Lasot jūsu atsauksmes forumā, mēs izmainijām cenas Izsaukšanas prasmes trennēšanai.

Cenu Samazināšana:

Lausku cena ir pazemināta uz pusi, no 50gp uz 25gp. Tu vari pirkt šīs lauskas no Pikkupstix'a Taverlijā.

Lausku* atdošana:

Tie spēlētāji, kuri pirka lauskas pa 50gp netiks pievilti. Nākamreiz, kad tu ielogosies spēlē, mēs sarēķināsim cik lauskas tu nopirki un izmantoji izsaukšanas trennēšanai. Pikkupstix's tev piedāvas tikpat lauskas par velti, cik tu līdz šim iztērēji. Tas ir lai kompensētu tavus izdevumus, un lai mēs būtu godīgi pret visiem spēlētājiem.

Grand Exchange** pirkšanas limitu palielināšana:

Daudzi no izsaukšanas otrajām sastāvdaļām netika pareizi klasificēti "Grand Exchange". Tas nozīmē, ka visi spēlētāji bija ierobežoti, varēja pārdot tikai 100 no katras lietas reizē. Šis ierobežojums tika palielināts, tas nozīmē, ka tu tagad vari nopirkt un pārdot daudz lielākus daudzumus šo lietu.

Sastāvdaļu cenu kāpums:

Mēs pārskatījām cenas Izsaukšanas otrajām sastāvdaļām (Grand Exchange). Pieprasījums ir ievērojami palielinājies, tapēc "Grand Exchange" tagad atspoguļo šo cenu kāpumu

* Vampire dust
* Swamp toads
* Wolf bones

Katras šīs sastāvdaļas cena ir kāpusi par 200gp, kaut arī citām otrajām sastāvdaļām cenas var būt dažnedažādas. Turpmāk cenas svārstīsies apmēram +-5% apmērā

Atgādinājums par Izsaukšanas prasmes cenām:

Daudzi cilvēki jau tālredzīgi rēķina cik varētu izmaksāt prasmes uztrennēšana līdz 99 līmenim. Mēs atgādinam, ka ir viegli ķļūdīties, jo maisiņi*** ir ļoti spēcīgi. Tā nav nekāda makultūra, ko aizmest projām. Tu no šiem maisiņiem vari dabūt tik pat daudz naudu, cik tev izmaksāja uztaisīt šo maisiņu. Izsaukšanas prasme var palīdzēt tev iegūt naudu daudz efektīvāk.

-------
*Shards
**Lielā apmaiņa (West no Varokas)
***Pouches