Tu esi atjaunojis Pharaoh Queen līdz 100%.

Sākuma punkts: Parunā ar Leela kura atrodas blakus Al Kharid kviešu laukam.

 


1. Parunā ar Leela un viņa Tev dos iespēju doties vēl vienā questā. Viņa Tev uzdos uzdevumu - Atrast Pharaoh Queen kura atrodas Desert of Uzer.

2. Dodies uz Shntay Pass. Ieej tuksnesī un dodies uz Ruins of Uzer ar paklāju kurš maksā 200 Coins. Kad esi galā dodies uz dienvidiem līdz ieraudzīsi piramīdu, dodies tajā iekšā.

Piezīme: Visvieglākais veids kā tikt uz Ruins of Uzer ir izmantojot Fairy Ring teleportu. Kods ir - D L Q. Kad esi atteleportējies dodies uz austrumiem un ieej piramīdā.

3. Kad esi iekšā, parmaklē skeletus, kas mētājās uz zemes. Viņi parvērtīsies par Skeleton Looters (41. Līmenis) un uzbruks Tev. Nogalini šos skeletus līdz iegūsi Pyramid Journal un Canopic Jar. Iekš piramīdas var būt arī sienu lamatas. Izmanto savas Thieving pramses, lai tās padarītu darba nespējīgu.

Piezīme: Ja neesi paņēmis Saw, Hammer vai 20 Fire runes, tad turpini nogalināt Skeleton Looters un Bandit Looters (abi 41. līmeņa) līdz iegūsi tās.

4. Dodies uz piramīdas ziemeļrietum daļu un atver iespaidīgās durvis. Turpini parmeklēt Skeleton Looters un nogalini viņus līdz iegūsi Scroll of the Dead un Mummy Hand.

5. Izlasi Scroll of the Dead un atgriezies pie Leela's. Viņa paskaidros, ja šis rituāls tiks izmantots uz Pharaoh Queen's mūmijas tad tā tiks sadalīta gabalos. Tavs uzdevums ir rekonstruktēt Pharaoh Queen's mūmiju līdz 75%. Tu viņu rekonstruktēsi izmantojot noteiktas mūmijas daļas. Daļas ir - Pharaoh Queen's name, shadow, personality, spirit, body, un body double.

6. Dodies uz Al Kharid un parunā ar Ali Morrianse kurš atrodas uz ziemeļrietumiem no kaktusa dobes. Viņš tev iedos Pharaoh Queen's Name kopiju, ja Tu viņam iedosi apmaiņā Sq'irkjuice. Kuru viņš pārdos Osmanam. Iedod viņam Sq'irkjuice apmaiņā pret kopiju kur sauc par papyrus.

7. Dodies uz Varrock. Parunā ar Reldo par kādu piramīdu. Atnes viņam Al Kharid flyer, lai pieādītu tās eksistenci. Iedod viņam flyer apmaiņā pret Scroll of Praise.

8. Atgriezies piramīda, atver vēlreiz iespaidīgās durvis un nogalini Golemu kurš sargā kapnes ar ''Crush'' ieroci.

9. Kad esi nogalinājis Golemu, nokāp lejā pa trepēm un dodies uz dienvidaustrumiem līdz ieraudzīsi Mummy with no Hand. Pacel to un pieliec Mummy Hands un tu iegūsi Senliten's Mummy.

10. Tagad ieej nepievilcīgajā caurumā, kas atrodas uz ziemeļaustrumiem no mūmijas. Tu būsi attīrijis iegruvumu un uztaisījis īss ceļu turpmākai lietošanai. Tagad savāc 3 Canopic Jars kuras ir izmētātas pa alu.

11. Kad esi savācis tās dodies uz dienvidiem garām trepēm līdz nonāksi pie flīžu grīdas. Lai atrisinātu puzli tev ir jākāp uz flīzēm. Kā Tu uzkāpsi uz noteiktas krāsas flīzes, tas liks citai flīzei pacelties un nobloķēt Tev ceļu. Vieglākais veids kā tikt pāri ir kāpt tikai uz sarkanām un dzeltenām flīzēm vai zaļām un zilām flīzēm.

