Quick Chat sistēma.

Šonedēļ esam ieviesuši Quick Chat sistēmu - ātrās čatošanas metodi.

Lai aktivizētu Quick Chat, uzspiediet uz izsauksmes burbulīša, kas atrodas blakus Jūsu nikam. Lai apstādinātu Quick Chat, lietojiet "Esc" uz klaviatūras vai uzspiediet "X", kas atrodas augšējā kreisajā stūrī.

Quick Chat ļaus Jums izvēlēties visdažādākās frāzes - lūgumu, pateicību, sasveicināšanos un citus ikdienā lietotus teikumus. Izvēlēties frāzi var, izmantojot bultiņas uz klaviatūras vai ar peli. Kad esat izvēlējušies vajadzīgo frāzi, Jūsu spēlētājs izteiks to kā parastajā čatā.

Dažās vietās RuneScape Jums piedāvā īpašu frāžu sarakstu, kura saturs ir atkarīgs no vietas, kurā Jūs atrodaties. Kā piemēru ņemsim Castle Wars - Jums ir iespēja apspriest taktiku ar savu komandu, izmantojot tikai dažus taustiņus! Lai aktivizētu īpašo sarakstu, Jums uz klaviatūras jānospiež poga "F10".

Esam padarījuši šo Quick Chat iespējamu arī spēlētājiem, kam ir dažādu iemeslu dēļ aizliegums runāt(muted players). Mēs domājam, ka šī ir laba iespēja tiem, kas ir slikti izturējušies pret īsto čatu. Quick Chat var izmantot arī vāciešu pasaulēs - mūsu vārdnīcas iztulko visas iespējamās frāzes.

Tā kā Quick Chat mēs izmantojam pirmo reizi, mēs nezinām, ko Jūs no tā sagaidāt, tāpēc Jūs esat laipni lūgti rakstīt ieteikumus mūsu forumā.

Kā pieminējām mēneša sākumā, Quick Chat ir tikai papildus čatošanas iespēja jau esošajam čatam. Tātad iepriekšējais čats ir vēl izmantojams.

Šis update piedāvā arī izmaiņas īs-ceļa pogu lietošanā:

· F4 tagad atver tavu somu(inventory) (Iepriekš tika izmantota poga "Escape"). · F9 poga atver Quick Chat. · F10 atver Quick Chat īpašo sarakstu. · F11 Atkārto frāzi, kuru Quick Chat esat lietojuši iepriekš.