Īsumā par construction
Šī prasme ir pieejama tikai maksājošajiem spēlētājiem. Savā mājā tu varēsi būvēt mēbeles, papildu istabas! Maksimālais istabu skaits, ko vari uztaisīt ir 30. Istabu var taisīt, aizejot pie istabas gala durvīm un uzspiežot.

/

Savā māja tu varēsi ielūgt draugus un izklaidēties, kā arī izrādīt māju, spēlēt karātuves, boksēties ringā un daudz citas lietas.
Pats galvenais, ko varēsi darīt istabā ir: Trenēt prayer daudz ātrāk, krāsot vairogus un cepures, taisīt tele tabs, mainīt frizūru, taisīt rotaļlietas, teleportēties uz galvenajām pilsētām, likt eventa un citas drēbes skapjos, ar kurām tu atbrīvosi bankai vietas un vēl daudzas citas lietas! Bet katrai mēbelei un istabai lai uztaisītu ir vajadzīgs noteikts līmenis! Pirms prasmes trenēšanas, tev jādodas parunāt ar aģentu, kurš atrodas, Faladorā, Varockā un daudzas citās pilsētās!

/

Pēc mājas nopirkšanas dodies uz Riminghton vai citur, kur liki aģentam pārvietot māju. Tabula, ar kuru palīdzību tu vari redzēt, kurš līmenis tev vajag, lai pārvietotu māju uz noteiktu vietu.

/

uzspiežot uz portālu, piemēram riminghtonā, parādīsies šādi uzraksti:

/

1.ja spiedīsi uz to tad nonāksi savā māja.
2.ja speidīsi uz otro, tad nonāksi savā māja un varēsi būvēt.
3.ja uzspiedisi šeit, tad varēsi uzrakstīt drauga vārdu un doties uz viņa māju.
4.Ceturtais nozīmē atcelt.

Lai sāktu ko būvēt tev vajadzēs pagales (logs) kad esi dabūjis, tad dodies tās pārstrādāt uz varockas sawmil (zāģētavas)Un tavi logs tur tiks pārstrādāti par dēļiem (planks).Par vienas parastas pagales pārstrādāšanu, tev būs 100 coins, par oak pārstrādāšanu 250, par teak 500 un par mahogany 1500! Lai kautko būvētu no parastajiem dēļiem, tev būs nepieciešamas naglas (nails), āmurs (hammer) un zāģis (saw).

/
Dārzs, šo varēsi taisīt no 1 līmeņa, šeit būs tavas portāls caur, kuru tu tiksi ārā no mājas. Šeit varēsi uzbūvēt, vai izaudzēt dvisu kokus, puķes un nezāles. Ja tev būs 70 contruction, tad par katru iestādīšanas reizi dabūsi 70 exp. Kad būs lielāks līmenis tad varēsi uztaisīt ''Formālo dārzu''!

/
Kamīna Istaba, Šeit tu varēsi lasīt grāmatas par kvestiem, kurus būsi izgājis, dedzināt uguni, un sēdēt uz krēsla. Maksā 1000 coins.

/
Virtuve, šeit varēsi pasmelt ūdeni, gatavot, un arī likt, lai kalps to pagatavo! Bet tas tev būs jaiegādāja no noteikta līmeņa, lasi tālāk. Maksā 5000 coins.

/
Ēdamistaba, šeit tu arī vari sēdēt uz krēsla, uzlikt gatavoto ēdienu! Maksā 5000 coins.

/
Darbnīca, šeit tu varēsi gatavot rotaļlietas, salabot saplīsušās lietas un dabūt darbarīkus. Šajā istābā galdi nebūs jānojauc, lai uztaisītu jaunus, tu uzspiešot uz ''upgrade'' Viņu pielabosi un tad varēsi, ko jaunu darīt! Vēl tu varēsi šeit arī krāsot vairogus un cepures. Maksā 10000 coins.

/
Guļamistaba, šeit tu varēsi mainīt drēbes, matu sakārtojumu un šeit varēs gulēt kalps. Maksā 10000 coins.

/
Prasmju halle, šeit pie sienas varēsi pielikt trofejas un gleznas. Piemēram Amulet of Glory, Anti Dragon Shield! Varēsi būvēt trepes uz pagrabu, vai uz otro stāvu! Maksā 15000 coins.

/
Spēļu istaba, šeit tu varēsi spēlēt spēles, mest šautriņas, spēlēt karātuves! Maksā 25000 coins.

/
Kaujas istaba, šeit tu varēsi trenēt cmb, cīnoties ar citiem spēlētājiem! Maksā 25000 coins.

/
Uzdevumu halle, šeit tu varēsi likt savas kvestos dabūtās mantas (protams dažas no tām), varēsi būvēt trepes uz otro stāvu, vai uz pagrabu! Maksā 25000 coins.

/
Mācību Zāle, šeit tu varēsi gatavot maģjas ''tabs'', mainīt Element staff. Ar šīm tele tabs, tu varēsi teleportēties uz citām vietām un tas aizņems tikai 1 somas vietu. Lai gatavotu, tev vajadzēs Soft clay un un dažas burvestības. Maksā 50000 coins.

/
Kostīmu istaba, šeit mana pirmā guide par šo, ko varēsi ielikt skapī. Maksā 50000 coins.

/
Kapella, šeit tu varēsi rakt kaulus priekš labākas un ātrākas prayer pieredzes. Maksā 50000 coins.

/
Portālu istaba, šeit tu vari būvēt portālus uz pilsētām: Varrock, Lumbridge, Falador, Camelot, Ardougne! Maksā 100000 coins.

