Kā jau lielākā daļā zin tik tikko iznāca jaunais Runescape updates un tās ir - auras.

Auras ir metodes, kuras uzlabo jūsu priekšrocības konkrētās prasmēs (skillos), kā „Sharpshooter” aura. Citas auras kā „Oddball” ir tikai priekš prieka. Visas auras parādās ar spīdošu efektu, kad tās ir aktivizētas jeb ieslēgtas. Tas ne tikai izskatās labi, bet arī pavēsta citiem spēlētājiem, ka tev ir aktivēta aura.

Auras ir novietotas tavā auras slotā, kas savukārt atrodas tavā apģērba vietiņā, un tās var tikt aktivētas vienkārši nospiežot peles labo taustiņu uz attiecīgās auras. Svarīgi ir tas, ka tu vienlaicīgi vari izmantot tikai vienu auru. Auras darbības ilgums ir ierobežots. Tikko aura tiks aktivēta (ieslēgta), tu viņu vairs nevarēsi izslēgt (deaktivizēt). Aurām ir arī atjaunošanās (cooldown) laiks. Tu nebūsi spējīgs izmantot šo auru, kamēr atjaunošanās laiks nebūs pagājis.

Jūs varēsiet redzēt cik ilgs laiks tev ir palicis priekš šīs auras, spiežot uz auras ar labo peles taustiņu, kad tā ir uzvilkta, un izvēloties „Aura time remaining”. Tu vari arī novilkt auru, bet auras novilkšana tev nodzēsīs visu laiku, kas tev bija palicis šai attiecīgajai aurai un tas neatjaunos „cooldown” laiku.

Tu vari tikai izmantot vienu auru vienlaicīgi, tāpēc izvēlies uzmanīgi!

Ir jāpiemin, ka auras nav iespējams mainīt (trade) un dažas no tām nevarēs izmantot PvP. Auras var nopirkt un aizstāt, ja tā ir pazaudēta, iegriežoties pie Xuan. Xuan'u tu

vari atrast Burthorpe, tuvu pie Warrior Guild.

 

Auras atrašanās vieta būs šeit:*

 

 

Laboja mad, labots 8x