  • Uzkāpjot uz sarkanās flīzes liks zaļajai flīzei pacelties.
  • Uzkāpjot uz zaļās flīzes liks dzeltenajai flīzei pacelties.
  • Uzkāpjot uz dzeltenās flīzes liks zilajai flīzei pacelties.
  • Kāpjot no zaļās flīzes uz sarkano flīzei uzrodas lamata.
  • Kāpjot no sarkanās flīzes uz zilo flīzi uzrodas lamata.
  • Kāpjot no dzeltenās flīzes uz zaļo flīzi uzrodas lamata.
  • Kāpjot no zilās flīzes uz dzelteno flīzi uzrodas lamata.

12. Kad esi ticis garām puzlei, Tev būs jāsāk atjaunot Pharaoh Queen. Katru soli Tu vari darīt jebkādā secībā. Kad Tu būsi nogalinājis 5 dažādu līmeņu Tumeken's Shadow Pharaoh Queen parādīsies no sava sarkofāga un Tu varēsi brīvi runāt ar viņu. Atjauno viņu līdz 75% un dodies atpakaļ pie Leelas, lai pabeigtu questu. Atjauno līdz 100%, lai iegūt ekstra XP no dažādajiem uzdevumiem.

Piezīme: Izmanto ''Progress Check'' opciju uz Scroll of the Dead, lai redzētu cik procentus esi atjaunojis.

13. Tagad kad Tu atrodies Pharaoh Queens kambarī, dodies uz rietumu pusi un noliec 4 Canopic Jars uz plauktiem.

14. Dodies uz kambara centru un uzklikšķini uz sarkofāga, lai noliktu vietā Senlitena mūmiju.

15. Izmanto savu Hammer un Saw, lai atjaunotu salauzto galdu un krēslu kuri atrodas priekšā sarkofāgam.

16. Tagad, izmanto Spice uz Jug of wine, lai iegūtu Spiced wine un Empty pot ar Grain, lai iegūtu Pot of Grain. Dodies uz austrumu pusi no sarkofāga un nomaini šīs mantas pret broken jug un pot.

17. Uzkāp pa austrumu trepēm, lai atrastu 4 apburtos sienas svečturus. Blakus būs Tumeken's Shadow un statuja. Nogalini Tumekena Shadow un aizdedzini sveci izmantojot 5 Fire runes. Viena svece var tikt aizdedzināta reizē. Kā Tu aizdedzināsi sveci parādīsies Shadow, bet stiprāks. Nogalini viņu un aizdedzini sveci vēlreiz. Atkārto tā līdz būsi aizdedzinājis visas 4 sveces.

18. Tagad dodies atpakaļ uz kambari un salabo 5 statujas pielūdzot viņas. Ir nepieciešams kopā 70 Prayer līmenis, jo pielūdzot statujas Tev izsūks Prayer punktus. Tāpēc pārliecinies vai Tev ir Prayer potion. Kad visi būs salaboti tie kalpos kā Prayer altāri.

19. Ar Knife un Willow Logs dodies uz austrumiem no sarkofāga un uztaisi Senliten's statuju. Pārtaisi to, lai tā izskatītos skaistāka. Tagad pārtaisi statuju pēdējo reizi, lai tā būtu pabeigta.

20. Parunā ar Pharaoh Queen kura stāv blakus sarkofāgam un pajautā viņai kā atjaunot Name un Personality. Ja tev somā ir Scroll of Praise un papyrus kopija viņa paņems tos un atcerēsies savu vārdu un kas viņa ir.

21. Tagad, kad visi uzdevumi pabeigti dodies pie Leelas pēc sava atalgojuma.

Apsveicu! Quests pabeigts!

Ja ir kāda kļūda - ziņo man, izlabošu! (: