Bankas Uzlabojums:

Lai palīdzētu vieglāk pārskatīt banku, mēs esam sataisījuši dažus uzlabojumus RuneScape bankām.

Ir iespēja sataisīt līdz pat astoņām sadaļām, lai vieglāk orientētos Jūsu bankā. Lai sataisītu jaunu sadaļu, vienkārši paņemiet un aizvelciet kādu lietu no galvenās sadaļas uz sadaļu, kas atzīmēta ar ‘+'. Kad sadaļa ir sataisīta, Jūs varat pārvietot savas lietas turp. Lai vēl vieglāk saprastos ar savu banku, katrai sadaļai ir savs zīmējums, kuru izveido pirmā lieta, kas atrodas attiecīgajā sadaļā. Protams, šī šķirošana nav obligāta, un Jūs varat atstāt visu kā tas bijis iepriekš.

Lai arī cik pārdomāta iepriekš bija Jūsu banka, vienmēr kādam bija grūti kaut ko atrast. Šoreiz esam pacentušies šo izlabot. Tagad Jūs varat arī vienkārši ierakstīt pie meklēšanas(Search) funkcijas kādu nosaukumu, piemēram "Shield" - banka automātiski atradīs visus Jūsu bankas nosaukumus, kas satur vārdu "Shield" - "Round shield", "Black kiteshield" un citus. Ir arī iespēja pārvietot lietas sadaļās no paša meklēšanas saraksta.

Mēs esam pielikuši arī skaitītāju, kas parāda, cik daudz brīvās vietas Jums pašreiz ir.

Visbeidzot mēs vēlamies pateikties visiem, kas ieteica šādu uzlabojumu mūsu forumā.

Priekšmetu aizdošana:

Šīs nedēļas uzlabojums ir arī priekšmetu aizdošana, lai izpalīdzētu Jūsu draugiem. Ar šo sistēmu Jūs varēsiet aizdot visādus priekšmetus - RuneScape labākos ieročus un bruņas. Kad aizņemšanās laiks ir beidzies, priekšmetus varat dabūt atpakaļ, runājot ar kādu no baņķieriem.

Kā lai es aizdodu kādu priekšmetu?

Izmantojiet priekšmetu uz cilvēka, kuram Jūs vēlaties to aizdot. Viņam jābūt ieslēgtam "Accept Aid". Jums jautās uz cik ilgu laiku Jūs vēlaties to aizdot(jebkurš skaitlis no 1-24(stundās)). Izvēlieties stundas un gaidiet, kamēr viņi apstiprinās Jūsu jauko piedāvājumu.

Ko es varu aizdot?

Apmeklējiet Knowledge Base, lai atrastu pilno sarakstu.

Kur es varu dabūt savu priekšmetu atpakaļ, kad mans draugs ir beidzis ar to rīkoties?

Jebkurā bankā, runājot ar baņķieri.

Ja nu es aizņemos kādu apbruņojumu, un tā aizdošanas laiks beidzas tieši, kad es cīnos, piemēram, ar King Black Dragon? Es varu nomirt!

Kad Jūs aizņematies kādu priekšmetu, Jūs zināsiet, uz cik ilgu laiku Jūs to darāt. Jums vajadzētu sekot līdzi laikam, lai šāda situācija nebūtu. Atcerieties, ka arī tad, ja viens no jums izlogojas, tad priekšmets aiziet pie īstā īpašnieka.

Kas notiek, ja es aizdodu kādu priekšmetu, un viņi to nomet, pārdod vai pārbur to par zeltu, vai arī nomirst?

Viņi to nevarēs ne pārdot, ne pārburt to par zeltu. Ja viņi to nomet, Jums tāpat būs iespēja dabūt to atpakaļ pēc aizņemšanās laika beigām pie baņķiera.

Ja viņi nomirst ar Jūsu priekšmetu, tad tas iekļūst tajās trīs(vai četrās) lietās, kas obligāti saglabājas pēc miršanas, tāpēc var neuztraukties.

Ja viņi tomēr pazaudē Jūsu priekšmetu cīņā, kamēr ir ar skeletgalvu virs sava spēlētāja, Jums tāpat būs iespēja atgūt priekšmetu no jebkura baņķiera.

Es aizņēmos, bet negribu to vēl atdot. Vai tas ir iespējams?

Piedodiet, tas nav iespējams.

Vai Jums ir plāni pievienot vēl vairāk priekšmetu aizdošanas sarakstam?

Jā, mēs ar laiku to darīsim. Gaidām arī Jūsu ieteikumus!