Jūs zināt par to spilgti sarkano Dragon Defender, par ko tik  daudz cilvēki tika minējuši forumos? Tātad tagad jūs  varēsiet vienu dabūt no Noble, Warriors` Guild  aizbildņiem... protams ja jums jav pieder Rune Defender,  kā arī pavadīsiet vairāk laika Kamfreena`s Ciklopu istabā.

Kas esat tajā istabā pēc Dragon Defender, ciklopiem var tikai pilnīgi pietikt ar jums, nonāvējot kādu no to brāļiem, lai izsauktu lielāku, izveicīgāku brāli-bruņās Cyclossus. Viņš nav nekāds vārgulis, un vajadzēs Rune vai Dragon Defender aprīkojumu. Toties, ja varēsiet viņu uzveikt, būsiet labi atalgots.

Lai palīdzētu jums iegūt Dragon Defender, citi Warriors Guild pārstāvji ir izveidojuši dažus knifiņus trenniņ-istabām. Piemēram, jūs redzēsiet, ka jūsu Strength līmenis un stāja patiešām izmainījies, kad veiksiet šāvienu, un Jimmy ir pievienojis jaunu mazu papild-pārbaudījumu, kad jūs būsiet uzvilcis savu Alcoholic galvasrotu.

Jums arī vairs nav jāvāc pilnas somas ar Tokens, jo nu ir paturpināts atjauninājums ar ērtu interfeisu. Var arī izmantot jaunu multi-token režīmu ciklopu istabā, kas nodrošinās tur vairāk laika, palielinot iespējas saņēma Dragon Defender.

Mod Maz
Senior RuneScape Content Developer
Queen of the Squirrels 

Laboja obsidian, labots 1x