Būšana RuneScape maksājošajam spēlētājam nozīmē - iegūt iespēju piedalīties vairāk aktivitātēs, iespēju pildīt vairāk uzdevumus un iespēju trenēt vairāk aizraujošas prasmes! No 28. jūnija tas arī nozīmē, ka maksājošo spēlētāju (P2P) uzticības programmas ietvaros, tiek dota iespēja iegūt ekskluzīvus, jaunus apbalvojumus.

Pati ideja ir visai vienkārša. Kamēr esi maksājošais spēlētājs, tu jau iegūsti Uzticības punktus, kurus var iemainīt pret balvām, tai skaitā veselu kalnu ar jaunām drēbēm, pavisam jaunām un ekskluzīvām kustībām un grimasēm un, iespējams, elpu aizraujošākais no šī visa ir lielais arsenāls ar aurām, kuras Tev palīdzēs spēlējot!

Dažas atlīdzības ir pārāk lieliskas, lai tās varētu ievietot tās Tavā mugursomā, tādēļ Uzticības programmas biedri izbaudīs jauno papildu apbruņojuma vietu, radītu tieši priekš ekskluzīvajām Uzticības programmas aurām.

Tikai esošie maksājošie spēlētāji varēs saņemt pietiekami daudz Uzticības punktus, lai uzreiz varētu iegūt šo brīnišķo jauno bruņojuma vietu. Lai pilnībā izmantotu šo iespēju, kā arī visas pārējās attalgojumu sniegtās priekšrocības, iegādājies Maksājošā spēlētāja statusu jau šodien!

Apskati Uzticības programmas atalgojumu klāstu šajā informatīvajā video:

RuneScape komanda

Laboja , labots 3x