Wyrewatchi turpina aukstasinīgi notecināt asinis Meiyerditch idzīvotājiem, kamēr Saradominstu papildspēki no Misthalinas vienkaŗši nevar salauzt Drakana žņaugu, kurš iet pāri visām Morytānijas zemēm. šie divi spēki ir jāaptur Gtuhixiešu Ediktiem, lai RuneScape pasauli nepārņemtu vēlviens karš starp Dieviem.


Algotņi caur Paterdomusu ir ielavījušies Morytānijas zemēs un ir izvirzīti uz pašām Burgh de Rott pilsētas priekšējām frontes līnijām, bet ar viņiem vēljoprojām ir par maz. Meiyerditch pilsētā ir palicis tik maz dabīgo asiņu pilsētnieku vēnās, un ar tik organizētu ļaunumu un ar tik maz sabiedrotajiem, ko gan Myreque var panākt?

No jaunajiem algotņiem ir paklīduši mistiski nostāsti. Viens no viņiem ir pamanījis kautko aizdomīgu netālu no tempļa, un tev vaajdzētu to pārbaudīt.

 

Tālāk uz dienvidiem, ir dzirdēts ka Safalaanam ir uzdevums priekš kāda entuziastiska, jauna un veiksmīga karevija Myrequ'ē. Tava loma kvestā būs tikt iesaistītam vēl vairāk..

 

Kādi jauni noslēpumi tiks atklāti Paterdormusā? Vai Myreque var stāties rpetī Vyrewatchiem? Ko tev avr piedāvāt noslēpumainais Safalaans? Pārej robežu vēlreiz, un varbūt beidzot tu radīsi atbildes uz visiem saviem jautājumiem.

 

īsumā.


Kur uzsākt Legacy of Seergaze:

Parunā ar Mercenery Adventurer pie Burgh de Rott mini-spēles sākumspunkta, uz dienvidiem no Paterdormusa.

Nosacījumi:

Kvests: Darkness of Hallowalle

20 līmeņa Construction.
29 līmeņa Agility
31 līmeņa Slayer
25 līmeņa Mining
40 līmeņa Firemaking
47 līmeņa Crafting
49 līmeņa Magic.

Pieeaja:

Jaunām opcijām mini-spēlēs Temple Trekking un burgh de Rott
Uzlaboti/ jauni Slayer briemsoņi.
RuneCrafting prasmes uzlabojumi.



Citās ziņās:

Nesen izveidotās Dārgumu meklētāju atlīdzības un mini-spēles Trouble Brewing apģērbs tagd var tikt ievietots jūsu personīgajās mājās (POH) Mēs saprotam ka šie priekšmeti var aizņemt diezgan padaudz vietas bankā, tāpēc tagd varat tās droši novietot savā kostīmu istabā.

 

Mēs veicām korekcijas cenu jautājumā priekš precēm kas tiek paŗdotas vairākumā, vai arī var tikt pārdotas tikai pa vienai. Turpmāk šo preču tirgošan savā starpā vai caur Grand Exchenge notiks daudz precīžak.

 

Daudzi LedusNelabie saņēma nelielus vizuālos uzlabojumus, šīs neleilās ledus-auks'tas radības burtiskia tkausēs jūsu sirdis kad jūs tos ieraudzīsiet.

 

Morytānijas ieeja ir pie-labota, lai to apdarītu vēl indīgi-lieliskāku. Piestāj un uzmet aci jaunajam Legacy of Seegaze kvestam.

 

  • Dārgumu meklētāji- Treasure trails
  • POH-Player owned House
  • Grand Exchage- uz rietumiem no Varrock pils
  • LedusNelabie- Icefiends