Izskatās ka pirmie aprīļa uzlabojumi aizrauj pilnīgi visus: F2P, Viens-pret-vienu, OMG- tas viss varētu tikt izmantots lai labāk aprakstītu Gutixa Dūri, mūsu jaunāko cīņas mini-spēli. Teiksim tā: tā būs droša, vines-pret-vienu, uz wildrenesa pricipiem bāzēta minispēle, pieejama gan F2P, un protams arī P2P. Protams neaizmirsīsim dažas nozīmīgas detaļas! Uzbrukumu strātēģiju plānošana, aizsardzības taktikas, savlaicīgas mukšanas iespējas: Gutixa Dūre apvienos sevī pa druskai no visa šī, lai radītu pieminēšanas vērtu mini-spēli.

Ir pamatīgs iegūstamo balvu klāsts piedaloties šajā mini-spēlē, tādēļ mēs jūs nedaudz pakārdināsim. Rune Berserker vairogs, kā vairums Gutixa Dūres atlīdzību degradēsies ar laiku, bet tas arī tev piedāvās pamatīgu Aizsardzību un nemazāk sliktu Strenght palielinājumu. Cīņas ietērpu komplekts šad tad atlīdzinās par izmantotajām mind, chaos, death vai blood rūnām priekš cīņas burvestībām. Un RuneCrafting cimdi kuri dubultos iegūstamo EXP kamēr tu taisīsi rūnas.

runājot par atalgojumu, kur vēl jūs varētu atrast cilindrus, dzīvnieku maskas, adamanta spieķus un melnos stopus? Tikai un vienīgi Dārgumu meklējumos! Līdz ar jaunām balvām, ieročiem un apģērba gabaliem Dargumu Meklētāji varēs noņemties ar jaunām prātu-nogurdinošām mīklām, variējot no vidēja grūtuma līdz pat pavisam sarežģītām kartēm


Mēs esam nonākuši pie tā punkta šī mēneša jaunumos, kad migla visu ietīs un asinstindinoši kliedzieni tai lauzīsies cauri. Ko varētu nozīmēt šī dīvainā un baisā pārmaiņa? Ah, tā tak ir ceturtā Myreques kvestu daļa: Sīrgeiza Mantojums! Palīdzība no Misthalinas nav gaidāma, un vampīri turpina ievākt savu desmito tieso. Myreque ļaudis ir ķerušies pie izmisuma soļa un lūguši palīdzību algotņiem. Pa to laiku dziļi Paterdomusā Drezels ir atradis ko tādu kas beidzot varētu iedegt gaismu uz drūmajiem Morytanias ceļiem..


Ne tik drūmi ir Morytānijas ieejas un LedusNezvēru grafiskie uzlabojumi. Vari paredzēt ka Paterdomusas templis kļūs vēl grandiozāks un līdz ar to tā aura kļūs vēl smagnējāka un baismīgāka. Savukārt Ledusnezvēri kļūs vēl ledaināki un velnišķīgāki.


Bet tagad lapas uzlabojumiem būtu jādodas nedaudz pasanust. Grand Exchange Datubāze tiks savesta kaŗtībā un izlaista šomēnes, ar izlabotām visām attēlu problēmām, un ar pienācīgām statistikām par cenu stāvokli Grand Exchange. Tā pat ir izveidota jauna Aptauja, šoreiz par Summoning. Vēlaizvien ir apskatāma pēdējā spēlētāju galerija un lasāmas vēstules sadaļā Pasta soma no žoga otras puses.

 

  • Gutixa Dūre- Janā RuneScape viens-pret-Vienu Mini-spēle - The Fist of Guthix
  • LedusNezvērs- Icefiend
  • Dārgumu meklējumi- Treasure Trails