Kad mēs jums iepazīstinājām ar Bounty Hunter* (turpmāk tekstā: BH) 2007. gada decembrī, mēs iecerējām to, kopā ar Clan Wars*, kā pirmo no baudāmām Spēlētājs-pret-Spēlētāju (turpmāk tekstā: PvP) tipa minispēļu sērijas. Trīs mēneši ir pagājuši, mums bija iespēja palūkoties uz jūsu atsauksmēm un viedokļiem par BH, un nākuši klajā ar izmaiņām, kas to ievērojami uzlabos!
Lai iegūtu vēl informāciju par turpmāko PvP saturu un minispēlēm, turiet acis plaši vaļā! Citi jaunumi sekos tuvāko nedēļu laikā.

Cīņu izmaiņas:

Vispirms mūsu melnajā sarakstā nonāca multi-uzbrukuma iespēja BH arēnā. Nereti solo spēlētāji, ieejot BH, nokļuva klanu krustugunīs, tādējādi zaudējot jebkādas cerības kaut ko iegūt.

Tas nebija tas, ko mēs bijām iecerējuši, tādēļ mēs samazinājām multi-uzbrukuma iespēju, atļaujot to tikai dažos īpašos gadījumos. jēga iet klanā vai kopā ar draugiem joprojām ir, bet vairs nav smieklīgi pārspīlēta priekšrocība. Tā ka, pieredzējušam solo spēlētājiem paveras labas izredzes.

Tātad šonedēļ mēs BH pārveidojām par solo-uzbrukuma arēnu, tātad tikai viens spēlētajs var uzbrukt tikai kādam vienam citam spēlētājam. bet ir divi izņēmumi:

  1. Tu vari uzbrukt kādam, ja tas cīnās ar kādu citu, bet tikai tad, ja tas cits ir tavs mērķis.
  2. Cīņas laikā kāds tev var uzbrukt, ja tu esi tā spēlētāja mērķis.

mēs vēlētos jums atgadināt, ka BH ir bīstama minispēle, un tajā jūs varat pazaudēt visas līdzi esošās mantas

Naudas balvas:

tagad mēs jūs iepazīstināsim ar vēl vienu BH jauninājumu - naudas balvām, par savu mērķu nogalināšanu

Mandritam* patīk apbalvot drosmīgos, tādēļ spēlētāji, kuri nogalinās 10 vai vairāk mērķus, saņems naudas balvas. Šī naudas balva strādās tikai tad ja jūs ņemsiet savu otro, trešo, ceturto, vai piekto dārgāko cīņas mantu kāda jums pieder un sniedz tev pieeju naudas daudzumam atkarībā no ieroču vērtības. tev būs jānogalina vismaz 10 mērķi, lai iegūtu savu balvu. lai to iegūtu, parunā ar Mandritu

ir arī izveidots limits naudas daudzumam, ko tu vari iegūt nogalinot 10 vai vairāk savus mērķus

  1. Zema līmeņa krāteris (3 - 55 cmb) - šeit var iegūt līdz pat 40 000 naudas vienībām (40k gp), par 10 mērķu nogalināšanu
  2. Vidēja līmeņa krāteris (55 - 100 cmb) - šeit var iegūt līdz pat 80 000 naudas vienībām (80k gp) par 10 mērķu nogalināšanu
  3. Augsta līmeņa krāteris (100 - 138 cmb) - šeit var iegūt līdz pat 120 000 naudas vienībām (120k gp), par 10 mērķu nogalināšanu

kopējais nogalināti daudzums tev parādīsies izejot ārā no krātera. tev nav visi 10 mērķi jānogalina vienā reizē - mandritam ir laba atmiņa, viņš atcerēsies, cik mērķus tu esi nogalinājis iepriekšējās reizēs

Burvestības "Bounty locate" un rūnu apbalvojumi:

daudzi no jums noteikti izjuta to, ka burvestība "bounty locate" bija pieejama tikai memberiem, un prasīja diezgan augstu Magic* līmeni, sniedzot priekšrocības augsta līmeņa spēlētājiem.
tagad mēs veicām izmaiņas, kurām vajadzētu burvestību "bounty locate" padarīt pieejamāku un lētāku. pirmkārt, mēs samžinājam tai nepieciešamo Magic līmeni no 84 uz 32. otrkārt, tagad šī burvestībai būs nepieciešama tikai viena Likuma rūna, Uguns rūna un Gaisa rūna (Law rune, Fire rune un Air rune).

