Sekojot tavam graujošajam negadījumam Tyras apmetnē¹, katapultas sargam nepavisam neklājas labi. Ar saviem draugiem būdams jau nepopulārs pēc dažiem drošības misēkļiem, viņs tagd ir bezrūpīgi apgājies ar katapultu un ļāvis mitrumam izplatīties un izpūdēt katapultas karkasam. Ģenerālis Hinnings ir saniknots, katapultas rezerves detaļas nav piegādātas un jauniesaucamais katapultas inženieris ir iekūlies nepatikšanās naidīgajā Isafdārā.²

Ir labi ka pieredzējis ceļotājs ar tādām būvēšanas³ prasmēm kā tev ir tuvumā, lai nu kā tas tas būs sarežģītāk nekā vienkārši izveidot kautkādas mēbeles. Tev vajadzēs meklēt shēmas, savākt vislaākos materiālus, tev vajadzēs nodarbināt prātu, un arī savu āmura-roku, un tas tikai būvējot katapultu. Tev vaajdzēs arī tikt cauri dažiem paskarbiem testiem pirms tu varēsi atjaunot baismīgo ieroci. Un pēc visā tā tev būs jābūt diezgan droši ka tavi izšautie akmeņi piezemēsies tur kur nākas.

Tāpat kā tu iemācīsies dažus būvēšanas knifiņus, tu arī izpratīsi kā labāk lietot Piļu karu* katapultu. Nav nepieciešams teikt ka šajā katapultas būvēšanas kvestā tev būs iespēja kompensēt to ko tu izdarīji savā pēdejajā vizītē.

1.
Tyras camp uz rietumiem no Caste wars arēnas
2. Isafdar- Arī uz rietumiem no Caste wars arēnas
3.
Construction
4. Piļu kari- castle wars


Kur sākt Catapult Construction kvestu:
Runā ar Tyras sargu uz ziemeļiem no katapultas.

Kas nepieciešams:

kvests- Regicide
44 līmeņa būvniecība (construction)
42 līmeņa loktaisīšana (fletching)
Ir ieteicama 54 līmeņa kausēšana (smithing)

Būs Pieeja:
Piļu karu atlīdzībai un jaunam apģērbam
Sarežģītai mīklai



Citās ziņās:

Pagājušajā nedēļā mūzikas sistēma radīja problēmas serveros, novedot mūs pie lēmuma likvidēt dažus mūzikas failus, ļaujot tev pilnvērtīgāk baudīt spēli. Mēs gribētu atvainoties par visām problēmām kuras mēs tev radījām pēdejajās dienās- es ceru ka tu saproti ka mums ir grūti izsekot tam kā uzlabojumi ietekmē simtus un pat tūkstošus spēlētāju, gan memberus gan parastos spēlētājus. Mēs pielikām daudz darba lai mūzikas sistēmu izmainītu un nu tu vari to droši izmantot nebaidoties par nekādām servera problēmām.

Uz citas muzikālas nots. Mēs pārbaudījām tās dziesmas kuras spēlētāji nevarēja atslēgt neizejot kādus noteiktus kvestus. Visi kuri kautkādā veidā ir palaiduši garām šo mūzikas failu atbloķēšanu ejot kvestus, un nevar vairs atgriezties tanī vietā pamanīs ka šīs dziesmas tomēr būs iespējams klausīties- tas pateicoties šim jaunajam uzlabojumam. Un kā jau vienmēr, ja tu pamani kautkādas problēmas kas saistītas ar spēli lūdzu sūti mums ziņu. Jūsu atbalsts ir neidomājami nozīmīgs šajās lietās.