Tā vietā lai sāktu no kāda noteikta punkta vai uzņemtu galveno kursu, šomēnes mēs dosimies pa taisno uz Tuksnesi! Ja to padzirdot vien tev nepaliek slikti tad no nezvēriem kurus sastapsi, mūsu jaunajā tuksneša kvestā, "Smoking Kills" gan varētu. Sākumā tas nešķitīs īpaši bīstams: tumšādaina Pollnivneach'as iedzīvotāja māsa iekritusi akā un viņš grib lai tu viņu atved atpakaļ mājās. Kamēr izzināsi situāciju akas iekšienē, tu vari nonākt situācijā, kura būs daudz neērtāka par smiltīm kuras graužas starp taviem kāju pirkstiem.

Nomaļus no lavierēšanas starp lamatām un kaķu ņaudiem, lai tiktu galā ar "Smoking Kills" kvestu būs nepieciešami stipri rūdīti slepkavas, kuriem būs jāizmanto visi savi resursi jaunos un vēl nepeiredzētos izdzīvošanas veidos. Tie kuriem tas izdosies tiks labi atalgoti un viņu slepkavu aprīkojums tiks papildināts ar jauniem priekšmetiem, viņiem būs pieejams jauns Slepkavu meistars, un protams glīta atlīdzība, kas slepkavošanu padarīs vēl interesantāku.

 

Tātad, mums bija saule un smiltis-tagad ķersimies klāt jūrai, mīļumiņi! Trakais Džeks  pēdējā laikā ir bijis diezgan kluss, drošvien bija paņēmis atvaļinājumu no viņa negodīgajiem darījumiem. Tā protams arī būtu lieliska iespēja ievākt šādu tādu informāciju par veco jūras suni, bet dižo jūru pirāti neteiks tev ne vārda, tā vietā viņi norādīs uz "The Rock"-vinīgo cietumu RuneScape pasaulē, kurā ir grūtāk iekļūt nekā izkļūt..


Šis, otrais mūsu Jūnija kvests, liks tev bendēt savas aknas ar "Braindeath's" rumu, izdomāt kādus jaunus pielietojumus tādam putnam, kā Kaija, un satuvināties ar 50% Lūka koka kāju! Tas viss vienas dienas darbs bezbailīgam gandrīz-pirātam kam patīk "izlauzties ārā" laiku pa laikam.

Mēneša beigās, būs liela pauze pāris nedēļu garumā, kuru laikā nebūs nekādu uzlabojumu. Šīs divas nedēļas mums ir ļoti nozīmīgas priekš mums, jo to laikā mēs sagatavosim galveno grafisko uzlabojumu, kuru grasāmies izlaist pašā Jūlija sākumā. Tas ir viens no pašiem sarežģītākajiem uzlabojumiem kādu mēs esam mēģinājuši radīt, tādēļ mums ir nepieciešams papildus laiks lai to sataisītu līdz galam un pārliecinātos, ka tā realizēšana noritēs gludi.

Par šiem uzlabojumiem vairāk varat izlasīt mūsu "Image of the future" un "Image of not-so-distant future" rakstos, tāpat kā mūsu Attīstības dienasgrāmatā- "A new look RuneScape". Nākamā mūsu attīstības dienasgrāmata tiks publicēta vēlāk, šomēnes.


  • Slepkava-Slayer
  • Slepkavas aprīkojums- slayer equipment
  • Slepkavu meistars- Slayer master
  • Slepkavošana- Slayer
  • Trakais Džeks-Rabid Jack
  • Vecais jūras suns-tā mēdz dēvēt pieredzējušus pirātus
  • Image of the Future-Nākotnes skatījums
  • Image of Not-So-Distant future- Ne tik attālas nākotnes skatījums
  • A new look RuneSape- Jaunā izskata RuneScape