Apraksts


Esi sveicināts Rogues' Castle! Šis cietoksnis atrodas ļoti dziļi Wilderness - konkrēti 68 -71 līmenī. Kā jau ar visām vietām aiz garās robežas, šī vieta ir pieejama tikai maksājošajiem spēlētājiem. Šī ir viena no retajām vietām, kurā apmetas rogues (ar tiem var gan kauties, gan tos apzagt).

Agresīvs un ļoti bīstams briesmoņu-čempionsChaos Elemental, var tikt atrasts glūnot gan cietokšņa apkārtnē, gan iekšā pilī. Mūzika Regal var tikt atklāta netālu no pils. Spēlētājiem, kas mēģinās iegūt spokaino apmetni, šī vieta būs zināma arī kā Tumšo Zemju Pils.


Iezīmes


  • Pilī ir četri stāvi; augstākie divi atrodas torņos;
  • vairākas Gold rock respawn vietas ir izplatītas caur visu cietokšņa teritoriju;
  • iekšā pilī ir vairākas lādes, kuras var tikt apzagtas;
  • pils pirmajā stāvā respawnojas bronzas vairogs;
  • divi apmetņu pārdevēji klīst apkārt pa pils teritoriju.

Nolūks


Spēlētāji visbiežāk dodas šurp, lai nogalinātu Chaos Elemental. Daži spēlētāji nāk, lai apzagtu Rogues, taču lielais risks nomirt no PK'eriem padara šo par retu parādību. Spēlētāji arī dodas šurp, lai dabūtu daļu no Ghostly robes un dažādu mini-kvestu dēļ. Bez tam, šis ir biežs Treasure Trails koordināšu pavediena galamērķis. Vairāk par tām dažām lietām šai vietai nav īpašas nozīmes.

 

Apkārtne


 Tikai mazliet uz ziemeļiem no Rogues' Castle atrodas dažāda augstuma sešstūra kolonnas. Tās atrodas tieši pie krasta un tikai divās vietās visā spēlē. Otra vieta ir netālu no Lighthouse. Šo kolonnu nozīme ir nezināma; visticamāk, ka tās tur ir estētisku iemeslu dēļ.

 

Bildes