/
Formālais dārzs, šeit tu varēsi būvēt pagraba vārtus, izejas portālu un dekorācijas. Maksā 75000 coins.

/
Troņa zāle, šeit tu vari iemest viesus pagrabā. Un mainīt pazemes veidus. Maksā 150000 coins.

/
/
Oubliette, šo var uzbūvēt zem troņa zāles, kurā iekrītot spēlētājs zaud dzīvības iekrītot būrī no kura var tikt ārā atmūķējot atslēgu. Tu vari pievienot sargus no skeleta līdz elles suņa, kas uzbruks spēlētājiem. Tādas, pašas lamatas var uzbūvēt arī pagrabā. Nomirstot tu tiksi aizteleportēts ārā no mājas neko nezaudot! Maksā 150000 coins.


/
Pazeme, šeit vari cīnīties ar monstriem un pārējiem visiem, kā arī vari vinēt balvu, ja mājas samnieks ir to uzlicis. Maksā 7500 cons.


/
Dārgumu istaba, šeit tu varēsi cīnīties ar pēdējiem briesmoņiem, kurus uzvarot dabūsi balvu! maksā 250000 coins!
/

Istabas platība, gan augstumā, gan garumā.
/

Maksimālo istabu skaits noteiktā līmenī.
/Prasmei nepieciešamās lietas

Saw :atrodas sawmil(zāģētavā)

Hamer: var dabūt general store

Soft clay: var skaldīt faladora pazemē, pēc tam saslapina ar ūdeni un kļūst par soft clay

Limestone brick: Atrodas netālu no krabjiem pie fremenik pilsētas, netālu pie krabjiem ir tuenlis, kas vedīs uz Keldgarim, kur atrodas veikaliņš, kur varēsi nopirkt maksā 45 ea.

Gold leaf: var nopirkt arī Keldgarimā! Maksā 130k

Marble block: Arī var nopirkt Keldgarimā un maksā 325k.

Magic building stone: Arī atrodas Keldgarimā, maksā 975k

Bolth of cloth: Nopērkams zāģētavā

Molten glass: uztaisāms, nepieciešams, sea weed, uzcepts uz range, pēc tam to seaweed kopa ar bucket of sand, smitho krāsnī un partaisās par molten glass

Rope: Atrodama karjama pie general store

Nails: uztaisāmas no jebkura bar...!

Clocks.. Aizmirsu kā sauca, to priekšmetu, kas vajag pulkstenim: To var uztaisīt savā workshop istabā

Koka stādus, puķes: Var dabūt faladoras parka


Kalpi
Kalpi ir ļoti noderīgi šai prasmei. Viņi var nest tev uz banku priekšmetus un arī nest no bankas mantas, Construction domātos logs un planks. Kalps var nest arī tev mantas no bankas. Ik pa laikam tev viņam nāksies maksāt 10k. Kalps varēs arī iet uz zāģētavu, bet par to tev būs jāmaksā. Kalpus var dabūt Ardougne.

/
Šo kalpu tu vari dabūt no 20 līmeņa, viņš var gatavot garneles (shrimps), un augstākais var 6 mantas pārnēsāt no vai uz banku.

/
Var gatavot biezeni (stew) un tēju Augstākais var pārnēsāt 10 priekšmetus. Var dabūt no 25. līmeņa.

/
Var gatavot Ananāsu picas (Pineapple pizzas). Un pārnēsāt 16 priekšmetus. Var dabūt no 30. līmeņa.

/
Var gatavot Šokolādes kūkas (Chocolate cakes) un pārnēsāt 20 priekšmetus. Var dabūt no 40. līmeņa.

/Gleznas un rotājumi
Lai gleznas pie sienas pieliktu, tev tās ir janes Canifis un jāpārstrādā, bet piemēram lai pieliktu kādu no Slayer briesmoņa galvām, vai zivju gleznu pie sienas, tev vajag dabūt attiecīgo priekšmetu.

/Krāsošana
Krāsot tu vari cepures un vairogu, to var darīt darbnīcā, lūk daži veidi, kādus tu varēsi nokrāsot.

bruņasKostīmu istaba

Lai izmantotu šo guidu tev vajadzēs noteiktu Construction līmeni. Lai uzbūvētu savā mājā kostīma istabu, tev būs nepieciešams 42. līmenis un 50, 000 gp, tas kādas mēbeles un cik daudz kostīmus varēsi ielikt skapī ir atkarīgs no tava līmeņa. Šajā istabā tu piemēram, nevarēsi ielikt tikai mime mask, bet tev būs vajadzīgs viss komplekts! Ja tu nojauksi savu istabu, vai kādu no mēbelēm, tavas visas ieliktās lietas varēs pazust.
/Burvju garderobe:
/Skapī ieliekamās mantas:
/Grezno kleitu kaste:
/
/Bruņu stikls:
//
/
/Dārgumu Lāde:
/
/
/2. līmeņa:
/
/3. līmenis:
/
/
/ 

Rotaļlietu kaste: 

/
/
/
/Apmetņu pakaramais:
/
/
/
/

Sīkumi

Ja tev būs uzlikts only friends, tad pārējie viesi tavu māju nevarēs apmeklēt. Iesaku pie paša portālu atstāt vienu vietu Kapellai, jo no 70. construction tu tur varēsi viegli trenēt prayer. No 40 magic līmeni tu varēsi uz savu māju teleportēties..

Lai veicas!!

Laboja , labots 3x