Dīviaini obeliski ir manīti pazemē. no kurienes gan tie varētu būt? Kam gan viņi varētu būt domāti? Kas tos tur nolicis? Un kāds gan ir to sakars ar mūsu jauno tikai-memberiem domāto prasmi Izsaukšana

viens no šiem obeliskiem ir radījis nepatikšanas Taverlijas vislabāk zināmajam izsaucējam-Pikkupstix'am. Kad kāda būtne to ir zimantojusi lai izlaustos no dvēseļu lidmašīnas. šis nerātnais zaķa, vilka, ziemeļbrieža... kautkas tagad rāpo pa Pikkupstixa bēniņiem, un druīdam ir nepieciešama tava palīdzība šīs radības pazudināšanā...

Tādēļ sāc šīs nedēļas kvestu - Vilka Svilpe kura pabeigšana tev būs nepieciešama lai atvērtu prasmi - Izsaukšana, līdzīgi kā ir nepieciešams Druīdu rituāla kvesta priekš Herblore

Lai iegūtu vairāk informāciju apmeklē Summoning- The Basics lapu mūs zināšanu bāzē

Kad būsi izpildījis kvestu Vilka Svilpe, tu varēsi sākt trennēt savus status līdz par Izsaukšanas prasmju apmetnim. Daži no izsaucamajiem dzīvniekiem var tev palīdzēt cīņā ārstējot tevi, vai uzbrūkot tavam pretiniekam. Tas ietekmē maksimālo sasniedzamo cīņas līmeni līdz par 138! BET šis Paaugstinātais cīņas līmenis nebūs redzams f2p pasulēs.

Savukārt citi dzīvnieki var tev palīdzēt arī savādāk. Piemēram - nesot tavas mantas. Bet citiem gan šīs prasmes ir nedaudz.. savādākas. piemēram "zivju lietus" spēj tevi ieinteresēt?

Jaunie radījumi- Spalvaināki, gļotianāki, mīļāki - dali savu istabu ar tiem kas tev šķiet tuvāki. Kā piemēram dūmu nelabo (radinieks putekļu nelabajam), vai Dagganoth rēgu. Tie kuru Izsaukšanas līmenis būs pietiekami liels pat varēs ar tiem sarunāies, bet atceries. tie nav domāti lai sarunātos ar cilvēkiem.

Tu atpazīsi daudzus pazīstamus dzīvniekus no iepriekšējājām ziņām un attēliem. Kamēr daži citi būs totāls pārsteigums! Tā ir pilnīga Dzīvnieku pārpilnība! - veseli 53 pie tam. Tas nozīmē ka tas prasīs mēnešus, lai pat prasmīgāki atkostu to spējas, speciālās kustības un Izsaukšanas nepieciešamības.

Galu galā ļoti augsta ranga Izsauceji varēs piekļūt jauniem 22 dzīvnieciņiem. Suņiem zemākajos līmeņos, kamēr visgrūtāk būs, teiksim tā, pieradīnāt Drakonus!

Fū! Un vēl piemetināsim ka tuvojas vēlviens izsaucamo dzīvnieku pievedums. Ja jums šķita ka šie ir lieli pagaidiet līdz ieraudzīsiet ko atnesīs Februāris.



Kur sākt Vilka Svilpe?
Pikkupstix'a mājā Taverlijas centrā.

Vajadzības lai izpildīt Vilka Svilpe:
NAV

Pieeja:

Jaunai tikai-memberu prasmei. Vairāk nekā 70 jaunām radībām
iespēja iegūt 138 cīņas līmeni
daudzi jaunu Izsaukšanas personāžu lietu.
Izsaukšanas prasmu apmetnis vislabākajiem.