Kā labi pelnīt apmēram 260K stundā.

Lai pelnītu naudu šādā veidā, obligāti ir jābūt p2p (maksājošam spēlētājam) un jābūt izietam As a First Resort... kvestam. Tas ir vidēja līmeņa p2p kvests, kam nevajadzētu sagādāt pārāk daudz grūtību.

Lai sāktu pelnīt, dodieties uz Oo`glog pilsētu.
Oo`glog

Ejiet pie Chargurr, kurai jūs kvesta laikā palīdzējāt, un spiediet „Trade".
Chargurr

Atvērsies tirgošanās logs, kurā būs pieeja neierobežotiem Raw Bird Meat krājumiem. Šī gaļa tiek izmantota sākot ar 52. Summoning, lai izveidotu Spirit Terrorbird Pouches.
Meat shop

Taisīt Spirit Terrorbirds ir izdevīgi, jo tie neprasa pārāk daudz Shards, neprasa augsta līmeņa Charms, un dod nesliktu exp. Tāpēc, loģiski spriežot, pēc Raw Bird Meat varētu būt nemainīgs pieprasījums.

Tieši tādēļ mēs ieslēdzam „Run" opciju, un skrienam no Food shop uz banku, kas atrodas turpat netālu. Nebaidieties, ka beigsies Run Energy, jo jūs jebkurā laikā varat iekāpt netālu esošajā Salt-Water spring, kas atjaunos jūsu enerģiju līdz 100% un neļaus tai kristies ievērojamu laika sprīdi.

Salt-Water spring

Raw Bird Meat veikalā maksā 17 GP each, bet Grand Exchange tās cena ir ap 60 GP each. Man izdodas nopirkt 1000 Raw Meats 10 minūtēs, stundā tas būtu 6000 Meats. Uz 6K Meats mēs iztērējam 102K GP, bet pārdodot gaļas Grand Exchange, mēs saņemam vismaz 360K GP, ja atņemam izdevumus, tīrā peļņa ir apmēram 260K.

Links uz Grand Exchange database, kur norādīta Raw bird meat pašreizējā cena: Raw bird meat.

Un tas viss vienas stundas laikā!

Par ideju veidot šo pamācību es saku paldies Ill Nino!