Tagad šī burvestība būs pieejama arī F2P jeb nememberu pasaulēs, un tad, kad tu būsi nogalinājis 10 savus mērķus, tad tu arī varēsi saņemt savu apbalvojumu - 15 Gaisa, Uguns un Likuma rūnas (Air, Fire, Law rune) - nepieciešamo daudzumu, lai veiktu 15 "bounty locate" burvestības. rūnas tu varēsi saņemt pie Mandrita. arī rūnu iegūšanai, tev 10 mērķi nav jānogalina vienā reizē - to tu vari izdarīt vairākos gājienos.

Īsumā:

Kur atrodas BH?
Wilderness* viduslīmenī, ziemeļos no Edžvillas (Edgevill)

Prasības lai paskatītos uz BH izmaiņām:

Nekādas! BH un tā izmaiņas ir pieejamas gan F2P gan P2P pasaulēs, tam visam nevajag kādu noteiktu līmeni vai kvestu.

Pieeja pie:

  1. Solo-uzbrukuma PvP arēnai, nenokļūstot klanu krustugunīs;
  2. Naudas balvas par 10 nogalinātiem mērķiem, ja tev līdzi ir dārgs cīņas ekipējums, un Rūnu balvas, ja nogalini 10 mērķus;
  3. Burvestība "bounty locate" tagad ir pieejama F2P pasaules, un tagad tai ir nepieciešams tikai 32 magic līmenis un 1 Gaisa, Uguns un Likuma rūna;

Mandrits ir nolēmis veikt dažus labojumus BH apmācībai, tādēļ tu vienalga vari apciemot viņu, lai palasītu vairāk par BH izmaiņām.

Sakarā ar BH izmaiņām, BH arēnā vairs nebūs iespējams ienest Izsaukšanas ruļļus, maisiņus un izsauktos dzīvniekus šajā bīstamajā minispēlē. Tas tāpēc, ka izsauktie dzīvnieki spēj uzbrukt tikai multi-uzbrukuma zonā.

Spēlētāji, kuri atgriežas pie saviem kapakmeņiem laikā, tagad varēs dabūt atpakaļ savus Recipe for Disaster cimdus ja viņi ar tiem nomira

Mums bija neliela saruna ar Ordanu pie domnas krāsns par viņa matemātikas zināšanām. viņš bija nedaudz pārsteigts, bet tagad viņam vajadzētu jums nosaukt pareizo cenu par jūsu izvēlēto rūnu daudzumu, ko jūs vēlaties izmantot.

Bankas misēklis ir novērsts, tāpēc tagad atverot banku, tā rādīs pirmo bankas rindiņu, nevis to, kuru jūs izmantojāt pēdējo reizi.

Paskaidrojumi:

Bounty Hunter - Spēlētājs-pret-Spēlētāju minispēle, atrodas uz ziemeļiem no Edžvillas, aptuveni vidū Wilderness'am
Clan wars - Spēlētāji-pret-Spēlētājiem minispēle, atrodas uz riteumiem no Bounty Hunter
Mandrits (Mandrith) - Bounty Hunter pārzinis, stāv blakus Bounty Hunter
Wilderness - bīstama zona RuneScape ziemeļos, tajā klīst diezgan spēcīgi spoki, kuri var iet cauri sienām un uzbrukt ar 3 uzbrukuma veidiem - Magic, Ranged un Malee.